Widok

***CZERWCOWE CIĘŻARÓWKI***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to skoro mamy majowe, lipcowe, sirpniowe ciezarowki to i czerwowe niech dolacza:))))))))
ciezarowki czerwcowe!!!laczmy sie:)))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gratuluje Ci ja23 :)

U nas chlopaczek, jak sie patrzy :)))

no to fajnie ja23:) jak juz wrocisz od gina po tym usb:))) to daj znac kim jest Wasze malenstwo, my idziemy za tydzien, jak bedziemy znali plec to tez sie pochwalimy:)

A ja wrocilam po pobycie w Irlandii :) Tam ciepelko, choc popaduje :) Balam sie lotu, bo kto wie, co moze byc (jakas zakrzepica, czy inne badziewie), ale bylo ok! Na szczescie!!! Ide jutro na usb (jak to moj maz ostatnio wypalil) i mam nadzieje, ze Dzidziunia pokaze to i owo :)))

witaj Tygrysku i Misiu:) ja w koncu w pracy, caly zeszly tydzien siedzialam w domu z wirusem..... a dzis tak pieknie na swiecie, sloneczko swieci:)
ja ide na usg w przyszly wtorek i wtedy bedziemy podgladac naszego Maluszka:) wciaz nie znamy plci wiec moze sie dowiemy w koncu:)
a Ty glowa do gory, idz na spacer jesli mozesz:)od razu lepiej sie poczujesz:)

Niestety mnie tez od czasu do czasu plecki bołą :(
dzis taka ładna pogoda, słoneczko swieci a ja w domu, cos nie bardzo sie czuje :( a wy jak sie czujecie? ja sie nie moge doczekać terminu do gina, tak bardzo chce nasze malenstwo zobaczyć i usłyszec ze wszystko jest ok, ze dzidza sie dobrze rozwija :) a tak trzeba jeszcze czekac do 9 lutego :(

no witam, to widze ze juz wszystkie mamy te ''pleckowe'' dolegliwosci... to jest istny koszmar a bedzie tylko gorzej......bo im brzucho wieksze tym bardziej zmieniamy pozycje, hehe
jesli chodzi o wozek to mi bardzo podoba sie x-lander, nawet podrzucilam watek o nim zeby dowiedziec sie czegos wiecej, ale pewnie najlepje bedzie wybrac sie do sklepu i poogladac wszystkie:)
milego dzionka

heja
byliśmy u lekarza i nasza córeczka jest "pełnowymiarowa" i rośnie zdrowo :) taaaa dowiedzieliśmy się, że będzie to dziewczynka :) było usg 2d, ale widać było wszystko... kurcze aż mi się łezka zakręciła w oku, taki mały człowieczek, małe serduszko :) piknie !! nasza córcia ruszała sie i werzgała nóżkami :) pani doktor zrobiła nam małe fotki i nie możemy sie napatrzeć na nasz "CUD" !!! idziemy jeszcze na 4d w gdyni ! chcieliśmy 3d, ale babka w jednej z klinik powiedziała, że 3d do 16 tyg ciąży robią ?!?! bo potem dzidzia się rusza i ciężko porobić fotki ... nie wiem czy to prawda czy to tak z wygody ?!
a ruchy czuje już też ! czasami też jak tomka położę się to widać jak tam w środku jakieś fikołki są ćwiczone ;) ale nie zawsze tak mocno czuć, czasem mniej.. :/ czasami jak siedze w pracy to zastanawiam się czy wszystko oki, bo taki spokój :) pewnie z czasem kuksańce będą co raz to mocniejsze :)
tomka ja też mam mocne bóle pleców .. czasami nawet nie mogę wstać ! babka powiedziała, że można smarować tymi wszystkimi żelami, unikać siedzenia - spacerki, basen :)
pozdrawiam :)

Cześć dziewczyny, ja poznałam płeć dziecka w 19 tygodniu. Okazało się, że będziemy mięli córeczkę. Ruchy dzidziulki zaczęłam czuć w 19 tyg. Na początku były bardzo delikatne. Teraz nawet kiedy malutka kopie mogę zaobserwować leżąc na plecach jak podnosi się w tym miejscu mój brzuch :)
Dziewczyny, czy Was też tak bolą plecy? Może któraś ma jakiś sposób na tą dolegliwość? Masaż przynosi ulgę, ale tylko na chwilę.
Pozdrawiam.
cześć dziewczyny. ja też już czuję ruchy. pierwszy raz w zeszłą sobotę. na początku nie byłam pewna, czy to są ruchy dziecka, ale od tego czasu odczuwam je codziennie. my umóliśmy się do invicty na 3D na 19 lutego, a na wizytę wybieramy się 11 lutego. mam nadzieję w końcu poznać płeć. byliśmy ostatnio w mama i ja oglądać wózki i najbardziej podoba nam się bebecar na czterech kołach. a wy macie już swoich faworytów. pozdrawiam

no hej, tak poza tym dobrze, teraz co prawda siedze w domu bo mam cos z zaladkiem, niezyt jakis czy cus, choc dzis jest juz lepiej niz na poczatku tygodnia, a jesli chodzi o te ruchy to tak wlasnie mysle, jedne czuja szybciej(szczegolnie te szczuple mamusie) a ze ja mam troszke wiecej ciala:) to pewnie poczuje pozniej, umowilam sie na usg do invicty na 5go lutego, do tego czasu postaram sie zachowywac racjonalnie........:)

nie ma sie co martwic, niektórzy czują wcześniej inny później to normalne :) a pozatym dobrze sie czujesz?

no hej, a jednak ktos tu jeszcze zaglada, a juz myslalam ze jestem znowu sama...
ja jeszcze nie czuje ruchow i troche zaczyna mnie to martwic...a moze po prostu nie potrafie ich zauwazyc....... niby do 22tygodnia jest czas na zaobserwowanie pierwszysch ruchow, dzis zadzownie do gina i podpytam jak to jest

no dziewczyny co z wami? wątek nam spada..
czujecie ruchy dziecka? bo ja tak i to jak, dzidzia sie kreci cały czas i kopie ale tylko po lewej strone :) wczoraj byliśmy z mężem w mama i ja no i ogładalismy wóżki, meżu sie bardzo stokke xplory podoba znacie go moze?

pozdrawiam

oj, jak nam wateczek spadl,
hmmm, ja tam nie wiem, ja jak narazie mam sucho:)
my tez wciaz nie znamy plci maluszka, ale jesli chodzi o imiona to dla chlopca zdecydowalismy juz kilka lat wstecz, hehe a dla dziewczynki wciaz niezdecydowani, jest kilka propozycji......... poki co nie bede pisac na forum, dopiero jak poznamy plec:)))

I jeszcze cos mi sie przypomnialo! Wczoraj wieczorem, zauwazylam po wewnetrznej stronie miseczki od stanika biala plamke na wysokosci brodawki!!! (stanik mam czarny,wiec ta plama byla widoczna) Nie byla duza,ale bylam w szoku! Czytalam ostatnio, ze od 20 tyg. wytwarza sie siara,ale zeby od razu wyciekala??? Zobacze dzis-moze cos mi sie przywidzialo!!! :)

Kontrola musi byc :)
Od kilku dni zastanawiamy sie nad imionami. Nie wiem jeszcze, czy bedzie chlopiec,czy dziewczynka, ale nad imionami myslimy. Poki co-nic nie wymyslilismy :) Trudne to...

ja w poniedzialek bylam u stomatologa na kontroli, wszystko zdrowe:) o zabkach tez trzeba pamietac dziewczyny!!!

no witam, tak jest:)pilnujmy naszego watku:)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry