Widok
Buty profilaktyczne Ani-but-prosze o opinie.
Lekarz zalecil by corka nosila buty profilaktyczne,kupilam juz jej butki firmy tombut na lato,ale chcialabym jej jeszcze jakies pelne kupic,zastanawiam sie nad butami firmy Ani-but czy ktoras z was kupowala je dzieciom i moze napisac czy sa dobre jakosciowo?
Buty niestety słabej jakości. Po miesiącu noszenia przez moje dziecko butów jako pantofle w przedszkolu odkleiła się podeszwa. Reklamacja nie została rozpatrzona pozytywnie. Producent stwierdził ze nie są użytkowane prawidłowo. A cena 135 zł za buty profilaktyczne przy tak krótkim użytkowaniu jest dość wysoka. Nie polecam zakupu butów ANI BUT
Witam, mam trójkę dzieci i każde wychowało się na butach
Ani-but.Urzytkowaliłmy ok15 par a może więcej, szkoda tylko że numeracja się skończyła, żadnych wad ani reklamacji. Mam znajomą która tam pracuje i ona nam je poleciła bo do robienia tych butów używają najlepszych Polskich skór a kleje mają najdroźsze ściągane z Niemiec, także jakość jak dla mnie nie do pobicia!!!!Gorąco polecam bo to super producent a i obsługa i podejscie do klienta rewelacja
Ani-but.Urzytkowaliłmy ok15 par a może więcej, szkoda tylko że numeracja się skończyła, żadnych wad ani reklamacji. Mam znajomą która tam pracuje i ona nam je poleciła bo do robienia tych butów używają najlepszych Polskich skór a kleje mają najdroźsze ściągane z Niemiec, także jakość jak dla mnie nie do pobicia!!!!Gorąco polecam bo to super producent a i obsługa i podejscie do klienta rewelacja