Widok

CZERWCOWE MAMUSIE CZ.20!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
pozwoliłam sobie ;-)
05.05 - Nataluś ~ chłopczyk Maksymilian(Swissmed)
18.05 - Mimii ~ chłopczyk Borys
28.05 - *Iza* ~ dziewczynka Pola (Zaspa)
30.05 - wiper ~ chłopczyk Marcin/Marcel? (Gliwice)
31.05 - aniami ~ chłopczyk~Mikołaj
01.06 - Julka82 ~ chłopak Hubert
04.06 - sylver ~ dziewczynka Anna/Zaspa
4/6.06 - 3oko ~ chłopczyk (Redłowo)
06.06 - kamila101 ~ chłopczyk Oliwier ~ Zaspa
07.06 - Aniouka ~ dziewczynka Zuzia (Zaspa)
07.06 - Daria_982 ~ mała zagadeczka (Redłowo)
10.06 - goniau
11.06 - dorcis - dwojaczki :) dziewczynka -Weronika, chłopczyk- Staś/Wojtuś (Wejherowo)
12.06 - inka.ja ~ dziewczynka - Zosia :)
12/13.06 - IG
16.06 - czerwcoweczka
17.06 - kamyk ~ chłopczyk Karol
20.06 - okruszek_ ~ dziewczyneczka Ania (Zaspa albo Kliniczna)
22.06 - mammamia ~ dziewczynka - Gabrysia :)
21/24.06 - Myszka ~ dziewczynka
25.06 - dorciag ~ dwojaczki :)
25.06 - askomcio1 ~ dziewczynka
27.06 - Liluś - dziewczynka ~ Wiktoria
28.06 - magda81 - dziewczynka Liwia lub Oliwia (Szpital Wojewódzki)
28.06 - perła ~ chłopczyk
29.06 - lestek ~ chłopiec
29.06 - aniuko ~ dziewczynka Alicja (Szpital Wojewódzki Gdańsk)
30.06 - jolla ~ chłopczyk Marcin (Szpital Redłowo)
30.06 - baskasl ~ chłopczyk (Redłowo)
01.07 - cecha ~ chłopczyk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Liwia to bardzo ładne imię :)

mi się zawsze podobało imię Marcel/Marceli ale teraz jak przysżło co do czego to jakoś mi nie pasi i wolałabym jakies inne

podoba mi się Maciuś ale Mężuś kręci nosem :(
hej, u nas prosty wybór był jakbyśmy mieli córeczke-miala być Maja. Z chłopczykiem to ja chciałam Szymon lub Mateusz, mąż kategorycznie nie chce żadnego z tych imion, no i będzie Tymek, Krzysiu, Michał lub Piotruś. Stwierdziliśmy ze jak sie urodzi i spojrzymy na niego to zobaczymy które imie będzie pasowało!
aaa, oblałam dziś prawko, najpierw egzaminator powiedział mi ze mam zbyt mało dynamiczną jazde (był zakaza do 20!!! wiec nie dało sie inaczej!), no a jak już zaczęłam jechać dynamicznie to powiedział:"chce pani zabić dziecko!", kolejny egzamin za 2 dni, może tym razem lepiej mi pójdzie :)
3oko teraz na pewno się uda:) maleństwo będzie dobrym pilotem rajdowym:)
Teraz za 2 dni masz egzamin?! Nie trzeba czekać tak jak jeszcze do niedawna miesiąc albo półtora?!

A że RMUA jest ważne 3 miesiące to nie wiedziałam, dzieki za info. Jak bede teraz w robocie to sobie od razu wezme.
Daria http://www.prawapacjenta.eu/index.php?pId=2298 Jednak się pomyliłam, bo jest ważny przez dwa miesiące: miesiąc w którym wystawili to rmua i następny
3oko, ja to Cię podziwiam, że jeszcze masz siłę się dokulać na egzamin. I też jestem zaskoczona, że następny egzam masz już za dwa dni.. jakaś babka się nad ciężarną zlitowała? :) To super, że taka możliwość, nie musisz brać dodatkowych jazd. Trzymam kciuki
3oko daj czadu!!!

Dobranoc Wam! :)
dobranoc :)
widziałyście to? : http://www.youtube.com/watch?v=ikTxfIDYx6Q
dzień dobry:)
superowy ten filmik:) mały na pewno wygra You Can Dance:)
Hehehe! Nieźle mały rusza nogą ;)
Dziewczyny zobaczcie to:
http://www.allegro.pl/item1020643706_wozek_z_lat_80_tych.html
Pewnie każda z nas taki miała, hehe :) Mój brat w podobnym jeździł na pewno!
Hej z rańca:)
Mnie imię Zosia tez bardzo się podobało, ale kuzynka mnie wyprzedziła;> Zuzanna tez śliczne,ale moj Fasolek okazał się synlkiem więc z imieniem dla chłopca się zastanawialiśmy. I padło na Borysa:) I juz pewnie tak zostanie- mnie odobają się też Gracjan, Kajetan i szymon ale moj małż-niemałż krecił głową i został Borysek :)

RMUA tez mam juz naszykowane, po dlugim weekendzie kompletuje juz na 100% torbę i zbiorę wszystkie potrzebne badania do porodu :)

A dzis smigam zaraz do kolezanki na kawusie:)

Słoneczko by mogło wyjść :)
hej dziewczyny, dzieki ze we mnie wierzycie bo ja już przestałam! normalnie termin kolejnego egzaminu miałabym za 3 tygodnie, ale złożyłam podanie o przyśpieszenie w którym napisałam ze za 3 tygodnie to mogę już urodzić no i znalazło sie miejsce :) Wiem ze jak teraz tego nie zrobie to jak pojawi sie maleństwo to wiadomo ze nie bede miała ani czasu ani kasy na prawko.
Czytam o tych drukach ZUS RMUA, w tym linku podano ze jak sie posiada leg. ubezp. wydaną przed 1.01.10 to nie trzeba nic więcej, bo nie rozumiem....
Ja bym się wogóle nie przejmowała popularnością imienia. Teraz jest taka różnorodnosć w nadawaniu imion, że to wogóle nie jest problem. U mojej córci w przedszkolu czasami zdarza sie ,że dwoje dzieci w grupie ma tak samo na imię, ale przecież to nie tragedia.
Najważniejsze ,zeby rodzice byli zadowoleni z imienia (a w przyszłosci dziecko) nie ma chyba co robić z tego wielkiego problemu.
dziś przychodzi moja kołyska dla Młodego :)
w szoku jestem że tak szybko wysłali, wczoraj zapłaciłam i dzisiaj ma być już kurier

zaraz się wybieram na poszukiwanie szlafroczka cieniutkiego i koszul kopertowcyh...jak nie znajde to trzeba będzie na allegro zakupić
Wiper jak byś mogła to napisz jakie będą wrażenia po obejrzeniu kołyski na żywo. Z tego co pamiętam planowałyśmy zakup takich samych kołysek.
ja już na żywo ją dokładnie oglądnęłam przed zakupem
hej dziewczyny :-)
strasznie zakręcona jestem, bo zasnęłam po 9 i dopiero teraz sie obudziłam. cały mój napięty grafik dnia sie sypnął hehe.
śmigam chate ogarnąć trochę i pranko wywiesić.
miłego popołudnia :-)
3oko, dasz radę! Jakby chciał Cię oblać to powiedz mu że chyba właśnie zaczynasz rodzic ;p niech tez sie chlop wystraszy hihihi a Tobie się humor poprawi :D
ale raczej wierzę że nie będzie to potrzebne i że zdasz!!!!!!!! Wszyscy zdają!!!! :) Jedni za 1.razem (i najczęściej oni nie umieją jezdzic) inni za 4razem (np ja :D) a jeszcze inni za 12razem (mojej mamy kolezanka, ale ona raczej juz rady nie da hehe)....

Ps Filmik z tańczącym bobasem super:) Wysłałam mężusiowi i też się uśmiał :) Ja też go widzę w YCD :)

Iza to moze dlatego mną tak telepało przy tej kroplówce? Bo dostałam wszystkie leki na raz zamiast isoptin najpierw a potem kroplówę?????????
aha, a apropo ubezpieczenia-ode mnie w szpitalu nie wymagali, ale od babeczki która przyszła po mnie juz wymagali, więc juz sama nie wiem???

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry