Widok

CLOSTILBEGYT a ciąża cz. 13 :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
:) zakładam nowy wątek! Ja i moja Kropeczka. Mam nadzieje,że szczęśliwy dla niejednej z Was :) Marzenia i cuda się zdarzają, życzę takiego cudu każdej z Was!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuje za informacje :)

jeśli się nie uda, to wiem, że ból będzie nie do zniesienia... teraz liczyłam po cichu, że się uda, ale nic z tego :( to już 16 cykl... z kolejnym jest coraz ciężej... :(

zobaczymy jak to będzie, ale powoli zaczynam się wszystkiemu buntować...
Olesia miałam 4 IUI, robiłam co prawda u dr sliwinskiego ale nie bolało. Jak wygląda? robisz hormony i idziesz na wizyte jeśli wszysko jest ok IUI jest tego samego dnia, maz oddaje nasienie i za ok 2 godziny powinna być IUI. Jeśli jeszcze nie wszystko jest na odpowiedni mpoziomie dostajesz zstrzyk na pekniecie pęcherzyka i mowi ci lekarz ze IUI jutro lub pojutrze, podaje godz na która ma być maz a na która ty. Sama IUI nie boli, najbardziej boli jak się nie udaje...i to jest najgorsze
Aniu wielkie gratulacje :)

Olesia dobra decyzja!
Aniu gratuluję i oby Maluszek zdrowo się chował :)

A ja się pochwalę - w związku z tym, że przyszła mi wczoraj ta wredna @, zarejestrowałam się dzisiaj na inseminacje... Miałam wahania w związku z pracą, ale pracę zawsze znajdę a dziecka mogę tak szybko nie mieć, więc walczę dalej!! :)

I mam pytanie do tych kobiet co miały inseminacje - może głupie, ale mnie jednak nurtuje - czy to boli? :) i czy długo to trwa? co potem? w ogóle nie wiem jak to wygląda i przyznam się szczerze, że się stresuje :)
Asiu,szczere gratulacje,zdrowej i lekkiej ciąży Ci życzę,zobaczysz jak szybko to zleci.
Ja jak widzicie już urodziłam,jestem mega szczęśliwa i takiego samego szczęścia życzę każdej z Was.
Powiedzcie, czy przy staraniach wspomagacie się jeszcze jakimiś dodatkowymi suplementami? Np. "beparent" lub "femifertil"?
Dziewczyny właśnie zobaczyłam,że na majówkach udziela się Klara83 :) jest w ciąży i to bliźniaczej!
A to nie pochwaliła się nic :p nie ładnie
Gratulacje!
Dziękuje Dziewczyny :)
Iwonuś ładny pęcherzyk, dobrze,że coraz lepiej ze zdrowiem, mam nadzieje,że i u Ciebie obejdzie się bez HSG, ja już byłam się zapisać i widzisz ku mojemu wielkiemu zdziwieniu musiałam odwołać :)
Trzymam kciuki dołączajcie jak najszybciej :)
Olesia mi też się spoźnia coś, ale spoko :) co ma byc to bedzie, tego juz teraz nie zmienie :P
To i ja gratuluję oficjalnie!! :)

Asiu, życzę Ci szczęśliwych i spokojnych kolejnych 8 miesięcy ;)

Ja już na wizycie to dawno nie byłam :) muszę w końcu do Doktorka się wybrać, al to może w październiku lub listopadzie, aby od razu podejść do inseminacji ;) jeśli chodzi o moje endokrynologiczne sprawy, to jednak chodzę do Bussa z Lux Medu - miałam wrażenie, że dr. Skweres lekko mnie w tej kwestii olewał :( a jednak to tsh mi skacze i nie może się porządnie unormować :(

Co do samej ciąży, nie wiem mój Maż uparcie twierdzi, że coś mi się @ spóźnia i twierdzi, że jestem nie do zniesienia ostatnio (fakt mam jakieś złośliwe i trudne dni przez ostatnie dni), ale ja wiem swoje, że dobrze się czuję i, że @ powinna być na dniach...

Ech, Ci faceci :P
Graatulacje jeszcze raz:)))
Stokrotko chłopcy są do schrupania:)!!!

Ja dziś po wizycie - 9 dc pęcherzyk 15mm. W piatek kolejna wizyta no i prolaktyna ładnie spadła:) No i info którego się troszkę obawiałam - jeśli nie bedzie ciąży do końca roku - HSG. Ale coz -co nas nie zabije to nas wzmocni;)
zatem oficjalnie gratulujemy z chlopcami:-))
No to nie pozostaje mi nic jak oficjalnie pogratulować :)

W tym wątku pewnie się rozpakuję :) Chyba że na dniach którejś się uda, czego każdej staraczce życzę :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry