Widok

Brązowe plamienie w III trymestrze ciąży

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Cześć,

Jestem w 32tc i dziś na papierze toaletowym (po oddaniu moczu) zauważyłam kilka gęstych brązowych plamek, na wkładce nie, tylko 'normalna' wydzielina. Było to jednorazowe jak do tej pory.
Ruchy dziecka odczuwam raz mocniej, raz słabiej, dziś dość intensywnie. Skurcze występują, ale nie są regularne i od dłuższego czasu (biorę tabletki).

Konsultowałam się już z lekarzem i mam obserwować organizm, ale czy może któraś z Was miała taką sytuację??

Trochę się zaniepokoiłam, nie chcę nic przeoczyć, ale też nie chcę jechać na Izbę 'bez powodu'.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jedż na IP przeciez powód masz a ze lek. powie że to np. błachostka to kij z tym dziecko ważniejsze. Ja z taką " błachostką byłam w 7 tc też myślałam że spławią bo np. to "tylko" jedna wkładka była poplamiona i ciąża wczesna. Okazał sie że to nadżerka ale to lek. stwierdził, byłam na Klinicznej i było oki.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

Dr Małgorzata Błędzka (4 odpowiedzi)

czy może ktos chodzi do pani doktor? chciałabym poznac opinię o niej.

macierzyński a likwidacja firmy (4 odpowiedzi)

Witam, Mam nadzieję, że jakaś obeznana osoba w kwestiach pracowniczo-zusowskich wesprze mnie...

do góry