Widok

CORRS (EX. MANSON)

Widzisz, gdybyś naprawdę był brutalem to teraz równierz byś mi nie odpisał na mój elektroniczny kupon, a odpisaleś...Mimo wszystko dzieki za odruch milosierdzia, litości i szlachetnej postawy :-), to sie chwali, w naszych dzisiejszych (smutnych) czasach. PS. Uważaj na SŁOWEŃSKICH RZEŻNIKÓW, gdześ się tutaj czają... ( chyba wyczuli Irlandzką krew)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Shaigan Aegirsson

Czesciowo zgadzam sie z Toba, aczkolwiek niecalkowicie. Wracamy ponownie, to fakt, ale nie jako kto inny, tzn. jest to ta sama jazn, jednak czesciowo zmieniona. Ale TA SAMA zawsze pozostaniesz soba, mozna sie najwyzej zmienic, ale nie zniknac. :)))

MANSON

Nie daliśmy łupnia Irandczykom w Gratce, także ciebie tak jak mówiliśmy, narazie oszczedzimy...No chyba że Shaigan da nam sygnał swoim Słoweńskim rogiem to biada ci ... Dober dan!

Gladi

Mocno wkurza mnie to że muszę ubezpieczyć samochód i mam 24 a nie 25 lat płacę 100 więcej chociaż prawko mam od 6 lat i ani jednej stłuczki na koncie. Gdzie tu sens jakieś 36 letnie padło zrobi prawko r******* się na pierwszym drzewie ale płaci mniej. Tego kto to wymyślił na Popiełuszkę do bagażnika i do lasu p****a.

pozdrawiam

poranne zaspane pozdrowienia od

COME BACK

wroocilem wiec pisze
moze ktos ma taniej niz w sklepie DVD ROM do sprzedania
to chetnie.
Wadomosci na bankowy@rudykot.pl
ale tylko w dniu 24.10.2000r,
bo w srode juz bede cos kupowal tak wiec czekam na oferty.
Aha pozdrawiam buke :)))))))

:) :) :) :) :)

Dla wszystkich uśmiechy

ATMA!!!

Jeżeli trapi Cię coś takiego jak załamanie to udaj się do psychiatry, mówię poważnie. Wiem to z własnego doświadczenia; jak myślisz, dlaczego widzę świat kolorowo?
I nie ma się czego wstydzić, to są wszystko ludzkie sprawy. (jak chcesz napiszę Ci więcej, napisz do mnie) Z poważaniem:

ELSE

Obawiam się, że psycholog przy załamaniu psychicznym to zbyt cienki kaliber. Tu już powinien wkroczyć psychiatra.Dziękuję

Atma

zalezy co rozumieć przez najbliższych- rodzina i bardzo bliscy przyjaciele pomogą, to oni są najważniejsi! ale ci, których nazywamy przyjaciółmi niezawsze nimi tak naprawdę są, oni nie pomogą. kiedy ktoś przechodzi załamanie psychiczne, to zwykle wina złych układów w rodzinie, pomoże wtedy tylko psycholog.

Dotka

Tak 3maj :)))

Plagiat

Nie zakopuj sie w sobie, to nie o to chodzi...

Muszę podać nagłówek

Czy ktoś widział już "Tańcząc w ciemnościach"?

Else

Nie uwazam, ze psycholog moze lepiej pomoc osobie zdesperowanej niz jej najblizsi.

Manson

Ale nie powiedziałeś jak się domyśliłeś! Co do Bakcylii ,to sprawa ma się w ten sposób: po każdym katarze ,grypie etc obiecuję tym małym pask...moim pupilkom, że się jeszcze spotkamy, ale wtedy już na moich warunkach .I jak zobaczą kiedyś na horyzoncie wielkie oko, to będę ja , przyglądająca się probówce. Na samicę bakcyla ,sam dobrze wiesz i Ty ,Atmo, że jestem troszkę zbyt poważnych garbarytów.

Miltedus

Odzywam się...Czym dokładnie byłbyś zainteresowany? Pisałeś (piszesz) skecze? Wiem, że w teatrze Wybrzeże dział grupa kabaretowa prowadzona przez jednego z członków kabaretu Limo. Już od miesiąca zastanawiam się, czy się tam nie wybrać.

Plagiat

Sorki, ze tak pozno, nie moglam wczesniej, bo sie uczylam na egzam. Widzisz, troche szkoda, ze ludzie tak mysla, bo tak naprawde, to niczego absolutnie nie rozwiazuje...

Atmo

Ostatnio trafiłam na reklamówkę książki Przemysława Mastalerza :"Ekologiczne kłamstwa ekowojowników" i myślę że od niej zacznę poważniejszą edukację w tym temacie. Szukam prawdy przedstawionej obiektywnie ,bo zbyt wiele napatrzyłam sie ostatnio na rozgorąśczkowanych ekologów...

Słowo stało się ciałem...

zaistniał adres www.miltedus.hg.pl i coś więcej pod nim. Serwis wydaje się być juz GOTOWY i będzie wciąż uzupełniany. Tak, słowo stało się ciałem.

ene due

rike fake torba borba rikefake
hehehe
nie wiedzialem co napisac , ale mimo wszystko chcialem zostawic jakis slad.
bino ! staruszku ! idzieta wy na wtuorkowy dansing?

Faforek3

Witamy Faforka!
dzięki za gratulacje i za wypowiedź, mam nadzieję, że to nie było jednorazowe!
na maila odpowiem później, ale jeszcze dzisiaj. Pozdrów Faforka 4, powiedz mu, że jeśli cos znajdę dam mu znać. Pozdrowienia dla Twojej Mamy!

Aha, a co do Kwadratu, to słyszałam, że jednak nie mają zamknąć, ael to chyba jeszcze nie jest takie pewne. Podobno mają wprowadzić jakieś karnety za 27 zł. któe dają 50% zniżki i 2 osobę za darmo można wprowadzić, a oprócz tego dostać kilka piw. Ale to chyba zbyt piękne żeby było prawdziwe. Pozdrów Warszawę!

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (239 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry