Widok
Butki Ślubne...
Dziewczyny,
kupiłam w Ryłko butki z kolekcji ślubnej w kolorze ekri (chyba inaczej się to pisze :o) czym prędzej dnia nastepnego pobiegłam do salonu z moimi butkami ...i dół...buty są za jasne do sukni....suknia jest w kolorze szampańskim...gdzie ja takie butki dostanę ?
pozdrowionka,
Anulka :o)
kupiłam w Ryłko butki z kolekcji ślubnej w kolorze ekri (chyba inaczej się to pisze :o) czym prędzej dnia nastepnego pobiegłam do salonu z moimi butkami ...i dół...buty są za jasne do sukni....suknia jest w kolorze szampańskim...gdzie ja takie butki dostanę ?
pozdrowionka,
Anulka :o)
Dziewczyny jestem po pierwszej przymiarce sukni , wziełam oczywiście moje butki.......i wiecie co one wogóle nie wystają spod mojej sukienki ,nawet jak siedze :):) hehehehe a ja się tak stresowałam jak to będzie wyglądac , ale udało mi sie dopasowac buty kolorystycznie :):) Ale musze się rozejrzec za czymś na przebranie hihi bo moje stopy po paru godzinach hmmm troszke zmieniają rozmiar:):):) więc patrzę za czyms na małym obcasiku :) ,

Hejka Dziewczyny,
czasami biorę udział w Waszym formu, ale to sie zdarza rzadko ze względu na brak czasu. Zainteresował mnie temat butów bo jestem na etapie szukania. Mam problem - rozmiar buta najlepiej 35 a moje wymarzone to bez pięty same paski. Byłam na tej stronie białebuty i nawet wysłałam do nich maila dot. godzin "oglądania i przymierzania butów" ale dostałam odpowiedz ze to sklep internetowy. Czy może któraś z Was przymierzała u nich buty, a potem dopiero je zamawiała. Napiszcie proszę jak to się odbywa.
Pozdrawiam,
Dorka
czasami biorę udział w Waszym formu, ale to sie zdarza rzadko ze względu na brak czasu. Zainteresował mnie temat butów bo jestem na etapie szukania. Mam problem - rozmiar buta najlepiej 35 a moje wymarzone to bez pięty same paski. Byłam na tej stronie białebuty i nawet wysłałam do nich maila dot. godzin "oglądania i przymierzania butów" ale dostałam odpowiedz ze to sklep internetowy. Czy może któraś z Was przymierzała u nich buty, a potem dopiero je zamawiała. Napiszcie proszę jak to się odbywa.
Pozdrawiam,
Dorka
te buty są dość drogie jak na jednorazowe białe buty :( jeśli to tylko sklep internetowy, to ja napewno nie zaryzykuję, buty trzeba mierzyć ;) poza tym często obrazek ma niewiele wspólnego z rzeczywistością. Podobne (tańsze) buciki można znaleźć na gildii, i napewno w salonie Beauty :-) tam można sprowadzić i przymierzyć, widziałam bardzo ładne!!
no poczekamy aż do Pluszowej dotrze przesyłka ;) bo może są buciki ok ;-)
no poczekamy aż do Pluszowej dotrze przesyłka ;) bo może są buciki ok ;-)