Widok

Bromergon

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Biorę Bromergon dwa tygodnie na noc pół tabletki,a wycieki nadal jeszcze są,muszę przyznać,że już są mniejsze.
Zastanawiam się czy są szanse bym w tym cyklu zaszłą w ciąże czy te wycieki które są nadal potwierdzają to,że prolaktyna jest nadal wysoka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
od miesiaca biorę bromergon i prolaktyna po obciażeniu spadła z 675 do 26 !!! pięknie mieści się w normach :D
Po raz pierwszy od kilku miesięcy miałam owulację - maszyna ruszyła :D
Wycieków z piersi nie mam.
Po 10 grudnia będę wiedziała czy udało się zasadzić fasolkę ;)
aha Paulinka ja zaczełam brać od razu po całej tabletce.
Na szczęście nie odczuwam żadnych skutków ubocznych tego leku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
oooo super :)
no widzisz ja to chyba mam za mala dawkę,czekam teraz na @ i zrobię ponownie badanie prolaktyny,jak będzie nadal wysoka to pójdę do lekarza i zobaczymy może zwiększy mi dawkę.
Jak byłam u lekarza 3 tygodnie temu o zrobił mi usg by sprawdzić czy są w ogóle jajeczka i były,ale co z tego jak prolaktyna wysoka :(
ciekawe czy te wycieki nadal oznaczają wysoka prolaktynę czy po prostu są,z tego co wiem to i moja mama i moja babcia miały wycieki,ale wtedy prolaktyny nie badały
Aniu trzymam bardzo mocno kciuki za Twoją fasolkę !!!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry