Widok

Buty profilaktyczne Ani-but-prosze o opinie.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Lekarz zalecil by corka nosila buty profilaktyczne,kupilam juz jej butki firmy tombut na lato,ale chcialabym jej jeszcze jakies pelne kupic,zastanawiam sie nad butami firmy Ani-but czy ktoras z was kupowala je dzieciom i moze napisac czy sa dobre jakosciowo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
podbijam,moze jednak ktoras z was kupowala takie butki dla dziecka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mniałam jedną parę dla starszej rozmiar 22 lub 23 i u nas się spisywały dobrze trzymały stopę(problemy z koślawościa w tych butach wogóle nie było tego widać)nóżka sie nie pociła i chyba dobrze w nich sie jej chodziło
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieki,moze jeszcze ktos mi napisze cos o jakosci tych butkow.
Tak ja kupiłam i tragedia rozwaliły sie po 2 miesiącach użytkowania, a firma nie dba o konsumenta i jest problem z reklamacjami, nie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Buty niestety słabej jakości. Po miesiącu noszenia przez moje dziecko butów jako pantofle w przedszkolu odkleiła się podeszwa. Reklamacja nie została rozpatrzona pozytywnie. Producent stwierdził ze nie są użytkowane prawidłowo. A cena 135 zł za buty profilaktyczne przy tak krótkim użytkowaniu jest dość wysoka. Nie polecam zakupu butów ANI BUT
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam, mam podobny przypadek tylko u mnie dotyczy zakupionych jednocześnie 3 par butów, czy składała Pani prośbę do inspekcji handlowej rzecznika praw konsumenta? Ja chyba tak zrobię na reklamację przy zakupie butów jest 2 lata.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam, mam trójkę dzieci i każde wychowało się na butach
Ani-but.Urzytkowaliłmy ok15 par a może więcej, szkoda tylko że numeracja się skończyła, żadnych wad ani reklamacji. Mam znajomą która tam pracuje i ona nam je poleciła bo do robienia tych butów używają najlepszych Polskich skór a kleje mają najdroźsze ściągane z Niemiec, także jakość jak dla mnie nie do pobicia!!!!Gorąco polecam bo to super producent a i obsługa i podejscie do klienta rewelacja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam, jeśli interesuję Państwa moja przygoda z bucikami firmy Ani-But
z kolekcji 2015-2016, w tym obsługa i rozpatrywanie reklamacji proszę
o zostawienie wiadomości, więcej inf. na priv.
też zastanawiałam się nad tymi bucikami, ale chyba nie kupie bo maja złe opinie .
Witam dostalam odmowe uznania reklamacji buty użytowane 9 miesiecy nadaja sie do kosza problem z podeszwa nie warte swojej ceny prosze info czy moge z tym cos zrobic

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

do góry