Widok

Bromergon

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Biorę Bromergon dwa tygodnie na noc pół tabletki,a wycieki nadal jeszcze są,muszę przyznać,że już są mniejsze.
Zastanawiam się czy są szanse bym w tym cyklu zaszłą w ciąże czy te wycieki które są nadal potwierdzają to,że prolaktyna jest nadal wysoka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
od miesiaca biorę bromergon i prolaktyna po obciażeniu spadła z 675 do 26 !!! pięknie mieści się w normach :D
Po raz pierwszy od kilku miesięcy miałam owulację - maszyna ruszyła :D
Wycieków z piersi nie mam.
Po 10 grudnia będę wiedziała czy udało się zasadzić fasolkę ;)
aha Paulinka ja zaczełam brać od razu po całej tabletce.
Na szczęście nie odczuwam żadnych skutków ubocznych tego leku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
oooo super :)
no widzisz ja to chyba mam za mala dawkę,czekam teraz na @ i zrobię ponownie badanie prolaktyny,jak będzie nadal wysoka to pójdę do lekarza i zobaczymy może zwiększy mi dawkę.
Jak byłam u lekarza 3 tygodnie temu o zrobił mi usg by sprawdzić czy są w ogóle jajeczka i były,ale co z tego jak prolaktyna wysoka :(
ciekawe czy te wycieki nadal oznaczają wysoka prolaktynę czy po prostu są,z tego co wiem to i moja mama i moja babcia miały wycieki,ale wtedy prolaktyny nie badały
Aniu trzymam bardzo mocno kciuki za Twoją fasolkę !!!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry