Widok

CLOSTILBEGYT a ciąża cz. 13 :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
:) zakładam nowy wątek! Ja i moja Kropeczka. Mam nadzieje,że szczęśliwy dla niejednej z Was :) Marzenia i cuda się zdarzają, życzę takiego cudu każdej z Was!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to nie pozostaje mi nic jak oficjalnie pogratulować :)

W tym wątku pewnie się rozpakuję :) Chyba że na dniach którejś się uda, czego każdej staraczce życzę :)
zatem oficjalnie gratulujemy z chlopcami:-))
Graatulacje jeszcze raz:)))
Stokrotko chłopcy są do schrupania:)!!!

Ja dziś po wizycie - 9 dc pęcherzyk 15mm. W piatek kolejna wizyta no i prolaktyna ładnie spadła:) No i info którego się troszkę obawiałam - jeśli nie bedzie ciąży do końca roku - HSG. Ale coz -co nas nie zabije to nas wzmocni;)
To i ja gratuluję oficjalnie!! :)

Asiu, życzę Ci szczęśliwych i spokojnych kolejnych 8 miesięcy ;)

Ja już na wizycie to dawno nie byłam :) muszę w końcu do Doktorka się wybrać, al to może w październiku lub listopadzie, aby od razu podejść do inseminacji ;) jeśli chodzi o moje endokrynologiczne sprawy, to jednak chodzę do Bussa z Lux Medu - miałam wrażenie, że dr. Skweres lekko mnie w tej kwestii olewał :( a jednak to tsh mi skacze i nie może się porządnie unormować :(

Co do samej ciąży, nie wiem mój Maż uparcie twierdzi, że coś mi się @ spóźnia i twierdzi, że jestem nie do zniesienia ostatnio (fakt mam jakieś złośliwe i trudne dni przez ostatnie dni), ale ja wiem swoje, że dobrze się czuję i, że @ powinna być na dniach...

Ech, Ci faceci :P
Olesia mi też się spoźnia coś, ale spoko :) co ma byc to bedzie, tego juz teraz nie zmienie :P
Dziękuje Dziewczyny :)
Iwonuś ładny pęcherzyk, dobrze,że coraz lepiej ze zdrowiem, mam nadzieje,że i u Ciebie obejdzie się bez HSG, ja już byłam się zapisać i widzisz ku mojemu wielkiemu zdziwieniu musiałam odwołać :)
Trzymam kciuki dołączajcie jak najszybciej :)
Dziewczyny właśnie zobaczyłam,że na majówkach udziela się Klara83 :) jest w ciąży i to bliźniaczej!
A to nie pochwaliła się nic :p nie ładnie
Gratulacje!
Powiedzcie, czy przy staraniach wspomagacie się jeszcze jakimiś dodatkowymi suplementami? Np. "beparent" lub "femifertil"?
Asiu,szczere gratulacje,zdrowej i lekkiej ciąży Ci życzę,zobaczysz jak szybko to zleci.
Ja jak widzicie już urodziłam,jestem mega szczęśliwa i takiego samego szczęścia życzę każdej z Was.
Aniu gratuluję i oby Maluszek zdrowo się chował :)

A ja się pochwalę - w związku z tym, że przyszła mi wczoraj ta wredna @, zarejestrowałam się dzisiaj na inseminacje... Miałam wahania w związku z pracą, ale pracę zawsze znajdę a dziecka mogę tak szybko nie mieć, więc walczę dalej!! :)

I mam pytanie do tych kobiet co miały inseminacje - może głupie, ale mnie jednak nurtuje - czy to boli? :) i czy długo to trwa? co potem? w ogóle nie wiem jak to wygląda i przyznam się szczerze, że się stresuje :)
Aniu wielkie gratulacje :)

Olesia dobra decyzja!
Olesia miałam 4 IUI, robiłam co prawda u dr sliwinskiego ale nie bolało. Jak wygląda? robisz hormony i idziesz na wizyte jeśli wszysko jest ok IUI jest tego samego dnia, maz oddaje nasienie i za ok 2 godziny powinna być IUI. Jeśli jeszcze nie wszystko jest na odpowiedni mpoziomie dostajesz zstrzyk na pekniecie pęcherzyka i mowi ci lekarz ze IUI jutro lub pojutrze, podaje godz na która ma być maz a na która ty. Sama IUI nie boli, najbardziej boli jak się nie udaje...i to jest najgorsze
dziękuje za informacje :)

jeśli się nie uda, to wiem, że ból będzie nie do zniesienia... teraz liczyłam po cichu, że się uda, ale nic z tego :( to już 16 cykl... z kolejnym jest coraz ciężej... :(

zobaczymy jak to będzie, ale powoli zaczynam się wszystkiemu buntować...
z perspektywy wiem ze teraz mi latwiej, maksymalnie to 3 podejścia do IUI a potem in vitro na reszte prob szkoda kasy i nerwow, jak będziesz miała pytania to pytaj. U nas nie wiem który to kolejny cykl, leczenia gruntownego to poanad dwa lata a staranie ponad 3. Mimo ze mamy już jedno dziecko
a więc i ja oficjalnie gratuluję:)
Aniu Tobie również niech Oliwierek zdrowo rośnie:)
A my już powoli zaczynamy chodzić, jeszcze przy meblach i za rączki, ale coś czuję, że na roczek Julek już będzie sam śmigał:) pozdrawiamy
IUI nie boli... generalnie to tylko mnie bolało zkaładanie cewniczka ale ja mam wąskie ujscie macicy czy jakos tak...

Aniu no prosze jak te dzieci śmigają, szalenstwo.. Zosia na roczek tez juz biegala :)

my sie diagnozujemy co do nozek, chyba będą operowane.. zobaczymy :(

a od 2 dni testy robie bo okresu brak.. na 2 szare drugie kreski ale nie wiem czo to takie kontrolne pod bibulka czy cos jest na rzeczy, to byly testy jednej firmy moze one tak mają... w poniedzialek ide do gina ale zrobie jeszcze jeden test z innej firmy bo nie wytrzymam przeciez :)
Koraliczku trzymam kciuki aby te 2 kreski okazały się kolejnym małym szczęściem w Twoim życiu:) no i mam nadzieję, że nie będzie operacji..! trzymajcie się ciepło!
czy nikt nie zauwazył mojego pytania?
I ja witam w nowym wątku :)

Asiu - jeszcze raz gratulacje :):):) tylko nie ucieknij do watku ciezarówek i tu tez sie udzielaj ! :)

Oby wątek był krótszy od poprzedniego :) Bo poprzedni, to prawie moją całą ciąże się ciągnął :)

Kropka - nie wiem, nie pomoge :(

Olesia!!! głowa do góry kochana! na kiedy masz termin inseminacji ??? bede trzymała kciuki kochana :) &&

Zonkaaaaa...... rozpakowałaś sie juz ??:)

ja jeszcze sie trzymam. choć ciężko mi to idzie, bo mała jest dość duża i uciska mnie dosłownie wszędzie :P

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry