Widok

Brzdęk trzask

Upss!
Stłukło sie lusterko.
ale to nie moja wina, nie wcale nie
kamyczek sam tam poleciał.
to nie ja
yy to nie ja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

stworku

Zabawa była o w o c n a :) Mimo tej lekkiej ironii z twojej strony :))) No, ale cóż-wszystko trzba wybaczać ludzikom:) I mnie trzeba wybaczać ;)
Dopiero wstałam;bawiliśmy sie do wczesnych godzin rannych.
papa papa :)

^___^

Martuś-Kangurek Cię całuje (a mnie nie:)
Ciekawska Kawko-pozdrawiam ciepło :-)

Fate

A norę ja Ci wykopię.Znalazłam wieeelką łopatę.A po maturze będę mieć duuuużo czasu:)

FATE :)))

A wiec to ja będe pisała o Tobie hihihi :*) Spokojniutkiego dobrego dzionka i jego końcówki również :)))

MARTO :)))

A więc jesteś przyjaciółką Fate:))) Zapamietam sobie na zawsze:))) I Tobie tego samego życze, co Fate:)))
Tak, sojuszniczką będę waszą :))))

Martuś!

ja Ci pomogę, razem sobie pokopiemy, a co nam szkodzi? ^__^

Fate :)

I ja mam takich niewidocznych sojuszników, życzliwych mnie i wspierających mnie :) I Ty masz, prawda?Nie tylko ja taka jestem:)

papappa Fate:))))

Niech Kangurek-Mamusia opiekuje sie Tobą dobrze:))I dla Niej pozdrowienia serdeczne z tego urzedniczego komputera:))):)))

powiedz, kawko

dlaczego pachniesz tak znajomo? (hihi)

M.

"Paskudny" to takie urocze slowo dodajace kolorytu niemal kazdej konwersacji. ;) A jak roznie bywa odbierany! Niestety, w konwersacji pisanej nie dysponujemy tonem glosu, ktorym na codzien przekazuje sie tak wiele....

Znajomo?Stworku,taka ptaszniczka z ciebie? ;)

No chyba, że masz pełno kawek w domku:) Wówczas moje siostry zadomowiły się w twoim nosku hihihi

Oj, Ifciu!

a co to sie stalo, ze Cie gipsowi modelarze w lapki wzieli?
Na poprawe humoru - link

http://zuzia.matrix.pl/obrazki/larson/larson08.gif

a na dole jeszcze jeden

kawki siadaja na rynnie

i moge je obserwowac przez okno. Siadaja, strosza piora, patrza sie podejrzliwie naokolo i dzobia, gdy inna kawka probuje podejsc blizej. Czasami malowniczo bija sie o jedzenie.

:)

a więc juz wiem dlaczego wudałam ci się znajomą ;)
Tylko, że ja mam jedzonka pod dostatkiem i nie bije się o nie, a że patrze podejrzliwie na różne stworki-to normalne hihihi
pappa

Stworku

paskudna sprawa z tym paskudzeniem bez paskudnej mozliwosci interpretacji paskudnosci ;-)

kawki - suplement

...nie mowiac juz o tym, ze robia kupy na przechodniow. Mysle, ze to u nich normalne.

M.

... jednak nadmiar kolorytu bywa rowniez niewskazany, bo jeb... eee... razi w oczy ;)

?!

Z tego co wiem, a wiem dobrze bom sama kawka-robimy "kupki" na przechodniów za bardzo zapatrzonych w siebie.A niekiedy i na parkietach domostw, z ktorych balkonow korzystamy.To tez taki suplement odnośnie kawek stworku :)

z tego co zaobserwowałam

kryterium wyboru celu na kupę nie istnieje, zastępuje je przypadek, aktualny humor i widzimisię. Kawki jednak to mistrzynie racjonalizacji i przed samymi sobą potrafią usprawiedliwić prawie wszystko. (hihi)

Aby się usprawiedliwiać

trzeba być winnym(albo też niewinnym) ;) i mysleć trzeba również, ale ja winną się nie czuję, wiec przemilczę i tę drugą kwestie stworku ;) papapa

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (161 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

do góry