Widok
inka wracaj do nas prędko :) będziemy tu czekać :)
Mimii Ty to chyba jako pierwsza opuścisz nas - w sensie że będziesz rzadko zaglądać :/ bo zobaczcie jak to z Nataluś się stało, Maksiu przyszedł na świat i juz jej nie ma :) Choc ona ma troszke wiecej obowiązków bo musi dojezdzac dzien w dzien do Gdanska.... heh...
Dziewczęta, ja sie zastanawiam jak mi straczy sil na poród jak ja teraz w ogóle praktycznie sie nie ruszam, a jak poszlam wczoraj na badania to zapomnialam szczochów i musialam sie wrocic na to drugie piętro i potem znowu do przychodni i myslalam ze padne, zadyszka jak nic :/
Ejjj oglądam Dzien dobry tvn i pokazują pogodę w łodzi i tam laski w mini i bluzkach bez rekawków ... az tak ciepło??????? wow!
Mimii Ty to chyba jako pierwsza opuścisz nas - w sensie że będziesz rzadko zaglądać :/ bo zobaczcie jak to z Nataluś się stało, Maksiu przyszedł na świat i juz jej nie ma :) Choc ona ma troszke wiecej obowiązków bo musi dojezdzac dzien w dzien do Gdanska.... heh...
Dziewczęta, ja sie zastanawiam jak mi straczy sil na poród jak ja teraz w ogóle praktycznie sie nie ruszam, a jak poszlam wczoraj na badania to zapomnialam szczochów i musialam sie wrocic na to drugie piętro i potem znowu do przychodni i myslalam ze padne, zadyszka jak nic :/
Ejjj oglądam Dzien dobry tvn i pokazują pogodę w łodzi i tam laski w mini i bluzkach bez rekawków ... az tak ciepło??????? wow!
U nas też ma być dzisiaj ciepło podobno. Ale ja już w tą pogodę nie wierzę, mówili że cały długi majowy weekend ma być piękne słońce, a sie okazało że tylko w piątek słońce było :(
Spuchły mi dzisiaj palce od prawej ręki! To na pewno jakiś znak żebym nic nie robiła, hehe ;) tak muszę powiedzieć małżowi ;)
Spuchły mi dzisiaj palce od prawej ręki! To na pewno jakiś znak żebym nic nie robiła, hehe ;) tak muszę powiedzieć małżowi ;)
Oglądam sobie Dzień Dobry TVN i Prokop opowiadał jak dmuchał suszarką na brzuszek dziecka żeby kolka przeszła i przeszła ;) Niezły pomysł.
I pokazywali sposób jak szybko uspokoić dziecko. Trzeba je zanieść do łazienki i puścić wodę. Odgłosy lecącej wody przypomną dziecku odgłosy z brzuszka i się uspokoi ;)
Bedziemy miały okazję wyprobować te metody ;)
I pokazywali sposób jak szybko uspokoić dziecko. Trzeba je zanieść do łazienki i puścić wodę. Odgłosy lecącej wody przypomną dziecku odgłosy z brzuszka i się uspokoi ;)
Bedziemy miały okazję wyprobować te metody ;)
aniuko, zamówilismy kuchnie pod wymiar. Jak podasz maila to wysle Ci wieczorkiem fote (bo fotki są w komórce mężusia) i cene i namiary na typa, bo wczoraj zrobilam :) Plusem kuchni na wymiar jest to ze mozesz sobie sama stworzyc swój projekt - tak jak ja to zrobilam :) a cenowo... my znalezlismy ich na giełdzie w pruszczu. tam jest mnóstwo firm. ci nasi są spod elbląga.
Teraz pytanie-czy chcesz kuchnie gotową (w Black Red White są ogromne promocje) czy chcesz sama sobie wymyslec i zrobic pod siebie i fasonem i kolorystyką...?
a w sumie tu masz stronkę tego pana: http://www.meblemarkat.pl/index.php?id=podstrony&idd=19
Teraz pytanie-czy chcesz kuchnie gotową (w Black Red White są ogromne promocje) czy chcesz sama sobie wymyslec i zrobic pod siebie i fasonem i kolorystyką...?
a w sumie tu masz stronkę tego pana: http://www.meblemarkat.pl/index.php?id=podstrony&idd=19
a witam!
no u nas pod lasem na termometrze mam 19 stopni!
normalnie chyba wyjdę z domu;)
inka.ja trzymaj się dzielnie!!
ech te wszystkie nasze przepływy, szyjki i inne; oszaleć można...
co do suszarki i innych szumów to też o tym słyszałam,
mój starszy brat przy odkurzaczu zasypiał i Mama mu ten dźwięk na magnetofon nagrała i puszczała takie kołysanki:)
my teraz jesteśmy na etapie wyboru szpitala
(no ciągle się nie możemy zdecydować)
ale ja się do Wejherowa przekonuję, właśnie mam zamiar tam zadzwonić i spytać, czy w sobotę można przyjechać na wycieczkę po trakcie porodowym;)
no u nas pod lasem na termometrze mam 19 stopni!
normalnie chyba wyjdę z domu;)
inka.ja trzymaj się dzielnie!!
ech te wszystkie nasze przepływy, szyjki i inne; oszaleć można...
co do suszarki i innych szumów to też o tym słyszałam,
mój starszy brat przy odkurzaczu zasypiał i Mama mu ten dźwięk na magnetofon nagrała i puszczała takie kołysanki:)
my teraz jesteśmy na etapie wyboru szpitala
(no ciągle się nie możemy zdecydować)
ale ja się do Wejherowa przekonuję, właśnie mam zamiar tam zadzwonić i spytać, czy w sobotę można przyjechać na wycieczkę po trakcie porodowym;)