Widok

CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej, dziewczyny zakładam nowy szczęśliwy wątek dla staraczek :)
Stokrotka trzymam kciuki:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bombelkowa, mi tez to łóżeczko się podobało, ale jedź zobacz do sklepu stacjonarnego i wbij w nie paznokieć wchodzi jak w masło więc będzie się szybko niszczyć. Chociaż ja wybierałam cudowałam, a moje też rewelacyjne nie jest. W sensie, że też się rysuje.

A to Koralika to chyba cena za cały zestaw, co?
bombelkowa ale ty za prawie 200 zl masz samo lozeczko a ja wszystko.. posciele materac przescieradla baldachim rozek... ful wypas :)
Kasiu tak, ja mam w tym wszystko, ochraniacz na szczebelki, zawieszane schowki przy lozeczku, posciel, poduszka koldra rozek, itp... wsio :) a nic lepszego nie potrzebuje w sumie... za tą cene to serio wypad.. osobno jak patrzalam zeby pokupowac wychodzily mi ceny klo 600 700 zl.... a lozeczko z szuflada mamy wiec sie oplaca
ambrozja gratulacje !!!! a nie mówiłam :P
Bąbelkowa jeszcze nic nie wiadomo... ciut za wcześnie na testowanie :)
Koraliczek- moja Ala ma bardzo podobne łóżeczko :) też kupiłam z całym zestawem :)
http://allegro.pl/lozeczko-buk-haft-szyfon-materac-16el-darland-i2391591226.html
Ana sliczne, bombelka tez mi sie bardzo podoba, wzory lozeczek ogolnie sa takie fajne teraz, a kolor zawsze mozna sobie dobrac, ja lubie naturalne jasne drewna :)
ja przy wyborze łóżeczka zwracałam uwagę na materac- podobno najlepiej jak ma 3 warstwy - gryka, pianka, kokos :) strona gryczna to naturalny podkład do spania,
strona kokosowa posiada właściwości antyalergiczne, antyodleżynowe, zapobiega poceniu się i wadom kręgosłupa.
pozdrowionka :*
no właśnie kokos jest ważny w materacyku !! :)
a teraz zamowiłam małej kojec do salonu :) już niedługo zacznie siedzieć, więc będzie jak znalazł :) teraz też ją tam wkładam, wrzucam zabawki i zawsze chociaż na trochę mała się czymś zajmie :)
fajny jest tez leżaczek bujaczek - pomocny gdy robię coś w kuchni, mała siedzi w nim przy mnie, widzi mamę i jest zadowolona :P hihi
coś takiego mam :
http://allegro.pl/berber-kojec-horn-afryka-miseczka-akuku-4xgratis-i2364902826.html
http://allegro.pl/bright-starts-lezaczek-kaczuszka-do-18kg-gratis-i2338495417.html
Oj te rzeczy dla maluchów są przecudne :). Tez mamy leżaczka ale FP, dla Lenki miałam huśtawkę elektryczną, ale mała zupełnie nie chciała w niej siedzieć więc dla Lidki kupiłam leżaczek, a ta dla odmiany uwielbia bujanie :)
moja też lubi bujaczka- chociaż jak już dlużej siedzi to sie nudzi :P no ale to chyba większośc dzieci tak ma - najlepiej po trochu w różnych pozycjach i miejscach :) no a na rączkach to wogóle cod miód i orzeszki ... heh :)
ojj zmykam spać bo już ta godzina :P Ala śpi od 21:30 więc mam nadzieję że prześpi do rana :))

pozdrawiam - dobrej nocki :*
Moja śpi od 17.30 i jeszcze jej się nie zdarzyło tak długo spać bez przerwy. Też zmykam. Dobranoc :))
Koraliczek śliczne to łóżeczko:)mi się tam co drugi zestaw pościeli podobał-miałabym duży problem zeby coś wybrać:)

Ambrozja najlepsze gratulacje:) miło że znowu komuś się poszczęścił wątek;)))
no właśnie przy tym materacu pisze tak "(warstwy o właściwościach antypotowych, antyodleżynowych i antyalergicznych)" wiec dlatego się nie zasnatawiałam długo :) gryka pianka bez kokosu chyba, no ale piszą, że jest ok w opiniach...
ambrozja gratulacje wielkie:) beta b. ładna:)))
no dagolek założyłaś szczęśliwy wątek.. trzymam kciuki żeby był też szczęśliwy dla pozostałych staraczek:)
Ambrozja serdeczne gratulacje!!!!!!

Cudowna wiadomosc nam przekazalas:))))
ale dziewczyny jestem wykończona, ruszać się nie mogę :/ ... byłam na rwaniu truskawek plecy to mam zjarane :) w czwartek jak byłam to padał deszcz, ale warto było bo troszkę kasy wpadło :) pozdrawiam
P O L S K A !!!!!!!!!!
Tak trzymajmy kciuki :) 2:0 dla nas:)
trzymam kciuki za Polaków, ale moim zdaniem będzie remis lub przegramy :/ choć dobrze grają :) ja miałam okazję być na meczu otwarcia :) niesamowita atmosfera polecam wszystkim :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry