Widok

Buty z ccc Neli blue lub dei-tex z daichmana jak oceniacie?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak oceniacie buty z ccc Neli blue lub dei-tex z daichmana?chodzi mi o zimowe.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Te z deichmanna super;) córeczka miała w zeszłym roku i świetnie się sprawdziły
zgadzam się z deichamnna super, już drugi raz z rzędu kupowaliśmy córce na zime, nic się z nimi nie dzieje, nie przemakają, noga się nie poci, na prawdę porządne buty z rozsądną cenę
Nie będę oryginalna. W zeszłym roku na zimę mieliśmy dei-tex i spisały się super. Porządnie wykonane, ciepłe, nie przemakają. I cena bardzo dobra. W tym roku również planujemy ich zakup

image
ciesza mnie wasze opinie,bylam nastawiona na elefanteny bo mamy trzewiki i sa okej,ale jak usyszlam jakie sa ceny elefantenow zimowych to troche sie zmartwilam bo na bank corka nie da rady przechodzic w jednych cala zime,wiec szukam tanszej opcji.
Mamo julki w tej chwili w auchan jest przecena na elefanteny ( bodajze model z zeszlego roku )
Zimowe kozaczki z 199-99 zl :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieki al te z auchana za duze na moja corke.
całkiem spory juz wybor,za 80 zł.
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/marki/dei_tex.cat
A od jakiej temp. ubieracie dzieciakom te kozaczki zimowe. Bo mi się wydaje ze już teraz czasem rano jak jest chlodno to mały ma w takich jesiennych butkach chłodne stopy wiec pewnie jak sie utrzymają niskie temperatury to pod koniec pazdziernika bede mu chciala juz kozaki zakładac. Czy to nie za wczesnie? Czy jednak lepiej rajstopy i skarpetki i te zwykłe butki?
Kozaki mamy z lidla.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
No bez przesady dopiero jesien się zaczęła fakt chłodno jest ale wydaje mi się że buciki zimowe to za szybko a zimą co ubierzesz przy temp np -7 c

My mielismy w tamtym roku te z deichmana deitex a wtym roku z lidla też z tą membraną
image
My nawet typowo jesiennych za kostkę jeszcze nie zakładamy,teraz córka chodzi zazwyczaj w adidaskach,jak będzie chłodniej to trzewiki za kostkę a na zimowe jeszcze czas:)
Zimowe ?? A co będzie nosiło zimą ?
Kilka dni temu przestaliśmy nosić sandały. Co prawda kryte i ze skarpetą, ale letnie :)
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dobry ortodonta (32 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

do góry