Widok

CUKIERNIA TIRAMISSU

Witam, czy ktoś zna wyroby tej cukierni?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Też chętnie się dowiem jakie są opinie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego co wiem, to cukiernia sprzedaje wyroby Jancy z Kartuz.
Mi smakują, ale to już zależy kto co lubi.
Jesli chodzi o pieczywo, to dla mnie rewelacja.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://piekarnia.janca.pl/sklepy/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
pieczywa nie kupuję bo mam za daleko, ale jesli mam gości to kupuję ciasto kopiec kreta i kostkę toffi. Pycha :) No i drożdżówki oraz pączki mają smaczne. Dodam tylko, że w Tiramisu są zawsze duże kolejki więc pewnie mają smaczne pieczywo.
Jak dla mnie to wyroby takie sobie. Muszą dużo konserwantów używać, bo zawsze po zjedzeniu mam zgagę gigant. Oferta mało zróżnicowana. Ciasta cały czas takie same, żadnych nowości. Choć smaczne to mnie się już znudziły no i drożyzna tam jest. Wolę podjechać do Markizy w Żukowie, ciasta tańsze, większy wybór i nie pali zgaga. Torty w normalnej cenie a nie z kosmosu i wiele lżejsze (w smaku). Taka jest moja subiektywna opinia
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
to prawda
A z Żukowa to polecam Czernisa.
Z markizy lubię bezowy tort lodowy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo dobra cukiernia, jesli chodzi o pieczywo, to zawsze jest swieze
Zdecydowanie lepsze ciasta są w Markizie w Żukowie niż w Tiramissu. Pieczyo mają dobre, więc mogę polecić.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tiramusu najwiekszy minus brudno a potem drogo:)wyroby janca -super....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie podoba mi się obsługa,nie zapewniają chleb dla mieszkańców po godzinie 14 pustki na półkach,a sklep czynny do 18,paranoja jak dla mnie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
dla mnie chleb rewelacja ! ale jeśli chodzi o ciasta to do gustu mi nie przypadły - wręcz ohydne bleee
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Wejherowie są od chyba ponad roku i pieczywo się popsuło!!!
Chleb MALMON to w tej chwili klucha ziaren nic poza tym.
Chleb WŁOSKI nagminnie zapominają o ziołach, które powinny tam być bo przynajmniej tak sprzedawczynie mówią, że to chleb z bazylią, oregano itp.
Ciastka nie zawsze świeże, np. kulki ptysiowe z budyniem posmarowane masą tofi to często i gęsto mają skwaśniały krem.
Witam

Zamawiałam niedawno tort z Tiramisu w Baninie i stanowczo NIE POLECAM!!!
Cukiernia nie zrealizowała mojego zamówienia. Wprawdzie dostałam tort o smaku jaki zamówiłam, jednak miał być z motywem piłkarskim na czym bardzo mi zależało. Tort przystrojono tylko jakimś kwiatkiem , napis był mało czytelny i byle jaki. Poza tym tort w smaku był przeciętny ...połowę wyrzuciłam...:(
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kupuję ciasta z ze sklepu z Rębiechowa w sobotę dostają dostawę od cukiernika ,które ciasta są samo robne i są w miarę tanie ciasta a poza tym w smaku nie czuć żadnych spulchniaczy:)
największym problemem jest to, że o godzinie 17tej jak ludzie wracają z pracy sklep jest praktycznie pusty, chleba nie ma, bułek to można zapomnieć żaby dostać, a sklep do 18:30 otwarty, ja nie wiem co szefostwo robi ale na pewno takim zarządzaniem towarem to tracą klientele.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Twoja wypowiedź niemal idealnie wpisuję się w dyskusję: "Markety (Biedronka), czy małe sklepiki"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prosiłam,panie sprzedawczynie o telefon do właściciela to mi odmówiły,chciałam zadzwonić i powiedzieć co się dzieje w tym sklepie,że wogóle nie dba sie o klienta. O 14 brak już chleba a czynne do 18 nonsens.
Wyroby cukiernicze i chleb są niezłe, natomiast odrzuca mnie BRUD panujący zarówno sklepie, jak i przed nim.
Przed sklepem wyrzucone hurtowo ze skrzynek okruchy pieczywa oraz karma dla kotów.
W środku wiecznie brudna podłoga, ściana pod klimatyzatorem wybrudzona płynem (chyba?) wyciekającym z niego. Obsługa także wygląda niechlujnie... Przykre to wszystko.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Nowy proboszcz (12 odpowiedzi)

"Ksiądz Jan Kucharski: To nie było palenie jakichś tam książek, ale palenie przedmiotów...

do góry