Widok

CATHAR THOUGHTS

Odense...to miasto ciszy. Ogarnia ona ulice i wibruje w sercu.Nikt nie krzyczy, nie smieje sie...ale tez nie placze.Jest tylko przestrzen, ulice, domy, drzewa jeziora -a ludzie przemykaja nieslyszalni miedzy zakretami drog.A najpiekniejszy jest swit...kiedy ide po oszronionej drodze i mgla otula mnie bialym puchem...jest tak bezpiecznie, blogo i spokojnie. Jestem jak ptak, ktory wie, ze niedlugo nauczy sie latac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

MARZAN

Probowalam wczoraj wyslac do Kufla wiersz... jak to czytasz, czy moglbys dac mi znac , czy doszedl? Bo nie jestem pewna , czy czegos nie pokrecilam... Pozdrowienia!

NEFER

Wlasnie dostalam SMS-a-DZIEKUJE!!!Jedno pytanie:9/11, czy rzymskie 2 ? Bo tego tez nie bylam pewna.List? Nic sie nie przejmuj-mozesz spytac Agentke, jaki byl moj...Pozdrawiam Cie serdecznie!!! FIONA-well, jak tak, to mnie ominie...Ale ja lubie Pokemona!Nie jest to szczyt poziomu artystycznego, ale jest slodki i poprawia humor.Nawet kupie sobie koszulke z Pikachu i bede wszystkich przyprawiac o kropelki na spotkaniach(hi hi)...Pozdrawiam!

Esclarmonde

poczekam cierpliwie jeszcze na ta kartke, czasami bija rekordy w czasie, list do ciebie wyslalam wczoraj, ale zieje od niego takim dolem ze nie zalam sie, przepraszam i pozdrawiam,

Alchemik

no wiesz nie wyrzucam listow, oczywiscie ze przeczytalam, jesli moge cie prosic- nie uzywaj polskich znakow w intern., mam problemy z rozczytaniem, nie wiem ale chyba pojde na urlop od 5.02 wtedy lacznosc zostanie przerwana na jakis tydzien, pozdrowienia,

...z milosci mozna...

o ironio losu...dlaczego osobe, ktora jest jedyna i kochana, mozna tak latwo zranic...to strasznie boli...Przepraszam, przepraszam, przepraszam...

....

Milosc daje mi skrzydla i pozwala w spokoju przelatywac nad wszystkiimi problemami

....

Milosc daje mi skrzydla i pozwala w spokoju przelatywac nad wszystkiimi problemami

Login Password Login Password

khahahahaha
to wyzdrowiej nie mam z kim na aikido chodzic

Password

heh, tu Wojtek. wlasnie sobie milo choruje i sluucham Samael'a i mysle, ze ogolnie jest wporzo:)

Strefo Ciszy

aa tam cicho być!!!

Strefa ciszy!!!

A tam cicho być !

Nefer

Przeraziłem się. ---A. ...a są tam pod moim adresem
tzw. - wyrazy i czy dużo

Nefer

CZy Ty naprawdę odczytałaś mój text czy jak na ogół
wszyscy- wywaliłaś ???? i tylko tak mówisz ??

AGUSIU

KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ KOCHAM CIĘ twoj jedyny...

RYBA!!!

ryba- JUZ NIGDY I NIGDZIE SAMA NIE POJEDZIESZ , TZN. BEZE MNIE...OK...BO TERAZ JEST KAPA...DZIWNIE SIE CZUJE GDY CIEBIE OBOK MNIE NIE MA....JAKOS TAK PUSTO..SAMOTNIE..A PRZECIEZ DUZO LUDU PRZEWIJA SIE OBOK MNIE...ALE TO NIE TO SAMO...NA SZCZESCIE JUZ W PON...SIE ZOBACZYMY...ALE CZY WYTRZYMAM? OTO JEST PYTANIE.....

MAGDO

dzien dobry......chyba juz dzisiaj sie widzielismy...ahuhuhuhu...chcialbym abys byla szczesliwa....tzn. byla w takim stanie w jakim aga i ja jestesmy...a moze nawet bardziej..ale czy tak sie da? no chyba ni...wiem juz dlaczego jest tak a nie inaczej...sluchaj bo po prostu jest malo chlopakow ktorzy sa ciebie warci!!!! to nie sa przelewki...nie mozesz byc z byle kim...!!!! a o takich trudno...teraz...(tzn tak przypuszczam :) ....papap do zobaczenia na ircu....

Ludziu

To mi pochlebia.Uwielbiam rozrzutnosć...
Ale w dwudziestu imionach można się pogubić.
Ja mam kłopot z zapamiętaniem swoich ze wszystkich
swiatów...

Esclarmonde

U nas też ma być Pokemon.Buuuu...
Ale nic to, może kiedys pojawi się np.Eva, albo może
"X"...Co do MnS'u, to podobno cos ma być w marcu.
Ale to tylko pogłoski (znajomy znajomego słyszał,
że jego znajoma słyszała, że...).
Pozdrawiam wiosennie!

Brak Rokowych imprez

Denerwuje mnię, iż nie ma jak kiedyś miejsc do pobawienia się przy muzyce ROKOWEJ w sobotni wieczór. Sobotnie noce zostały zapisane "Disko i techno" To straszne, czy ktoś taksam cierpi jak ja?

CATHAR SMILE

Znowu to pudlo robi mi kawaly...Tamten tekst-podobnie jak ten, mial miec tytul CATHAR SMILE. Ech...Wicherek, Tonieja, Atma-bardzo zainteresowalo mnie to, co piszecie o medytacji itp.-nigdy nie zetknelam sie ze slowami SUFIZM czy SUFITYZM, ale od lat zajmuje sie medytacja, energia -ogolnie tym, co nazywaja ezoteryka idt. a i moj Kataryzm opiera sie w duzej mierze na medytacji i kontaktach z Wyzszymi Energiami, silami. O ile nie macie mi za zle , ze tak sie wtracam, chetnie dowiedzialabym sie czegos wiecej o tym, czym sie zajmujecie...Pozdrowienia!

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (158 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry