Widok
hej Kobietki,
dopiero dzis odp bo nie mam netu a teraz jestem u mamy wiec korzystam :)
a wiec bylam na wizycie,
maluszek juz duży.. strasznie sie wiercil, machał raczkami non stop i ziewał :)
usg pokazuje mi 13 tydz.
Badanie wyszlo dobrze, gin pokazywal mi wszytskie narzady, zołądek pecherz moczowy. kregosłup. itd...
widac bylo jak płucami oddycha, swietne uczucie :)
Jedyne co m,nie zaniepokoilo to to ze łożysko narazie jest na .ścianie tylnej, moge dostac krwawienia ale gdyby cos takiego sie wydarzylo mam szybko sie kontaktowac z ginem.
Basieniak pamietasz moze jak u ciebie bylo na poczatku?
ale podobno macica jak rosnie zabiera łożysko do siebie i raczej powinno zmienic si ejego polozenie. mama ndzieje ze wszytsko bedzie dobrze i jak pojde za miesiac 11 sierpnia to juz bedzie w innym miejscu. a poza tym gin stwierdzil ze wszytsko jest bardzo dobrze :)
od ostatniej wizyty nie przytylam tylko brzuszek urósł 2 cm. :)
pozdrawiam buziakii ;)
dopiero dzis odp bo nie mam netu a teraz jestem u mamy wiec korzystam :)
a wiec bylam na wizycie,
maluszek juz duży.. strasznie sie wiercil, machał raczkami non stop i ziewał :)
usg pokazuje mi 13 tydz.
Badanie wyszlo dobrze, gin pokazywal mi wszytskie narzady, zołądek pecherz moczowy. kregosłup. itd...
widac bylo jak płucami oddycha, swietne uczucie :)
Jedyne co m,nie zaniepokoilo to to ze łożysko narazie jest na .ścianie tylnej, moge dostac krwawienia ale gdyby cos takiego sie wydarzylo mam szybko sie kontaktowac z ginem.
Basieniak pamietasz moze jak u ciebie bylo na poczatku?
ale podobno macica jak rosnie zabiera łożysko do siebie i raczej powinno zmienic si ejego polozenie. mama ndzieje ze wszytsko bedzie dobrze i jak pojde za miesiac 11 sierpnia to juz bedzie w innym miejscu. a poza tym gin stwierdzil ze wszytsko jest bardzo dobrze :)
od ostatniej wizyty nie przytylam tylko brzuszek urósł 2 cm. :)
pozdrawiam buziakii ;)
a mi sie cos dziwnego dzieje, mam 11 dc a mnie brzuch boli, nie ma prawa w sumie bo nie bralam dopalaczy w tym miesiacu ;/ nie chcialam owu wywolywac bo w 14 dc mam hsg ;/ we wtorek mam tez normalna wizyte wiec moze sie dowiem czegos ciekawego..
Basieniak syrop z cebuli ;p :)
Basieniak syrop z cebuli ;p :)
Lena bądź pod stałą kontrolą lekarzy. Wyobrażam sobie jak bardzo się tym wszystkim martwisz, ale zobaczysz będzie dobrze. Pij dużo wody i nie martw się na zapas. A co najważniejsze nie próbuj się sama diagnozować- możliwe, że to wcale nie wyrostek. Odezwij się jak będziesz po wizycie u lekarza.
Trzymam za Ciebie kciuki kochana, niech fasolka zdrowo rośnie:)
Trzymam za Ciebie kciuki kochana, niech fasolka zdrowo rośnie:)