Widok

Brzezno

Brzeźno Temat dostępny też na forum:
do: Plagiat
Możesz mi przyblizyc ciutke te koncerty? Kiedy sa i gdzie i kto gra i co sie dzieje i dlaczego. Czekam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brzezno

Do: ALL a w szczegolnosci do MIRY
a wiec:
co drugi koncert w brzeznie jest warty uwagi, ale jak sie raz pojedzie to sie jezdzi na wszystkie zeby spotkac sie ze znajomymi i zeby poczuc atmosfere.
a koncerty sa darmowe a jesli ktos zadal oplaty za wstep to znaczy ze jest nieuczciwy.

Bilety na Tinę

Mam do sprzedania bilety na Tine Turner, sektory: B1 i B2 po 50 zł

wakacje

nie wiem gdzie jechać w tym roku na wakacje.Chcialabym gdzies zagranicę,dajcie jakies propozycje

Sopot Festiwal

Do: Martuli
Podstawowa informacja o Festiwalu jest na stronach Trójmiasta. Wpisz festiwal i znajdziesz...

Sfinx

Chodzi ktos do Sopockiego Sfinxa ??
Jak tam jest, jaka klima??
Jaki rodzaj muzy ??
Pomozcie

Muza

Nie ma ktos z was ngran zespolow "Godspice" lub "P.O.D."???
Poszukuje ich bardzo goraczkowo !!!

Sfinks

Klimat jest OK. Dość odjechany,nie spotkałem agresji,muzyka niestety nie dla mnie tzn. łomt bez klimatu , jak zwykle.Sprawna obsługa baru (ceny umiarkowane), jazda do ,no długo sam nie wiem bo wracam do domu około 10-14tej.Acha moja opinia dotyczy pobytu po 12 tej w nocy. Wesołej zabawy

samochód

Szukam niemieckiej strony autohandlu, chciałabum sprowadzić z tamtąd samochód. Interesuje mnie szczególnie Peugeot 605, może ktoś coś wie na ten temat ?

JAROCIN

mam dwa bilety na jarocin (12.08.00) sprzedam taniej niżteraz chodzą. 50zł za jeden......

Do Michała K.

dziekuje. znalazlam informacje o festiwalu. pozdrawiam

Festiwal w Sopocie!

Muszę wiedzieć o nim wszystko, ale nie mogę tego znakleźć.Help me

Mira-Sopot festiwal

Cze
Zobacz www.kocham.gdansk.pl
Znajdziesz tam program festiwalu oraz info gdzie można nabyć bilety

J A R O C I N

SPRZEDAM DWA BILETY NA JAROCIN
100zł za 2...(teraz chodzą po 63zł za jeden)
tel.0501807236

Zapraszam na moją stronę.

http://www.beatka.prv.pl

Mira - Sopot festiwal - cd

Ponadto "looknij" na:
www.zetweb.com.pl/info10629.html
www.gdansk.hg.pl/festiwal/index.html
Pzdr

festiwal

Dzieki wam wszystkim za pomoc z Festiwalem. Juz widzialam, spadlam z krzesla i dalej widzialam. Kurde, chcialam isc na Adamsa, ale TAKA kasa!!!!!! Powiedzcie mi jeszcze, gdzie niedaleko od Gdanska mozna pojechac nad jeziorko (tam, gdzie mozna byc samotnym) na kajaki. Chce choc w sobote wyrwac sie od tego tlumu krzyczacych ludzi. Pomozcie mi w tym. Pozdrawiam

&

niestety nie znam takiego miejsca :( , sama bym sie wybrala, wznawiam wiec apel.

Mira - kajaki

W Kolbudach jest ośrodek nad jeziorem, mogą mieć kajki
W Łapinie też są ośrodki wypoczynkowe, patrz jak wyżej, J. Wdzydzkie, ostrzyckie się kłaniają ale czy nad ostrzycami coś wynajmiesz to nie mam pojęcia

Możesz popływać po Motławie w Gdańsku, Klub wodny "Żabi Kruk" tuż obok Muzeum Narodowego. Cena wypożyczenia od 5 do 7 zł za godzinę albo 25 zł za dzień. Dla członkó PTTK 10% zniżki.

Ponadto zajrzyj na strony internetowe Politechniki Gdańskiej - stowarzyszenia studenckie. Poszukaj klubu MorzKulc - jest to klub wodny i jak kogoś znajdziesz to napewno Tobie pomogą

Mira - kajaki - cd

Zapomniałem - gdybyś chciał się dalej wybrać to do Tlenia (Bory Tucholskie). Jest tam ośrodek kajakowy, można pograć w koszykówkę, siatkówkę i ping-pong - jeziorka są cacy

Mira - Kajaki -cd2

Jeszcze w Stawiskach za Kościerzyną jest jeziorko i jest tak ośrodek i ratownik, może są tam kajaki

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (232 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry