Widok
a to ja : http://nasza-klasa.pl/profile/27240579
Wróciłam już z badań - 75 glukozy poszła mi gorzej niz 50, ale dałem rade :) Dobrze, że mężuś mi towarzyszył bo były chwile osłabnięcia :(
Oczywiście znowu się nasłuchałam jakie to mam żyły do d....
Wróciłam już z badań - 75 glukozy poszła mi gorzej niz 50, ale dałem rade :) Dobrze, że mężuś mi towarzyszył bo były chwile osłabnięcia :(
Oczywiście znowu się nasłuchałam jakie to mam żyły do d....
Kiedyś na opuchliznę robiłam sobie okłady z Altacetu, szybko pomogły. Teraz jest chyba nawet jakiś krem czy żel Altacet. Ale nie wiem, czy to w ciąży wolno.
A tak ogólnie to trzeba nosić wygodne buty, nie przemęczać się, nie siedzieć długo w tej samej pozycji i leżeć z nogami uniesionymi do góry i dużo pić.
A tak ogólnie to trzeba nosić wygodne buty, nie przemęczać się, nie siedzieć długo w tej samej pozycji i leżeć z nogami uniesionymi do góry i dużo pić.
Magda81,
Ja polecam na badaniach krwi odrazu żądać pobrania z dłoni. Też mam zawsze problem ze znalezieniem żyły, najpierw sie wkłuwają, a potem gmerają igłą w poszukiwaniu żył w rezultacie wychodzę z badania kilkakrotnie pokłuta z siniakami na łapkach, a raz nawet dostałam zapalenia żył. Odkąd na dzieńdobry mówię ,ze mają pobierać z dłoni jest święty spokój.
Ja polecam na badaniach krwi odrazu żądać pobrania z dłoni. Też mam zawsze problem ze znalezieniem żyły, najpierw sie wkłuwają, a potem gmerają igłą w poszukiwaniu żył w rezultacie wychodzę z badania kilkakrotnie pokłuta z siniakami na łapkach, a raz nawet dostałam zapalenia żył. Odkąd na dzieńdobry mówię ,ze mają pobierać z dłoni jest święty spokój.
Cyclo 3 fort - Wiper ma rację.
To właśnie moja gin polecała, jakby opuchlizna była nie do zniesienia 2 * dziennie po 2 tabl. rano i popołudniu.
Dziewczynki - ale te wątki lecą. Już trzeci raz się brałam za pisanie ale najpierw chciałam przeczytać zaległości.
Wczoraj była na maxa zmęczona !
Pojechaliśmy rano do Auchana, nakupowałam zapasów kosmetyczno - chemicznych, 2 paki pieluch i wydałam prawie 5 stów. Szaleństwo, ale zapasy solidne. A popołudniu były przedostatnie zajęcia w SR i już myślałam, że na nich nie wysiedzę.
Natalia - trzymamy kciuki za Maksia !!!
Będzie dobrze - widać, że z każdym dniem jest coraz lepiej. Maluszek trudno znosi zmiany adaptacyjne, ale najgorsze za Wami.
A na NK też obejrzę potem Maksia - nie mam w prawdzie tam konta, ale wejdę przez konto Mężula.
To właśnie moja gin polecała, jakby opuchlizna była nie do zniesienia 2 * dziennie po 2 tabl. rano i popołudniu.
Dziewczynki - ale te wątki lecą. Już trzeci raz się brałam za pisanie ale najpierw chciałam przeczytać zaległości.
Wczoraj była na maxa zmęczona !
Pojechaliśmy rano do Auchana, nakupowałam zapasów kosmetyczno - chemicznych, 2 paki pieluch i wydałam prawie 5 stów. Szaleństwo, ale zapasy solidne. A popołudniu były przedostatnie zajęcia w SR i już myślałam, że na nich nie wysiedzę.
Natalia - trzymamy kciuki za Maksia !!!
Będzie dobrze - widać, że z każdym dniem jest coraz lepiej. Maluszek trudno znosi zmiany adaptacyjne, ale najgorsze za Wami.
A na NK też obejrzę potem Maksia - nie mam w prawdzie tam konta, ale wejdę przez konto Mężula.
http://nasza-klasa.pl/#main a to mój profil. Niestety nie mam żadnych zdjęć w ciąży, bo unikałam aparatów jak ognia. Troszkę buźka mi się powiększyła he
wiper ostatnio moja ginekolog własnie powiedziała mi że mam to sobie kupić na nogi i brać dwa razy dziennie
ja właśnie piję z ok 2l dziennie bo strasznie suszy, a najbardziej chce się wieczorem jak na złość, ale przy połykaniu tabletek też dużo wody idzie
wiper ostatnio moja ginekolog własnie powiedziała mi że mam to sobie kupić na nogi i brać dwa razy dziennie
ja właśnie piję z ok 2l dziennie bo strasznie suszy, a najbardziej chce się wieczorem jak na złość, ale przy połykaniu tabletek też dużo wody idzie
http://nasza-klasa.pl/#profile/4816360 jak zwykle coś pomyliłam
18.05 - Mimii ~ chłopczyk Borys
28.05 - *Iza* ~ dziewczynka Pola (Zaspa)
30.05 - wiper ~ chłopczyk Marcin/Marcel? (Gliwice)
31.05 - aniami ~ chłopczyk~Mikołaj
01.06 - Julka82 ~ chłopak Hubert
04.06 - sylver ~ dziewczynka Anna/Zaspa
06.06 - 3oko ~ chłopczyk (Redłowo)
06.06 - kamila101 ~ chłopczyk Oliwier ~ Zaspa
07.06 - Aniouka ~ dziewczynka Zuzia (Zaspa)
07.06 - Daria_982 ~ dziewczynka Magdalenka (Redłowo)
10.06 - goniau
11.06 - dorcis - dwojaczki :) dziewczynka -Weronika, chłopczyk-Wojtuś
12.06 - inka.ja ~ dziewczynka - Zosia :)
7/13.06 - IG-Redłowo
16.06 - czerwcoweczka
16.06 - bauaganiarka ~ dziewczynka Martynka
17.06 - kamyk ~ chłopczyk Karol
20.06 - okruszek_ ~ dziewczyneczka Ania (Kliniczna)
22.06 - mammamia ~ dziewczynka - Gabrysia :)
21/24.06 - Myszka ~ dziewczynka
25.06 - grab85 ~ dwojaczki :) dziewczynka Martynka i chłopczyk Kacperek
25.06 - askomcio1 ~ dziewczynka
27.06 - Liluś - dziewczynka ~ Wiktoria
28.06 - magda81 - dziewczynka Liwia lub Oliwia (Szpital Wojewódzki)
28.06 - perła ~ chłopczyk
29.06 - lestek ~ chłopiec
29.06 - aniuko ~ dziewczynka Alicja (Szpital Wojewódzki Gdańsk)
30.06 - jolla ~ chłopczyk Marcin (Szpital Redłowo)
30.06 - baskasl ~ chłopczyk (Redłowo)
01.07 - cecha ~ chłopczyk
Z nami już na świecie:) :
5.05 - Nataluś- chłopczyk Maksymilian, 2970g, 52cm, swissmed.
28.05 - *Iza* ~ dziewczynka Pola (Zaspa)
30.05 - wiper ~ chłopczyk Marcin/Marcel? (Gliwice)
31.05 - aniami ~ chłopczyk~Mikołaj
01.06 - Julka82 ~ chłopak Hubert
04.06 - sylver ~ dziewczynka Anna/Zaspa
06.06 - 3oko ~ chłopczyk (Redłowo)
06.06 - kamila101 ~ chłopczyk Oliwier ~ Zaspa
07.06 - Aniouka ~ dziewczynka Zuzia (Zaspa)
07.06 - Daria_982 ~ dziewczynka Magdalenka (Redłowo)
10.06 - goniau
11.06 - dorcis - dwojaczki :) dziewczynka -Weronika, chłopczyk-Wojtuś
12.06 - inka.ja ~ dziewczynka - Zosia :)
7/13.06 - IG-Redłowo
16.06 - czerwcoweczka
16.06 - bauaganiarka ~ dziewczynka Martynka
17.06 - kamyk ~ chłopczyk Karol
20.06 - okruszek_ ~ dziewczyneczka Ania (Kliniczna)
22.06 - mammamia ~ dziewczynka - Gabrysia :)
21/24.06 - Myszka ~ dziewczynka
25.06 - grab85 ~ dwojaczki :) dziewczynka Martynka i chłopczyk Kacperek
25.06 - askomcio1 ~ dziewczynka
27.06 - Liluś - dziewczynka ~ Wiktoria
28.06 - magda81 - dziewczynka Liwia lub Oliwia (Szpital Wojewódzki)
28.06 - perła ~ chłopczyk
29.06 - lestek ~ chłopiec
29.06 - aniuko ~ dziewczynka Alicja (Szpital Wojewódzki Gdańsk)
30.06 - jolla ~ chłopczyk Marcin (Szpital Redłowo)
30.06 - baskasl ~ chłopczyk (Redłowo)
01.07 - cecha ~ chłopczyk
Z nami już na świecie:) :
5.05 - Nataluś- chłopczyk Maksymilian, 2970g, 52cm, swissmed.