Widok

CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
imageimage
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja wczoraj dostałam okres:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ana, moja kuzynka cos takiego miała, fakt troszke plamiła ale z tego co wiem nic się nie działo, była pod okiem gina i teraz ma sliczna dziewczynke 4letnią :) Nie martw sie wsio bedzie ok :)
Na pierwszym prenatalnym nic nie mówili mi o łożysku, a na drugim w 22tc mam zapisane, że wszystko ok z nim więc tu nie umiem pomóc, ale na pewno będzie wszystko dobrze
imageimage
hej Kobietki,
dopiero dzis odp bo nie mam netu a teraz jestem u mamy wiec korzystam :)

a wiec bylam na wizycie,
maluszek juz duży.. strasznie sie wiercil, machał raczkami non stop i ziewał :)
usg pokazuje mi 13 tydz.
Badanie wyszlo dobrze, gin pokazywal mi wszytskie narzady, zołądek pecherz moczowy. kregosłup. itd...
widac bylo jak płucami oddycha, swietne uczucie :)
Jedyne co m,nie zaniepokoilo to to ze łożysko narazie jest na .ścianie tylnej, moge dostac krwawienia ale gdyby cos takiego sie wydarzylo mam szybko sie kontaktowac z ginem.
Basieniak pamietasz moze jak u ciebie bylo na poczatku?
ale podobno macica jak rosnie zabiera łożysko do siebie i raczej powinno zmienic si ejego polozenie. mama ndzieje ze wszytsko bedzie dobrze i jak pojde za miesiac 11 sierpnia to juz bedzie w innym miejscu. a poza tym gin stwierdzil ze wszytsko jest bardzo dobrze :)

od ostatniej wizyty nie przytylam tylko brzuszek urósł 2 cm. :)
pozdrawiam buziakii ;)
Kurcze dziewczyny dzięki:) Ja owulacje mam późno bo ok 16 dnia cyklu, więc może faktycznie za wcześnie na test. Zobaczymy jak to będzie, a jak nie to Koraliczek walczymy dzielnie dalej.
aszi, sierpien bedzie nasz jak sie nie uda, zobaczysz do 3 razy sztuka :) bedzie dobrze :) ale na test zdecydowanie za wczesnie... mowie Ci...
Aszi mojej bratowej nie wyszła druga kreska, a tydzień po terminie dopiero ledwo co widoczna więc z testami sikańcami tak właśnie jest, nigdy nie wiadomo:)
imageimage
Dzieki kkasia1 za słowa otuchy. Zrobię test w poniedziałek i wtedy będę pewna w zupełności.
Aszi, łap doła w poniedziałek ;). Naprawdę to trochę za wcześnie:)
image
Wiem ,że miałam robić w poniedziałek, ale nie wytrzymałam. Wydaje mi się, że gdybym miała być to pokazałaby mi się nawet słabiutka kreska:( Oczywiście powtórzę test, ale złapałam mega doła. Pozdrawiam was wszystkie.
Koraliczek syrop z cebuli = trauma z dzieciństwa hahaha
Nie mogę się doczekać aż zacznę brać żelazo, to może być przyczyna mojego samopoczucia złego
imageimage
No wlasnie aszi za wczesnie na test... zrob w dniu miesiaczki, hormon nie dal rady sie jeszcze wytworzyc..
Wiesz Koraliczek niezbadane są wyroki boskie. Aszi, miałaś robić w poniedziałek, może dziś to za wcześnie. Ja robiłam w dniu kiedy miałam dostać miesiączkę i kreseczka była słabiutka:). Tak słabiutka, że odłożyłam test i myslałam, że nie jestem.
image
aha :) a ja dostalam dzis pasek :)
Pierwsza Miłośc urodzona 12.08.2012 r Zosia :)
image
a mi sie cos dziwnego dzieje, mam 11 dc a mnie brzuch boli, nie ma prawa w sumie bo nie bralam dopalaczy w tym miesiacu ;/ nie chcialam owu wywolywac bo w 14 dc mam hsg ;/ we wtorek mam tez normalna wizyte wiec moze sie dowiem czegos ciekawego..
Basieniak syrop z cebuli ;p :)
image
Koraliczku mnie wciąż gardło pobolewa, mam takie napady, biorę antybiotyk...muszę listę spraw do lekarza zrobić i ją przetłumaczyć na angielski, bo w czwartek mam wizytę w szpitalu...
Aszi tulę Ciebie
imageimage
Hej
Dziś 28 dc nie wytrzymałam i zrobiłam test, negatywny-buuu:((
Załamka totalna. Koraliczku jak widzisz Twoje przeczucie zawodzi:(
Lenka powiedz lekarzowi lepiej o tym "wyrostku" :) Aszi ma racje nie diagnozuj poki nie wiesz ;p pij duzo wody jak soczkow nie mozesz :) albo owoce jedz tez maja w sobie wode :)
Ana jak po usg?
Basieniak :) jak sie masz :)
image
a ja dzis pisałam do mojej pani doktor smska ( bo nie odbiera tel zazwyczaj) ;p i we wtorek po droznosci mam wizyte odrazu wiec moze sie czegos dowiem co robimy, i czy jakies leki dostane od razu na ten cuier i inne pierdoly... :)
image
Lena bądź pod stałą kontrolą lekarzy. Wyobrażam sobie jak bardzo się tym wszystkim martwisz, ale zobaczysz będzie dobrze. Pij dużo wody i nie martw się na zapas. A co najważniejsze nie próbuj się sama diagnozować- możliwe, że to wcale nie wyrostek. Odezwij się jak będziesz po wizycie u lekarza.
Trzymam za Ciebie kciuki kochana, niech fasolka zdrowo rośnie:)