Widok

CLOSTILBEGYT a ciąża cz. 11 :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
No to w takim razie i mi przypadło założenie nowego wątku :)
Ostatni cykl przed inseminacją udany :)

Powodzenia! :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kochane, od czystego kota nie mozna sie zarazic toxo.. a jak kolezanka pozbyla się kota bo zaszla w ciaze wlos mi sie zjezyl.. miala slicznego czytego kota, kuweta zawsze czysta... tym sie mozna zarazic tylko od odchodow ktore dlugo leza w domu, gdzie robaki juz sie zdaza rozwinac.. tak mi jakos to tlumaczono... ja w ciazy nnie przechodzac wczesniej toxo, normalnie bawilam sie z kotka cioci i nic mi nie bylo... trzeba unikac tylko ich odchodow... prosic by ktos inny je sprzatal albo robic to systematycznie w rekawiczkach... tak samo surowe mieso kobieta w ciazy powinna nauczyc sie obrabiac w rekawiczkach...
aha, stokrotko, jak maluchy sie nie ruszaja i Cie to martwi zjedz kostke czekolady, lub napij się czegos slodkiego.. mi tak na SR radzila polozna... jak po tym nie zaczna szalec to na IP
Koraliczek - w pn zjadlam cala czekolade na miejscu..i nic...ale jak poszlam do wanny to nie czulam,ze sie ruszaja a widzialam jak sie brzuch rusza wiec sie uspokoilam..we wt tez spokojnie..ale juz czulam..a w sr wizyta i szalaly:-)) wczoraj tez skakaly..a dzisiaj to cudownie skacza - caly czas je czuje:-)) z krotkimi przerwami:-))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeny ! stokrotko !! ja nie moge sobie wyobrazić tego Twojego Podwójnego szcześcia :)
Olimpia - uwierz mi na slowo:-)) jedno malenstwo jak sie rusza to puka to drugie i tak oto czuje je od lewego zebra przed pepek, powyzej i nizej i do prawego zebra:-)

ale nasze maluszki nie lubia jogurtu areo carmel - dwa razy zjadlam i dwa razy wymiotowalam:-)
Koraliczek... Masakra ;(

Biore 3 xdziennie 1 tab. Wieczorem bromergon.
Jak mi nie pomoze to sie zalamie!!!
Stokrotka, jestes taka szczesciara jak nie wiem... Jak sie dowiedzialas, ze blizniaki, to pewnie szczesliwa bylas co?

Ja tez chce blizniaki....
lusia, no to czekam z toba na usg... mi po pierwszym cyklu na 3 tab nie wyroslo nic takiego szczegolnego.. bylo wieksze ale nie na owulke... ale juz nastepny cykl na 3 tab byl owocny w piekny pecherzyk!
Lusia - na poczatku byl szok..poczytaj sobie watek zalozony przeze mnie.. na poczatku byl szok..pytanie jak damy rade..ale po chwili radosc nieziemska.. i jestem dumna z tego,ze moge nosic pod sercem dwa serca.. czasami ludzie bywaja malo delikatni - mowia ciagle ja wam wspolczuje..ale bedziecie mieli ciezko..

ja nie chce wspolczucia ani litosci..ani glupich zlotych rad:P

dla nas to zaszczyt byc mama blizniakowa - bo to podwojne Boze blogoslawienstwo..

ehh.. ludzie..

lusia - a u Ciebie w rodzinie sa jakies blizniaki?? bo u mnie dziadek mial siostre blizniaczke (od strony mojej mamym)
Koraliczek, to mam nadzieje, ze i u mnie tak bedzie i zajdew ciaze. Bardzo tego chce.

Stokrotka, a pod ktorym nr post? Albo linkawklej. Chetnie poczytam

Dziewczyny, tak sie zastnawiam, czy to a jakis wplyw na to czy clo biore przed czy po. Bo biore roznie. Raz po, raz przed .... Mam nadieje, ze i tak pomoze ;(
Stokrotka, jeny... Ciezko... A moze wcale nie.... Moja sasiadka sobie dala super rade z blizniakami, a duga z jednym sobie nie radzi. To zalezy od nas. Ja uwazam, ze jest to cudowne miec blizniaki.... A ty dasz rade, bo sama wiesz ile musialas sie napracowac.
Aaaa i taaaaaaaakkkk byly blizniaki w rodzinie. Dzidkowie i kuzynostwo.
Olimpio, ja bym na Twoim miejscu zastanowiła się czy Mu w ogóle mówić, że może Cię z końcem kwietnia początkiem maja nie będzie, bo skoro to taki drań, to kto wie co wymyśli? a tak postawisz go przed faktem dokonanym... :) ale oczywiście to już Twój wybór :)

Stokrotko normalnie zazdroszczę Ci tych ruchów :) ja już tak też chcę!! :)
hey to moj watek http://forum.trojmiasto.pl/Re-CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-10-t416520,1,130.html... kilka dni przed moja wizyta potwierdzajaca ciaze pisalysmy o blizniakach.. heh..no i sie okazlao,ze je mamy.. sen, ktory mialam,ze gin widziala 2 zarodki ale bez serduszek... okazlao sie,ze sa 2 zarodki..a na serduszka bylo za wczesnie:-))

Olesia - ty tez poczujesz te kopniaczki..nasze maluszki dzisiaj bardzo aktywne:-)) ciagle sie usmiecham pod nosem.. one tak mocno kopia:-)) kocham to.. uczucie...kocham moj wielki brzuch..czkawki naszych skarbow..ich kopniaczki..

Dziewczyny - kazda z Was doswiadczy tego.. naprawde..
ja wciaz pamietam nasza droge do zostania rodzicami... dluga..ciezka..zmudna.. ale sie oplacalo:-))

milego dzionka
Hej!
Stokrotko ty już w 25 tygodniu ciąży:) ależ ten czas leci...
mi też tak szybko mija- jutro wracam do pracy:(stresuje się troszkę, ale miejmy nadzieję, że będzie dobrze...
ja tez juz chce kopniaczki :):):)
Olimpio, Ty już niedługo :)
A my tez sie doczekamy :P
Ale tu cisza...
Wiosenne porządki;)))?
hej Dziewczyny..czy dobrze kojarze,ze ktoras z Was w ost czasie zakladala dzialalnosc gosp?? moglabym uzyskac jakies info na priv odnosnie jak to wyglada krok po kroku, od czego zaczac, ile to kosztuje itd??

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

do góry