Widok

Byczku...skarbeńq

Miiły mój, podczas czytania tego poema... wypiję Twoje zdrowie... wiesz, przez Ciebie znów się zaleję... przecież ze trzy wytrawne pójdą... Oj Byczku zawsze rozpijasz...nieletnie, hihihi.
Całuski i dzięki
oby się spełniło :)
A do osobnika "bez znaczenia"
Skarbie, nie martw się jeśli nie czujesz dziś-poczujesz w Wigilię. To najpiękniejsze Święta w roku :).
Każdy powinien czuć się dobrze i cudownie w te dni.
Całuję : Gosię, Dorotkę, Nicę, Rozi, Amenę, Loserka, Amorka, Lilian, Byczka, Bokelka, Dzidka, Joszka, Wakagi, gościa o nicku Komunikat, "bez znaczenia", Marka G.
i wszystkich innych nie wymienionych przeze mnie

... Bawcie się dobrze :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nic Dobrego

Czemu nie odbierasz telefonu ani SMS-ów? To juz nie 0607299...?

!!!!

niezwyklego Sylwestra, niespodziewanego Nowego Roku

Cześć Wszyscy

Wielkie pozdrowienia i życzenia ode mnie dla całej załogi PRINCA zasyła Romano-carpantero . Kto zna ten odpowie . Buziaczki , pa

Urszula ze Szwecji

Wesolego nowego roku dla calego trojmiasta. Trzymam kciuki zeby ten nowy rok byl dla was lepszy. U nas w Szwecji nie jest duzo lepiej. Mamy podobne problemy. Roznica jest taka ze polacy umia sie bawic i maja weselej jak szwedzi. Szwedzi sa nudni jak sie nie upija.
Buska dla wszystkich.

Mixer

To juz nie... A tak poza tym - na tym Swiecie mnie juz nie ma, dawno. Jestem gdzies tam. U siebie. A tam nie ma telefonow. I komputerow. Usmiechy!
Czy ktos mi powie co sie dzieije z Kiwdulem? Jak sobie radzi? I czy sobie radzi?
Postrofki!

:))))))

Wiele miłości i radości w Nowym Roku dla Was wszystkich kochani.
Ifeczko wybacz , że nie dałam znaku o sobie ale nie mogłam - wybacz proszę
Buziaki Wam:)****

Tango

Wszystkiego miłego w Nowym Roku.
Mam prośbę do bywalców Hyde Parku i ich znajomych o informację. Czy w Trójmieście istnieją kluby, w których tańczy się oryginalne tango argentyńskie albo czy są kursy tańca, na których można sią nauczyć tego tanga. Jeżeli ktoś coś wie, to proszę o przesłanie dobrych wieści na adres e-mail. Dzięki. M.

Nic Dobrego

Słychać. Sobie radzi.

Wróciłam :)

Witajcie kochani! Nim pójdę na całodzinne odsypianie 22- godzinnej jazdy pociągiem chciałam Wam powiedzieć, że było cudownie i tęskniłam za Wami :)
Mieszkałam w Murowańcu-spartańskie warunki też mają cudowny urok. Białe szaleństwo, zabawa, wino grzane...
Buziaki dla Wszystkich

Mixer

Cos wiecej poprosze. O Kiwdulu. I pozdrowic poprosze.
I Usmiechnac sie do siebie - stan przed lustrem, usmiechnij sie i pomysl, ze to ode mnie... :))))
Duzo serdecznosci!
Czasami wylaze do ludzi - niestety musze. A czasami chce... Chiba odrobine normalnieje...

Hej Ifcia :-)

Cieszę się, że dobrze się bawiłaś, a jak tam droga do domu? 22 godziny to prawie jak do Londynu...a ja muszę powiedzieć, że jadąc na inwentaryzację do Suwałk (!) w zeszły week end....zakochałam się w chłopaku z pociągu :-))) na trasie Warszawa - Białystok- Suwałki
Sylwester niczego sobie....6 godzin na parkiecie w Metrze...i wielki siniak na stopie....w tej chwili przybrał kolor granatowy
Gorące pozdrowienia:-)

Nic Dobrego

Jako stary Agent UOP siedzę Ci na ogonie i śledzę kaźdy twój ruch w Internecie
Ps. O k.n. szerzej na maila Twego, ale którego?

Coś Lepszego

:)))))))))))))))))) :}}}}}}}}}}}}} :-]]]]]]]]]]]]]]]]

Ifka

W Murowańcu? To tam, gdzie wisi ostrzeżenie przed lawinami zapier... pod górę?

CZEMU

To sie nadal nazywa Hyde Park?
To-to powinno byc pod 'pozdrowienia', albo jeszcze lepiej 'markerem po przystanku'.

Niewielu to zrozumie, bo ilu z was pisalo do starego (papierowego) HP? Ale uwazam, ze nazwa nie jest odpowiednia, aczkolwiek wiem, z jakim zamyslem byla tu dana.

I JESZCZE

Jakkolwiek Muł Komar to tylko pryszczaty nastolatek ktoremu nozki obumieraja od zbyt dlugiego siedzenia przed monitorem, ktory naczytal sie zbyt duzo ksiazek fantasy w zbyt mlodym wieku, jednak ma duzo racji.

SKM - bez pozdrowien

moim sasiadem jest Aniol
on strzeze ludzkich
snow
dlatego pozno wraca
do domu

nad ranem slysze jego kroki
i szelest skrzydel

rankiem
staje w moich drzwiach
otwartych na osciez
i mowi
twoje okno znowu swiecilo
dlugo
w noc

/Halina Poswiatowska/
mam nadzieje, ze bez wiekszych modyfikacji - z pamieci bylo

Mixer

Nie ma maila. Nie ma prawie niczego. Nie chce zaczynac nowych rzeczy, znajomosci - sorry. Moze rozumiesz...

dowasgdanszczanie

hejwyszczesciarzezyjacywnajlepszymmiejscunaswieciepozdrawiamwaszdalekiegoteksasu

Tak w Murowańcu

Lawiny były, jestem ostrożna, ale czworo ludzi nie miało takiego szczęścia - zgineli - w tym dwoje z Gdyni, była ogromna akcja ratunkowa, wszyscy przeżyliśmy chwile grozy!!!
Gosiugosiu, caluski i obyś spotkała jeszcze raz gościa z pociągu. Cmokasssss

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (225 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

muza na dziś (792 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (341 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry