Widok

CHAMSTWO TIROWCÓW PRZED ZWĘŻENIAMI

Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Witam,
ostatnio parokrotnie byłem świadkiem czystego skurczysyństwa ze strony tirowców, którzy narzucają minimalną prędkość innym kierowcom, zajmując dwa pasy i jadąc obok siebie z równą prędkością. Zdarza się tak ostatnio na obwodnicy, często też przed rafinerią. Oczywiście pozostają bezkarni.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 10
jakież to proste stwierdzenie idioci w osobówkach prawda? ja to samo powiem odnośnie kierowców terenówek i ciężarówek jedzie taki panicz chrabia jeden z drugim i nie widzi innych dookoła zapatrzony w czubek własnego nosa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pozwolę sobie zauważyć że napisałeś oczywistą oczywistość zrozumiałą dla każdego średnio rozgarniętego kierowcy. Niestety część poruszających się po naszych drogach kierowców jest zwyczajnie zbyt tępa żeby coś takiego pojąć.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
może wreszcie dorośniemy do zakazu jazdy samochodów pow 12t w godz. 7-9 i 15-17 na terenie miasta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla mnie kierowca TIR`a to synonim chama, prostaka i pirata drogowego.
Dla Ciebie kierowca "TIRa" dla innych tak samo są postrzegani kierowcy BMW.
jeśli ma blachy GWE/GKS/GKA/itd., to się wcale nie dziwię^^
Nieładnie Hal nieładnie. Myślałem że jesteś jak najdalszy od ulegania takim banalnym stereotypom. A tu taka lipa.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem

Inne tematy z forum Na drogach Trójmiasta

Myjnia bezdotykowa - możliwość mycia ręcznego (4 odpowiedzi)

Dzień dobry! Gdzie w Gdańsku można na spokojnie umyć auto ręcznie (na dwa wiadra) na myjni...

[Gdzie?] Uzywane auto w miare uczciwie? (31 odpowiedzi)

Szukam uczciwego salonu w Trójmieście, gdzie mozna kupic uzywane auto i zostawic w rozliczeniu...

Wypożyczalnia samochodów (10 odpowiedzi)

Witam, gdzie jest najlepiej wypożyczyć samochód na dłuższy okres czasu? Najlepiej tak żeby od...

do góry