Widok
Buty zimowe, trampli, kapcie - rozmiary 20-23 - zapraszam!
Pozbędę się z chęcią. Na allegro nie poszły.
1. Zimowe buty dla chłopca, CCC "Gufo" - cena wywoławcza 23 zł :-)
Rozmiar 23, wkładka 13,5 cm.

Butki są bardzo mało używane, ich stan określam na bardzo dobry minus (minus za to, że były jednak noszone).
Są bardzo cieplutkie, zapinane na 3 rzepy, z pewnością posłużą tej zimy kolejnemu maluchowi.
Kolory w rzeczywistości są nieco bardziej ciemne niż na zdjęciu (na życzenie zrobię i prześlę inne zdjęcia) - rzepy i okolice podeszwy są grafitowe, reszta to różne odcienie zieleni plus parę pomarańczowych wstawek.
2. Trampeczki H&M r. 20-21 - cena wywoławcza 15 zł.

Mało używane butki firmy H&M dla chłopca lub dziewczynki.
Rozmiar wg producenta: 20-21. Wkładka 13 cm.
Trampeczki są śliczne i bardzo mięciutkie w środku - wyłożone cieniutkim futerkiem "misiem". W sam raz na wczesną jesień, wiosnę lub do dreptania po domu.
3. Nieużywane kapcie dla dziewczynki - cena wywoławcza 15 zł.

Nigdy nie były noszone. Zostały zakupione przez mojego męża podczas urlopu w Krakowie - okazały się być za duże, za jakiś czas były już za małe (jak sobie o nich przypomnieliśmy).
Materiał wierzchni - tkanina w bardzo wesoły kwiecisty wzorek. Wewnątrz wykończenie bawełniane. Mięciutka gumowa podeszwa.
4. Kapcie "pieski" - cena wywoławcza 10 zł.

Rozmiar wg producenta 20, długość wkładki 12 cm.
Kapcie są bardzo mało używane - zero śladów użytkowania, stan idealny.
W rzeczywistości są ciemniejsze niż na zdjęciu - połączenie ciemnego granatu z ciemnym pudrowym różem. Mimo koloru różowego, nadają się również dla chłopca (mój synek nie protestował).
Na życzenie wykonam i prześlę mailem zdjęcia pokazujące odpowiednie barwy.
Materiał wierzchni - coś pomiędzy pluszem a welurem :-), wykończenie w środku - bawełna i cienkie frotte. Zapinane z boku na suwak.
Ciąg dalszy nastąpi, jak przekopię szafę. Zapraszam do kupna. Odbiór najlepiej osobisty - mieszkam w Gdańsku.
1. Zimowe buty dla chłopca, CCC "Gufo" - cena wywoławcza 23 zł :-)
Butki są bardzo mało używane, ich stan określam na bardzo dobry minus (minus za to, że były jednak noszone).
Są bardzo cieplutkie, zapinane na 3 rzepy, z pewnością posłużą tej zimy kolejnemu maluchowi.
Kolory w rzeczywistości są nieco bardziej ciemne niż na zdjęciu (na życzenie zrobię i prześlę inne zdjęcia) - rzepy i okolice podeszwy są grafitowe, reszta to różne odcienie zieleni plus parę pomarańczowych wstawek.
2. Trampeczki H&M r. 20-21 - cena wywoławcza 15 zł.
Mało używane butki firmy H&M dla chłopca lub dziewczynki.
Rozmiar wg producenta: 20-21. Wkładka 13 cm.
Trampeczki są śliczne i bardzo mięciutkie w środku - wyłożone cieniutkim futerkiem "misiem". W sam raz na wczesną jesień, wiosnę lub do dreptania po domu.
3. Nieużywane kapcie dla dziewczynki - cena wywoławcza 15 zł.
Nigdy nie były noszone. Zostały zakupione przez mojego męża podczas urlopu w Krakowie - okazały się być za duże, za jakiś czas były już za małe (jak sobie o nich przypomnieliśmy).
Materiał wierzchni - tkanina w bardzo wesoły kwiecisty wzorek. Wewnątrz wykończenie bawełniane. Mięciutka gumowa podeszwa.
4. Kapcie "pieski" - cena wywoławcza 10 zł.
Rozmiar wg producenta 20, długość wkładki 12 cm.
Kapcie są bardzo mało używane - zero śladów użytkowania, stan idealny.
W rzeczywistości są ciemniejsze niż na zdjęciu - połączenie ciemnego granatu z ciemnym pudrowym różem. Mimo koloru różowego, nadają się również dla chłopca (mój synek nie protestował).
Na życzenie wykonam i prześlę mailem zdjęcia pokazujące odpowiednie barwy.
Materiał wierzchni - coś pomiędzy pluszem a welurem :-), wykończenie w środku - bawełna i cienkie frotte. Zapinane z boku na suwak.
Ciąg dalszy nastąpi, jak przekopię szafę. Zapraszam do kupna. Odbiór najlepiej osobisty - mieszkam w Gdańsku.
Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]
Trudno mi ocenić wiek. Mój synuś miał je na nogach albo (starość nie radość, nie pamiętam zwyczajnie) mając przeszło rok (jest z listopada), albo dwa lata. Chyba dwa lata.... Mój starszy synek np. ma niecałe 5 lat, a but 31-32, więc róznie z tym rozmiarem i wiekiem bywa.
Zmierz stópki i czekam na info :-).
Zmierz stópki i czekam na info :-).