Widok

CZARDASZ

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś miał wesele w czardaszu dajcie opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ups. ślepa jestem ;)
ale ja dopiero w przyszłym roku:))

Maja. można prosić o relację bardzo proszę
ja tam będę miała wesele 24.05.2008:)) na górnej sali.
zastanawiam się jak to będzie jak ktoś będzie miał na dolnej.ale na szcżęście są 2 osobne wejścia.
teraz trwa tam budowa całkiem nowego skrzydła-będą tam pokoje.

A więc tak wesele miałam w ubiegłym roku 14 października. sale sa dwie, ale dolna zdecydowanie ładniejsza, większa i po remoncie, naprawde baardzo elegancka (na moich gościach zrobiła wrazenie). miałam to szczescie ze nie było wesela na gornej sali. jedzenia jest naprawde duzo i bardzo dobre. mysmy dodatkowo zamówili szynke pieczona. co do napojów to owszem sa gratis ale w małych ilosciach, wiec i tak dokupilismy swoje. z tego co pamietam to tort trzeba samemu zamawiac, ja akurat miałam z sabinki z wejherowa a ciasta od znajomej. obsługa bez zarzutu, wodka i napoje stały w specjalnym miejscu, bez problemu mozna tam zajrzec w kazdej chwili ( ja zaglądałam srednio co dwie godziny bo tylko tam mogłam sobie spokojnie zapalic :))) ) aha napoje i wodke przywiezlismy dzien przed weselem, zas tort przywiozła nam cukiernia wiec z tym nie mielismy problemu. troche sie bałam ze nie starczy jedzenia na poprawiny, ale okazało sie ze zostało tyle ze ze ledwo zmiescilismy je do samochodu. moja mama do tej pory nie moze uwierzyc ze wybrałam takie fajne miejsce (mam 3 siostry wiec wiem juz co nie co na temat wesel). osobiscie polecam je wszystkim. podoba mi sie tez lokalizacja, cicho, spokojnie, kilka ładnych miejsc na zdjecia (gdybym umiała wkleic to bym wstawiła kilka z wesela i zobaczylibyscie jak wyglada sala w trakcie wesela, mam na mysli wystrój itd. )
Bubek dzieki a moze ktos jeszcze :):)

znalazlam kilka odpowiedzi na ten temacik i Ci wkleilam:)

Forum - trojmiasto.pl
środa 11 Lipca 2007
Wiadomości » Fakty i Opinie Na mieście » Rozrywka - Kultura - Zabytki Komunikacja » Rozkłady jazdy: ZKM, SKM, PKP
Serwisy » Firmy - Dom - Kino - Moto - Nauka - Ogłoszenia - Zdrowie i Uroda - Rowery - Sport - Weselnik - Dziecko - Przewodnik
Różne » Mapa - Noclegi - Galeria zdjęć - Forum - Ranking obiektów - Czat - Hyde Park - Horoskop - Panoramy - Telefony - Kluby
Polecamy » Muzyczne Lato - Globaltica 2007 - Husky - Feta 2007 - Krzak - Ladies' Jazz - Dar z nieba - Wróć do Lwowa - Casanova
imieniny: Olgi, Benedykta

Szukaj w Trójmieście:

forum Trójmiasta

Trójmiejskie Forum Dyskusyjne » Weselnik

szukaj:

Autor Temat wiadomości Teksty wiadomości (bardziej czasochłonne)

rozpocznij nowy wątek | lista wątków | pokaż wątek na forum « poprzedni | następny »
Czardasz Luzino & Tequila Rumia
Autor: anetka84 20-05-2007 18:31 wyślij odpowiedź

Witam !
Mam pytanie czy ktos moglby mi udzielic jakichkolwiek informacji na temat tych dwoch miejsc badz tez polecilybyscie inne miejsce na wesele w gdyni lub niedaleko, wesele planujemy na przyszly rok i dopiero zaczynamy szukac czegokolwiek.

Re: Czardasz Luzino & Tequila Rumia
Autor: selena 20-05-2007 18:35 wyślij odpowiedź

ja bede na weselu w tequilli w czerwcu na poczatku, wiec wtedy bede mogla cos wiecej pwoiedziec o tym lokalu. Ale slyszalam ze jet t calkiem dobry lokla. ja tez ma wesele w przyszlym roku ale robie wesele w falko :)

Autor: anetka84 20-05-2007 18:42 wyślij odpowiedź

Dzieki bardzo :) to czekam na jakies info :)

Autor: Beatrix_Szkrab 20-05-2007 18:57 wyślij odpowiedź

Ja bylam na dwoch weselach w tequili i musze powiedziec -- jedzonko pyszne i duzo! Obsluga mila i profesjonalna, parkiet duzy i blisko stolow. Wystroj troche nie moj klimat, ale lokalowi zarzucic nic nie mozna!

Autor: małaaa 20-05-2007 18:57 wyślij odpowiedź

moje 2 kumpele mialy w tequili w rumi i byly zadowolone
a w czardaszu bede prawdopodobnoie na weselu ale dopiero w sierpniu...

*** 22.09.2007 ***

Autor: olenka_21 20-05-2007 19:03 wyślij odpowiedź

mysmy z poczatku chcieli w tequili bo to blisko od naszych domow :) ale w koncu zrezygnowalismy. opinie to tej knajpie sa skrajnie różne. jedni mowia ze super,inni ze beznadziejnie. ja np bylam tam na weselu w dolnej sali i tak srednio mi sie podobalo powiem szczerze, sala taka ... niby ladna,ale "chlodna" mialam wrazenie.a co do jedzenia...nie bylo go tak za duzo,ale wiadomo zawsze mozesz wziac jakies bogatsze menu. A poza tym mi tequila kojarzy sie ze stypami bardziej :)

my sie na nia nie zdecydowalismy ze zwgledu na menu, tak srednio nam sie podobalo. ale to wszystko rzecz gustu.

najlepiej pojedz do pana Arka i sama sprawdz. a zreszta gdzie by czlowiek nie robil, zawsze znajdzie sie ktos komu sie nie bedzie podobalo i bedzie narzekal to na jedzenie, to na sale, to na orkiestre i tak w kolko :)

powodzenia :)

Autor: Karolinka 29 20-05-2007 19:06 wyślij odpowiedź

Bylam na trzech weselach w Teguli, na komuni i imprezie urodzinowej - za każdym razem pełen profesjonalizm i przepyszne jedzenie, sala dolna owszem taka "chłodna" i mało przyjemna ale wszystko inne na wysokim poziomie. A pieczony prosiaczek rewelacja!

Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl

Autor: tysiola 20-05-2007 21:58 wyślij odpowiedź

My mamy w Czardaszu w Luzinie. Pisz na maila konkretne pytania - będzie mi łatwiej odpowiedzieć.
Własciciele mili, wszystko można załątwić... wiele jeszcze przed nami
Ale zapowiada się super ;o)

Autor: anetka84 20-05-2007 22:16 wyślij odpowiedź

No my narazie szukamy chcielibysmy gdzies blisko zeby transport nie wyniosl nasz za duzo ale tez ze wzgledu na fakt ze wiekszosc rodziny z obojga stron jest z poza trojmiasta a nawet z poludnia Polski chcielismy gdzies nad morzem, i najbardziej nam sie podoba Roza Wiatrow cena za wesele jest w miare przystepna tylko poprawiny nas przerazaja zed wzgledu na to ze prawie wszyscy na nie przyjda a chcemy robic na ok 100 os :/

Autor: Ania i Tomek 20-05-2007 23:10 wyślij odpowiedź

Hejka!
W tequili miał w lipcu wesele mój brat. W zasadzie obsługa ok (choć czasem trzeba było im mówić, że czegoś na stole brakuje...), sala (przynajmniej dolna) nie za duża (mój brat miał wesele na ok 70 osób i było tak akurat), ale mankamentem jest to, że klimatyzacja jest nad samymi stolikami :/
Czyli jak tańczysz na parkiecie, to jesteś ugotowana na miękko, a jak siedzisz to od razu Cię przewiewa i jest zimno :(
Poza tym mają dość wysokie ceny...

Z tych kilku powodów myśmy zdecydowali się na Czardasz :P
Słyszałam w zasadzie same dobre opinie, przyszli teściowie byli tam w piątek na imprezie i mówią, że lokal jest po remoncie i jedzenie przepyszne! Poza tym mają niższe ceny, genialnego i bardzo miłego szefa, możliwość wynajęcia na miejscu noclegów (Para młoda dostaje apartament gratis), a o to nam chodziło, żeby goście mieli gdzie przenocować. Co prawda w Tequili też jest taka możliwość, ale Czardasz bardziej się nam podobał :)

Jakbyś miała jakieś konkretne pytania co do lokali, pisz na maila :) Postaram się w miarę szybko odpowiedzieć.

Pozdrowionka :)

Autor: anetka84 20-05-2007 23:19 wyślij odpowiedź

W czardaszu wlasnie poza tym ze slyszelismy same pozytywy to do tego cena jest jak najbardziej ok zwlaszcza za poprawiny,ale poza tym zalezy nam tez na widoku morze dla gosci myslelismy tez o rewie ale tam ceny sa za wysokie i podobno malo jedzienia :/ a jak rozmawialsmy w rozy wiatrow to pan powiedzial ze lepiej jest miec noc poslubna gdzies indziej niz gdzie spia goscia bo on mial przypadek ze jeden gosc chodzil po pokojach i szukal chetnych do picia :/

Autor: endemee 21-05-2007 08:09 wyślij odpowiedź

a ja nie wiem czy Panie wiedzą, że się znają :)

Autor: anetka84 21-05-2007 08:55 wyślij odpowiedź

: >

Autor: @gnieszka 21-05-2007 09:15 wyślij odpowiedź

JA BYŁAM W CZARDASZU NA WESELU W ZESZŁYM ROKU I BYŁO super!!!dużo jedzonka, wszysytko pyszne i dużo:)

Autor: tysiola 21-05-2007 09:25 wyślij odpowiedź

;o) W Czardaszu są faktycznie dobre ceny za osobę, poprawiny również w bardzo kuszącej ofercie ;o)
dwie sale,jedna podobno do 150...
18 miejsc noclegowych,dookoła łąki - można wyjść na spacer lub papieroska,jeśli ktoś lubi.
napoje,owoce gratis
własciciele pomogą znaleźć nawet oprawę muzyczną i video
dość optymistycznie

a i ;o) podłoga drewniana jest ;-P hehe...
śmieję się,bo to pomogło podjac mi decyzję

Autor: anetka84 22-05-2007 18:00 wyślij odpowiedź

A czy ktos wie czy sa tam jakies ograniczenia czasowe co do dlugosci wesela jak i poprawin ??

widok z wątkami | wyloguj się | mój profil « poprzedni | następny »

Portal Regionalny trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi

Uwagi i komentarze proszę przesyłać na: forum@trojmiasto.pl

o Portalu - nasze logo - cennik - współpraca - listy i opinie - promocja - profil użytkowników - praca - kontakt
© Copyright 1998-2007 - Portal Regionalny trojmiasto.pl
Partonat Balta

Ewa, napisz proszę wszystkie za i przeciw. Jak obsługa, jedzenie i cała obstawa?
Ja mam w Czardaszu w Luzinie wesele w październiku i ciekawa jestem jak to wygląda...
I jak to jest? Są tam jednocześnie 2 wesela?
I czy ma się dostęp do kantorku z alkoholem, czy tylko obsługa?

Czekam na jakieś info!!!
dzięki :)

ewa prosze rowniez o opinie

jezeli chodzi o czardasz w luzinie to chętnie udzielę informacji. Miałam tam wesele 9 miesięcy temu
sprecyzuj czy chodzi o restauracje czardasz na przymorzu czy w luzinie to ułatwi sprawe:)

do góry