Widok

CHCE JEZDZIC NA ROWErze

CHCE JEZDZIC NA ROWErze z fajnądziewczyną któa tez lubi tą jazde 21latek tel 511 291 145
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stworku

Stworku mający spojrzenie niezmącone redakcyjnym tyglem -> zależy mi na Twoich komentarzach w dziale emisji programów. Wiem, że teraz niewiele jest czasu wolnego, ale naprawdę mi zależy. Mi mi mi mi... wak wak. blurp.

Czas

Czuję jak chaos wdarł się do mego świata
Jak zieleń wraz ze świtem, rozpala płomień
Jest to dziwny okres, wszystko dookoła zmienia się
Nie tak jak zimą, bo w zimie biel biała, lub jej inne odcienie

Już nie patrzę w niebo, choć wyłapałem
Kilka spadających iskier na granatowym kocu
Co prawda nie są one tak przenikające
Ducha jak te ogniście czerwone,
Długie zachody słońca i to tego wielkiego, pełnego słońca

Kolejny weekend w siodle i kilka tysięcy
Wykręcone, nowe okolice odwiedzone

Ale nie ma to jak nowy zielony dywan
W lesie. Widziany w deszczu, przez gogle widziany
Deszcz powstrzymuje zwierzynę w polu widzenia tego brakowało
Mi najbardziej, rzek moich tak mi brakowało

Już chyba wiem gdzie jestem, już wiem gdzie się zgubiłem
Czasem odnaleźć siebie można w zwykłej szklance wody
A ja potrzebowałem kilku wywrotek by do głowy impuls
Dotarł, że to znowu ja w Twej głowie chwilkę spędziłem

Brzydko w Jelitkowie

Jelitkowo jest miejscem wypocznku miejscowych i przyjezdnych,
ale okolica restauracji"Parkowa"jest brzydka a tam najwięcej prze-
bywa w sezonie ludzi.Rozmawiałem z prezydentem Adamowi-
czem, gdy startując do drugiej kadencji rozdawał autoulotki rekla-mujące go.Potwierdzil moje spostrzeżenie i powiedzial, że pop-
rawi wizerunek miejsca owej restauracji.Do dnia dzisiejszego nie
widać żadnych zmian.Miasto natomiast zastanawia się na co wy-
dać kilka pozostałych wolnych milionów.Panie prezydencie prosimy wydać je na poprawienie wyglądu placu przy fontannie
w Jelitkowie.Będzie to zgodne z pańskim przedwyborczym przy-
rzeczeniem i oczekiwaniem mieszkańcow.

Rowery

Czas odkurzyc rowery w piwnicy :D

cympla

ale jazda!!!! nic nie czytalam ale udam ze wiem o co biega ziomki!:P:P:)
fajnie sie z wami gadalo pozdro papa

hi adas san

kilka razy szukalem cos na japonskich forach i od tej pory dostaje kilkanascie spamow dziennie.
cechy charakterystyczne, swietne grafiki wabiace do przeroznych zabaw niesamowitym kiczem i klisza zachodu, spocone ciala kobiet, perly, palmy i zachody slonca w rozach i pomarancuach hawaii itd,
tam napewno gospodarka funkcjonuje. hihi

tak to bywa

ze wchodzisz na zagraniczne strony a tam laduje ci sie na twardy dysk dialery ktore sciagaja z twojego kompa dane

czemu czepiacie sie Giertycha

...k**** jak wszyscy...

Fantsatycznie wielka wygrana w serwisie

Wygraj podroz na wyspe La Gomera
www.single.gourl.org

PZPR

oj tam jak wszyscy...
To k****-nauczyciel! k**** przewodnik! k**** z kagańc... z kagankiem!
A poza tym nie kazdy k**** wygląda jak Lurch z Rodziny Addamsów.

kompucista

dzieki, a czy wiesz moze po co im moje dane oprocz numerow moich kart kredytowych i kompromitujacych zdjec z sekretarka itp. ?
czy po prostu sa to mile panie ktore z usmiechem prosza o wejscie i dziekuja za zakupy i nie chca pozatym nic wielkiego ?
czy moze to jakis nastolatek ktory chce sie wyrzygac na swiat i robi cos byle co byle przy pc ?

hihi

OSWIADCZENIA PZPR

SPRAWA INZYNIERA GWIAZDY
Nasz kolektyw z zadowoleniem przyjmuje zaprzestanie przez Inzyniera Gwiazde krytykanctwa wobec Magdalenkowego Ukladu. Przyznajemy przy okazji, ze po cichu zawsze wierzylismy w Inzyniera Gwiazde i mamy nadzieje, ze Inzynier Gwiazda w koncu sam wlaczy sie w budowe Nowej Okraglostolowej Rzeczywistosci.

Politbiuro PZPR

NA MELINIE W KONSTANCINIE
Nasz kolektyw z zalem przyznaje, ze w czasie ekskluzywnej elitarnej imprezy w Konstancinie dokonalismy w pijanym zwidzie gwaltu na Jerzym Urbanie. Jest nam niezmiernie glupio, ze wzgledu na zaslugi J. Urbana dla Procesu Transformacji i dla ostatnich lat ratowania Peerelu. Prosimy Lud Miast i Wsi o propozycje dyplomatycznego wyjscia z sytuacji. Towarzysze! Pomozecie?

Politbiuro PZPR
www.pzpr.w.pl

Stworek

Hmmm...masz racje...niektorzy jak Romek G. sa na tyle zdolni, ze nawet w tym calym politycznym Muppet Show potrafia sie wyroznic;-)))

bajka o rumantyku

roman ty k******...
ale się fajnie wstrzeliłem, co?

hobo

nooo....

;)

ups

o romantyku miało być oczywiście. rumu do tego nie mieszajmy.

"Let Me Go"(Jagger, Richards)

Sluchajac tego utworu Hendrix'a zastanawiam sie Kim byla ta nieznajoma ktora dzis spotkalem w skm'ce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziś jest już późno...ale to nic...ja nie śpię....

późno już...i ptaki juz spiewają....ja psychopata przysłuchuję się im....i mimo, iż spotkałem dzis tych dla mnie tych najważniejszych, nawet bardziej niż życiowy partner, to jest mi smutno.....wszyscy zdaliśmy sobie sprawę z tego jak czas szybko mija......kolej rzeczy o której wszyscy mówią, że czeka wszystkich wcale nas nie cieszy, bo najważniejsza jest spontaniczność i przyjaźń a ta umiera w codziennym ciągu życia i przyjaciół pochłoniętych praca lub całkowicie nieobecnych w Gdańsku....staramy się ten rzeczy ratować...staramy się.....bo czas i tak zrobi swoje....a ile rzeczy minęło bezpowrotnie, których tak bardzo jest mi żal a o których tak kocham wspominać.....stare dobre czasy...nic ich nie zastąpi...nigdy....

......

.....gdy spoglądam wstecz zawsze słyszę: "psychopata" ....zaczynam w to wierzyć.....niektórzy chyba rzeczywiście nie są stworzeni do życia w gromadzie....ja jestem typowym przykładem aspołecznika z niezrealizowaną potrzebą niespełnionej bliskości....błędne koło....ale to normalne w przypadku osób nienormalnych...... są jednak pewne stałe wyznaczniki......morze, las, wzgórza, wzrok ukochanego psa...nic innego....

Inne tematy z forum Hydepark

Firma Stocznia Rybacka Spawmet lata 95 (3 odpowiedzi)

Szukam pracowników firmy Spawmet z Gdańska z lat 94-97. Potrzebuje informacji gdzie przechowywane...

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (149 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

do góry