Widok

Buty primigi warto?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chodzi mi o zimowe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mu uzywamy tylko tych, niemal na kazda pore roku, a kozaczki mamy zawsze, lekkie, cieple, bardzo wygodne
image image
I podeszwa elastyczna? A gdzie kupujesz buty tej marki? Bo ja narazie na allegro widzialam
tak, elastyczna, zgina sie tam gdzie trzeba, ma wbudowny w piete system anti shock, minimalizujacy mikrowstrzasy,

kupowlam stacjonarnie w Gdyni: na Świetojanskiej, w Batorym w sklepie dzieciecym, Api, ale najtaniej wychodzi na allegro - i tam kupje w wiekszosci
image image
też polecam primigi. są rewelacyjne
Tylko ze u mnie jest ten problem ze corka ma dl stopy 12,5 a widze ze oni polowek nie maja. Bo na allegro widze albo dl 13cm albo 14cm.
ale 0,5 cm zapasu trzeba brac dla lepszej ruchomosci stopy,

ja zawsze dodatkowow prosze sprzedajacego aby zmierzyl osobiście wkładke konkretnego modelu
image image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Primigi widzialam w Madisonie w Cocodrillo... ale nie wiem jakie modele i jakie maja rozmiary...
Zawsze można zmierzyc a zamowic na allegro
image

NIEWARTO.
Mojej małej podeszwa się odkleiła, nie przyjęli reklamacji, napisali, że powinna mieć na zmianę na piaskownicę - oczywiście, że miała - i że kobieta w szpilkach też nie chodzi na plażę !
Moja córka miała kilka par, moim zdanie lepsze niż Ecco, cieplejsze, noga sucha.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wrzucanie fotek - ktok po kroku ver.2.0 (47 odpowiedzi)

Jako, że imageshack się zepsuło, wersja z innym hostingiem: 1. Wchodzimy na fotoo.pl...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

do góry