Widok
kkasia, ja bede siedziec na telefonie i Wam pisac wiesci z porodowki :P hihihihih mam neta w komorce to miedzy skurczami bede sie relaskowac :P
a tak serio.. jak nie zapomne to Wam dam znac co i jak :)
tyle czasu na ten moment czekalam jeeeejjjjjj a rok temu plakalam ze testy wychodza ujemnie, jak ten czas mknie szybko.
i w ogole jak ja Tu juz dlugo na forum jestem... czuje sie jak u siebie :)
a tak serio.. jak nie zapomne to Wam dam znac co i jak :)
tyle czasu na ten moment czekalam jeeeejjjjjj a rok temu plakalam ze testy wychodza ujemnie, jak ten czas mknie szybko.
i w ogole jak ja Tu juz dlugo na forum jestem... czuje sie jak u siebie :)
Aszi masz prawo:) ja czasem też łapię lenia i do 13 chodzę w piżamie:)
dziś jednak miałam aktywny dzień:) byłam na zakupach ciążowych i mam nowe lniane spodnie na upały i jeszcze eleganckie na rodzinne imprezy:) nie mogłam się dziś powstrzymać i kupiłam jeszcze 2 bluzki i parę rzeczy w ikea.. jak mąż wróci to najpierw nakarmię, a potem powiem ile wydałam:)))
dziś jednak miałam aktywny dzień:) byłam na zakupach ciążowych i mam nowe lniane spodnie na upały i jeszcze eleganckie na rodzinne imprezy:) nie mogłam się dziś powstrzymać i kupiłam jeszcze 2 bluzki i parę rzeczy w ikea.. jak mąż wróci to najpierw nakarmię, a potem powiem ile wydałam:)))
u mnie dziś juz spokojniej, moze ciut chlodniej niz wczoraj ale coz z tego skoro dalej parno bo woda zaczela parowac i mamy saunę
jestem na takim watku lipcowym na innym forum z ciezarowkami.. i one mnie przerazaja, wiecie ze juz sie zaczely rozpakowywac..?? dochodzi do mnie ze zaraz bede sie skrecac z bolu :P
jestem na takim watku lipcowym na innym forum z ciezarowkami.. i one mnie przerazaja, wiecie ze juz sie zaczely rozpakowywac..?? dochodzi do mnie ze zaraz bede sie skrecac z bolu :P