Widok

Byczku...skarbeńq

Miiły mój, podczas czytania tego poema... wypiję Twoje zdrowie... wiesz, przez Ciebie znów się zaleję... przecież ze trzy wytrawne pójdą... Oj Byczku zawsze rozpijasz...nieletnie, hihihi.
Całuski i dzięki
oby się spełniło :)
A do osobnika "bez znaczenia"
Skarbie, nie martw się jeśli nie czujesz dziś-poczujesz w Wigilię. To najpiękniejsze Święta w roku :).
Każdy powinien czuć się dobrze i cudownie w te dni.
Całuję : Gosię, Dorotkę, Nicę, Rozi, Amenę, Loserka, Amorka, Lilian, Byczka, Bokelka, Dzidka, Joszka, Wakagi, gościa o nicku Komunikat, "bez znaczenia", Marka G.
i wszystkich innych nie wymienionych przeze mnie

... Bawcie się dobrze :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zyczenia

z odleglosci 9500 km przesylam wam rodacy

U mnie juz po kolacji

Było cudownie...
brakowało jednej osoby przy stole...
Moje córeczki są zachwycone, to dla mnie najwazniejsze :)
Patrzę na Nie teraz i cieszę się ....
Jestem silna ... dla Nich !!!

Madzia i Daniel !!

Pomogliscie mi bardzo rozmowa. Cieszy mnie to , ze podoba sie Wam prezent od Mikolaja, oby sluzyl dobrze.
Jestesmy przed kolacja wigilijna, a podczas niej bede myslami z Wami wszystkimi. Kocham Was wszystkich!!

wszyscy

w ten wigilijny wieczór składam wam z głebi serca życzenia - każdemu to co sobie wymarzy

TRAMWAJ

Co mnie wkurza? To ze do Brzezn jest tylko 1 tramwaj z gdanska i 1 z wrzeszcza, np na Reja jeden jedzie po drugim takze jak sie nie zdazy na 15 to i 13 ucieka, a pozniej trzeba czekac 20 min bo nic nie przyjezdza, dla odmiany na zaspe jedzie jakis tramwaj co chwile. Acha jak juz sa dwa tramwaje do brzezna to niech chociaz beda 3-wagonowe bo do takiego 2-wagonowego spoznionego trudno juz wejsc. dzieki to wszystko.

Jutro

Jutro rano wyjeżdzam do Zakopanego !!!
Kochani, to będzie mój najlepszy Sylvester, hihihi...
Przewaga kobiet, CLUB BABA - Bardzo Aktywna Bojówka Antysamcza...
Cudownie ....

Ifcia

Jak nóżka? Mam nadzieję, że dobrze i nie da o sobie znać w Zakopcu. Ale Ci zazdroszczę...Dobrej zabawy

Moja noga

nadal chora: sina kostka i opuchnięta...dam radę :)

widze

ze nikt nie czyta ogloszen. nie wazne jakimi by wiesciami nie byly.

pozdrawiam serdecznie

ten ktory napisal cos ciekawego na temat naszej krajowej prasy.

wy macie to wszyscy gleboko gdzies.

Niestetyanonim

Co Tobie??? dlaczego oskarżasz nas o to, ze mamy cokolwiek gdzieś? Mamy teraz Święta, codziennie borykamy się z problemami większymi i mniejszymi. W trakcie Świąt nikt z nas nie chce mówić, pisać ani tez mysleć o takich koszmarach... a poza tym zmienisz coś tym, że piszesz o tm na naszym HP ? Nie sądzę! Czego oczekiwałeś???
"ale straszne!" "jak oni mogli!" - to, że nie piszemy nie czyni nas bedusznymi- MY CHCEMY BYĆ SZCZĘŚLIWI - NA CODZIEŃ MAMY GWAŁTY, ROZBOJE, BEZPRAWIE , KORUPCJĘ !!!
Piszę artykuły polityczno - gospodarcze, czasami mam wrażenie, że nikt ich nie czyta - bo nie komentuje. Ale wiem jedno, TRAFIA to do ludzi moze choc jednej... to mnie cieszy i dla tej jednej osoby też warto to robić.
A Ty nie oczekuj, że wzbudzisz tu sensację, nie chcemy takiej sensacji...

ale zasypało...

zasypało okrutnie, świata nie widać, jak ja jutro wrócę do Gdańska??? Nie będę mówić, kto tu ostatnio narzekał na brak śniegu...

Bokelowa Żoncio

A gdzie Ty jesteś???

Wakagi

trzymam za słowo!
:)))))

tomeks

:((((((((

Zapraszamy na CZAT !

Uwaga! Zacznij swe rozmowy na Trojmiejskim Czacie, i powiedz na żywo to, co myślisz!

Ifcia

Już jestem w Gdańsku, ale święta spędziłam w Lublinie z dala od Misia - dobrze, że już minęły. Ucałuj Giewonta w nos.

Komunikat

Proces? A stać cię na chociaż na prawdziwy proces myślowy? Bo o postępowaniu cywilnym, to nie wspomnę. Do zobaczenia na ławie.

powroty...

Nie bylo mnie troszke i nikogo juz ze "starych". Szkoda... Tylko wicherek sie ostal. I dlatego Usmiechy dla wicherka! Pewnie bede raz na jakis czas zagladala... Pozdrowcie Kiwdula - jesli kto zna - ode mnie.

sorry

Przegapilam Mixera. Sorry Mixer. Usmiechy takze dla Ciebie.

tomeks

Dziekuje, tez mam nadzieje :)))

Inne tematy z forum Hydepark

Trójmiasto do bani (386 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Hotel w Raciborzu (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

Grajdołki (270 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry