Widok
no jeżeli chodzi o wózek, to ja jeszcze nie mam rozeznania totalnie ! mój mąż nalega na taki ze skręcanymi kółkami.. ale nie wiem czy to zdaje egzamin...
ja to bym chciała by był lekki, no i by dziecko w nim trochę pojeździło.. no i nie za drogi, bo kurcze chciałabym go zostawiać w wózkarni albo na klatce schodowej .. a nie chciałabym pilnować wózka w nocy ;) hihi chociaż mam nadzieje, że na takie towary nie ma amatorów :)
kurka jakoś mało piśmienne jesteśmy ... być może dlatego, że jest nas mniej, niż z innych miesięcy ?!
kurcze jedna z Was ma na 14 wizytę u lekarza... fajnie, my mamy 10 dni później... to tak daleko ;) hihihi ostatnio czas odmierzam tylko od wizyty do wizyty :) jak nie słuchanie serduszka to usg :D
pozdrawiam !!!
ja to bym chciała by był lekki, no i by dziecko w nim trochę pojeździło.. no i nie za drogi, bo kurcze chciałabym go zostawiać w wózkarni albo na klatce schodowej .. a nie chciałabym pilnować wózka w nocy ;) hihi chociaż mam nadzieje, że na takie towary nie ma amatorów :)
kurka jakoś mało piśmienne jesteśmy ... być może dlatego, że jest nas mniej, niż z innych miesięcy ?!
kurcze jedna z Was ma na 14 wizytę u lekarza... fajnie, my mamy 10 dni później... to tak daleko ;) hihihi ostatnio czas odmierzam tylko od wizyty do wizyty :) jak nie słuchanie serduszka to usg :D
pozdrawiam !!!
no witam serdecznie:)
wczoraj bylam na wizycie, wszystko jest oki, jesli chodzi o wage to szok!!! od poczatku ciazy przytylam 6 kg!!!ale pan dr mowi ze to normalne wiec... po prostu wiecej spacerkow sobie urzadzac:)tak powiedzial, hehe
no nic, takze chyba zaraz sie wybiore na jakis spacerek, moze zajde do jakiegos fajnego sklepu...........z ciuszkami bo jeszcze nie mam nic a tak jakos mnie korci, hehe
wczoraj bylam na wizycie, wszystko jest oki, jesli chodzi o wage to szok!!! od poczatku ciazy przytylam 6 kg!!!ale pan dr mowi ze to normalne wiec... po prostu wiecej spacerkow sobie urzadzac:)tak powiedzial, hehe
no nic, takze chyba zaraz sie wybiore na jakis spacerek, moze zajde do jakiegos fajnego sklepu...........z ciuszkami bo jeszcze nie mam nic a tak jakos mnie korci, hehe
alycja napisał(a):
> no witam serdecznie:)
> wczoraj bylam na wizycie, wszystko jest oki, jesli chodzi o
> wage to szok!!! od poczatku ciazy przytylam 6 kg!!!ale pan dr
> mowi ze to normalne wiec... po prostu wiecej spacerkow sobie
> urzadzac:)tak powiedzial, hehe
> no nic, takze chyba zaraz sie wybiore na jakis spacerek, moze
> zajde do jakiegos fajnego sklepu...........z ciuszkami bo
> jeszcze nie mam nic a tak jakos mnie korci, hehe
>
a widać po tobie te 6kg ?
masz duży brzuszek ?:)
> no witam serdecznie:)
> wczoraj bylam na wizycie, wszystko jest oki, jesli chodzi o
> wage to szok!!! od poczatku ciazy przytylam 6 kg!!!ale pan dr
> mowi ze to normalne wiec... po prostu wiecej spacerkow sobie
> urzadzac:)tak powiedzial, hehe
> no nic, takze chyba zaraz sie wybiore na jakis spacerek, moze
> zajde do jakiegos fajnego sklepu...........z ciuszkami bo
> jeszcze nie mam nic a tak jakos mnie korci, hehe
>
a widać po tobie te 6kg ?
masz duży brzuszek ?:)
Ja juz po kontroli. Przytylam 3kg przez ostatni miesiac. Slyszalam serduszko Malenstwa i dostalam skierowanie na usg polowkowe na 29 stycznia. Podalam tez date pierwszych ruchow :))) Pani doktor zapowiedziala mi tez,ze da mi w lutym skierowanie na obciazenie glukoza-juz sie boje po relacjach dziewczyn. Moja lekarka powiedziala tez,ze jest to ohyda i mam wziac plaster cytryny ze soba.
Ale to jest nic,bo kurcze przez te wszystkie strajki lekarzy,moja lekarka postanowila zrezygnowac z pracy w przychodni od 1 marca.Teraz bedzie miala tylko prywatna praktyke i dyzury w szpitalu.Moj malzonek zapowiedzial wiec,ze bedziemy wtedy chodzic do niej prywatnie.I tak sobie mysle,ze skoro bedzie miala pracowac w szpitalu (tylko jeszcze nie wiem ktorym),to moze akurat odbierze moj porod :))) (nastepnym razem z nia pogadam) Nie ma tego zlego!!!
Ale to jest nic,bo kurcze przez te wszystkie strajki lekarzy,moja lekarka postanowila zrezygnowac z pracy w przychodni od 1 marca.Teraz bedzie miala tylko prywatna praktyke i dyzury w szpitalu.Moj malzonek zapowiedzial wiec,ze bedziemy wtedy chodzic do niej prywatnie.I tak sobie mysle,ze skoro bedzie miala pracowac w szpitalu (tylko jeszcze nie wiem ktorym),to moze akurat odbierze moj porod :))) (nastepnym razem z nia pogadam) Nie ma tego zlego!!!
ja też po kontroli. zobaczyliśmy dzidzię na usg, posłuchaliśmy serduszka i teraz znowu trzeba miesiąc czekać. i tak od wizyty do wizyty. wybieracie sie może na usg 3D, bo ja się zastanawiam. chciałabym mieć taki filmik-pamiątkę z ciąży. płci niestety jeszcze nie znamy, bo dzidziuś tak się ułożył, że nie było widać.
heja
fajnie macie, że już po kontroli !
ja jak pisałam idziemy na wizyte 24 stycznia ! juz nieco ponad tydzien :D no i będziemy chyba mieli 3 d w evi medzie w gdyni, będzie to około 22/23 tygodnia ! o i mamy nadzieje nagrać na płytkę :D
pozdrawiam
hmmm a bolą Was piersi ?! mnie bolały na początku .. był już spokój ale kurcze ostatnie 2 dni nie należą do fajnych... wiem, że tam się przestawia wszystko no ale czy tak będzi edo końca ciązy ?!
fajnie macie, że już po kontroli !
ja jak pisałam idziemy na wizyte 24 stycznia ! juz nieco ponad tydzien :D no i będziemy chyba mieli 3 d w evi medzie w gdyni, będzie to około 22/23 tygodnia ! o i mamy nadzieje nagrać na płytkę :D
pozdrawiam
hmmm a bolą Was piersi ?! mnie bolały na początku .. był już spokój ale kurcze ostatnie 2 dni nie należą do fajnych... wiem, że tam się przestawia wszystko no ale czy tak będzi edo końca ciązy ?!