Widok

Brzuszek

Chełm Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kiedy zaczął Wam rosnąć brzuszek w ciąży?:) Ja jestem w 16tyg i jak na razie dużej różnicy nie zauważam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z teg co wiem to nie zawsze u wszystkich kobiet jest tak samo. U mnie np juz troszke widac, minimalnie-tak jakbym sie najadla
:) U Ciebie lada moment wyskoczy pewnie
:)
A zapisalas sie juz na forum do mamusiek ktore maja termin w tym samym miesiacu co Ty??Jak nie to zapraszam , świetna rozrywka ;)
U mnie brzusio było widoczny około 21TC ale wyglądał tak jakbym się najadła. Prawdziwy ciążowy to około 25TC
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
U mnie brzuszek rośnie "rzutami". Pierwszy "rzut" miałam około 9 tc - mieściłam się bez problemu w ciuszki sprzed ciąży, ale były już trochę obcisłe. Drugi rzut w okolicach 14 tc - spodnie ciążowe i brzuszek jakbym się sporo, sporo najadła i już każdy wiedział, że mamy Maluszka. Teraz, pod koniec 17 tygodnia mam już dość widoczny brzuszek, nie da się ukryć, że jestem w ciąży :) ale dla mnie to sama radość :)
image

image
Oj to mój jak zaraz wystrzeli to się troszkę zdziwię:)
w 5 m-cu
mi tak zaczął byc widoczny w 19 tyg, teraz to doklanie widac ze jestem w ciazy ;))
a u mnie dopiero powoli zaczyna być widać, że ja w ciąży jestem choć tez trzeba się dobrze przyjrzeć a to już 8 miesiąc. Dopiero gdzieś 3 tygodnie temu moje spodnie sprzed ciąży nie mogły się dopiąć. Więc różnie to bywa. Najważniejsze że nie od wielkości brzucha zależy czy z naszymi dzidziusiami wszystko w porządku. Ja już się nakręcałam że coś ze mną nie tak że nie mam w ogóle brzucha, ale lekarz mówił że to sprawa indywidualna, ale że w 8 miesiącu zawsze wywala brzuszek i tak u mnie baaardzo powoli zaczyna być widać :)
image
u mnie malutki pojawil sie w 6 mcu a taki wiekszy ok 8 m-ca, tak narzekalam na poczatku ze nic nie widac no i w koncu mam :-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dobry ortodonta (28 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (22 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki prezent dla teściowej na 70-tkę? (27 odpowiedzi)

może macie jakis oryginalny pomysł?

do góry