Widok

Byczku...skarbeńq

Miiły mój, podczas czytania tego poema... wypiję Twoje zdrowie... wiesz, przez Ciebie znów się zaleję... przecież ze trzy wytrawne pójdą... Oj Byczku zawsze rozpijasz...nieletnie, hihihi.
Całuski i dzięki
oby się spełniło :)
A do osobnika "bez znaczenia"
Skarbie, nie martw się jeśli nie czujesz dziś-poczujesz w Wigilię. To najpiękniejsze Święta w roku :).
Każdy powinien czuć się dobrze i cudownie w te dni.
Całuję : Gosię, Dorotkę, Nicę, Rozi, Amenę, Loserka, Amorka, Lilian, Byczka, Bokelka, Dzidka, Joszka, Wakagi, gościa o nicku Komunikat, "bez znaczenia", Marka G.
i wszystkich innych nie wymienionych przeze mnie

... Bawcie się dobrze :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gosiagosia

Skarbie! Tobie tez wszystkiego najlepszego zycze !!

Życzenia...

...z okazji zbliżających się coraz szybciej Świat Bożego Narodzenia i Nowego Roku życzę Wam wszystkiego co dobre, co piękne, co prawdziwe i co tylko najlepsze, a komuśjeszcze bardziej wyjątkowemu jaknajwiekszych i jak najczęstszych czkawek i tego co powyżej.........całusy - uściski - pozdrowienia

Nico

Tobie - dalekiej w przestrzeni , przesyłam na falach myśli pozdrowienia , Niech świąteczna złota aura
Cię otoczy , i zmaterializuje się w przepysznych prezentach a nadchodzacy rok przyniesie wiele niezwykłych wspaniałych wrażeń

w czas Świąteczny

Składam wszystkim zyczenia , wspaniałych Świat
i wszelkich dostatków , prezentów i wspaniałych wrażeń a szczególnie : Amenie , Ifce , Nice, Lilian,

Wesołych świąt

Wesołych świąt wszystkim życzę, ale nazywam się Muł Komar, więc pewnie nikt tego nie przeczyta.

Hmm...

Żądam od p. Marka Giżyńskiego oficjalnych przeprosin i usunięcia obrażającego mnie komunikatu. W przeciwnym wypadku wytoczę wyżej wymienionemu panu proces z powództwa cywilnego o zniesławienie oraz zarządam dużego odszkodowania za powstałe straty.

PS

Poza tym Mułów Komarów jest kilku! (ja znam co najmniej 3 osoby piszące tu pod tym pseudonimem). A bez przeprosin proces nieunikniony :-)

Michale

Czy to Ty robisz te zlecenia dla muła???

Wakagi

dziekuje i nawzajem....
ps. a mezczyzna potrafiacy gotowac to prawdziwy skarb....

ps2. chyba, ze ta umiejętność dotyczy tylko herbaty i jajecznicy???

CQ CQ CQ

Dziś zmarł Grzegorz Ciechowski ( byłem w pracy cały dzień to nie wiem wszystkiego)
Można było go lubić lub nie, ale faktem jest że był postacią godną uwagi
zawsze szkoda takich ludzi
chociażby za piosenkę "Ciało" - prawda ?

pozdrawiam

CQ CQ CQ

dziękuje za życzenia świąteczne od was mili ludzie
- a czego ja wam życze dowiecie sie niedługo
tymczasem - uśmiechnijcie się

Świąteczne ahoy

Dla Was wszystkich ślę życzonka ciepłych świąt, bogatych Mikołajów / Mikołajek, energii w Nowym Roku i tego, o czym skrycie marzycie. Całuski od Bokela.

Życzonka

Wszystkim "mieszkańcom" trómiejskieg hyde parku składam mocne życzonka z okazji tych najpiękniejszych świąt . Co by wam sie dooobbbbrzeeeee działo !!!! Nie obiadajcie sie za mocno tylko zasuwajcie na sanki bo śnieg jest super i mam nadzieję , że do jutra wytrzyma. Co do spełnienia waszych marzeń to nie ma obaw bo o to zadbał kolega Jorund w swoim "małym" wypracowaniu. Musi być dobrze, nie ma obaw!!!!

o qrcze

miała być bezśnieżna i co? zasypało i zawiało... Byczku to żeś się rozpisał, niech Cię... zaraz przeczytam, a teraz znikam. Dzięki za zyczonka, z wzajemnością dla wszyskich, smacznego opłatka, niesypiącej sie choinki i bogatego gwiazdorka (tylko dla tych co zasłuzyli). Całuski i do zobaczenia w przyszłym roczku.

aspis

no i gdzie ta wiadomosc? a swiat nie przespie, ale dzieki za rade ;) moj numer gadu to 235492, jakby co to jestem juz na mircu, na pewno poznasz po ksywie kto...
buziaki

Czy

wiedzieliscie o tym ze w szkolce policyjnej w piasecznie kolo warszawy postrzelono jednego z kandydatow na przyszlych policjantow? kula weszla w szczeke tegoz czlowieka niszczac jego uzebienie i zatrzymujac sie o 3 milimetry od tetnicy szyjnej?

jakim prawem ludzie w szkolce policyjnej moga wnosic bron do pomieszczen mieszkalnych? jakim prawem czlowiek bedacy po przeszkoleniu z bronia zapomina o wyjeciu ostatniego naboju z komory po wyjeciu magazynka z p-64?

to jest taka przestroga odnosnie ludzi ktorzy ida do policji. i jest to tez przestroga dla wszystkich mieszkancow warszawy - wszystkie gazety nie podaly prawdziwej wersji tego zdarzenia. klmastwa zarowno powtarzane w telewizji jak i w gazetach pomogly zatuszowac cala sprawe.

wszystko dzieki wysoko postawionemu ojcu sprawcy.

zastanowcie sie sami.

aha i prosze nie usuwac tego ogloszenia. niech ono zostanie tutaj na wieki jako kolejny przyklad komuny po komunie.

dla wszystkich niespodzianka od wicherka

już wzdychał na myśl o Bożym Narodzeniu
o tym jak naprawdę było
zaczął się modlić do świętej rewolucji w Betlejem
od której liczymy czas
który znowu zaczął merdać puszysty ogon tradycji
wprosiła się choinka
elegancko ubrana
mlaskały kluski z makiem
kura po wigilii śpieszyła na rosół
potem milczenie większe niż żal
i już na gwiazdkę szalik przytulony jak kotka
żeby się nie ubierać za cienko
i nie kasłać za grubo
zdrzemnął się na dwóch fotelach
wydawało mu się że słowo ciałem się stało – i mieszkało poza nami
nawet usłyszał że za oknem
przyszedł Pan Jezus
prosty jak kościół z jedną tylko malwą
obdarty ze śniegu i pustych kolęd
za wcześnie za późno nie w porę
nacisnął dzwonek dzwonek był nieczynny
/Jan Twardowski „Wigilia”/

Życzę, aby udało Ci się uchwycić wigilijnego aniołka:-)

Nabyłem właśnie

Nabyłem właśnie jemiołę i zgodnie ze zwyczajem staropolskim wieszam ją i całuje Was Amenko, Nico , Ifciu , Lilian , (żono Bokela, jeśli Bokel pozwoli, też) - w ten Wigilijny piękny dzień... 365 razy + VAT
Wakagi

P.S. Ameno , wrrrrr ...... :))))) Nie tylko wodę na herbatę potrafię ugotować, po Świętach Cię zaskoczę kulinarnie !

hm...

no to ciach...//piwo

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (50 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Hotel w Raciborzu (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

Własna firma? (53 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

do góry