Widok

Bromergon

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Biorę Bromergon dwa tygodnie na noc pół tabletki,a wycieki nadal jeszcze są,muszę przyznać,że już są mniejsze.
Zastanawiam się czy są szanse bym w tym cyklu zaszłą w ciąże czy te wycieki które są nadal potwierdzają to,że prolaktyna jest nadal wysoka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuje bardzo :)
wiesz co ja mam akie nastawienie gdyż lekarz u którego byłam sam powiedział,że jeśli to kwestia tylko i wyłącznie prolaktyny to powinnam przy tym opakowaniu bromegronu (czyli dwa miesiące) powinnam zajść w ciążę
Też brałam bromergon, a później dostinex. Lekarz mi mówił, że przy bromergonie nie powinno się zachodzić w ciążę, dopiero po wyleczeniu i odstawieniu. Przy dostinexie zaszłam i było wszystko ok.
Jak dla mnie to raczej nie ma szans na ten cykl wogóle takie leczenie z obnizeniem prolaktyny nie jest kwestią tygodni a raczej miesięcy u mnie unormowało się po pół roku intensywnego leczenia, tak więc musisz uzbroic się w cierpliwość aż faktycznie poziom prolaktyny nie tylko spadnie ale będzie przez dłuższy czas utrzymywał się na niskim poziomie.Choć nie mówię nie bo wiadomo takie cuda się zdarzają, że nigdy nie można być pewnym co nas czeka :)))) życzę powodzenia i rychłego przylotu bociana :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry