Widok

CZERWCOWE MAMUSIE CZ.20!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
pozwoliłam sobie ;-)
05.05 - Nataluś ~ chłopczyk Maksymilian(Swissmed)
18.05 - Mimii ~ chłopczyk Borys
28.05 - *Iza* ~ dziewczynka Pola (Zaspa)
30.05 - wiper ~ chłopczyk Marcin/Marcel? (Gliwice)
31.05 - aniami ~ chłopczyk~Mikołaj
01.06 - Julka82 ~ chłopak Hubert
04.06 - sylver ~ dziewczynka Anna/Zaspa
4/6.06 - 3oko ~ chłopczyk (Redłowo)
06.06 - kamila101 ~ chłopczyk Oliwier ~ Zaspa
07.06 - Aniouka ~ dziewczynka Zuzia (Zaspa)
07.06 - Daria_982 ~ mała zagadeczka (Redłowo)
10.06 - goniau
11.06 - dorcis - dwojaczki :) dziewczynka -Weronika, chłopczyk- Staś/Wojtuś (Wejherowo)
12.06 - inka.ja ~ dziewczynka - Zosia :)
12/13.06 - IG
16.06 - czerwcoweczka
17.06 - kamyk ~ chłopczyk Karol
20.06 - okruszek_ ~ dziewczyneczka Ania (Zaspa albo Kliniczna)
22.06 - mammamia ~ dziewczynka - Gabrysia :)
21/24.06 - Myszka ~ dziewczynka
25.06 - dorciag ~ dwojaczki :)
25.06 - askomcio1 ~ dziewczynka
27.06 - Liluś - dziewczynka ~ Wiktoria
28.06 - magda81 - dziewczynka Liwia lub Oliwia (Szpital Wojewódzki)
28.06 - perła ~ chłopczyk
29.06 - lestek ~ chłopiec
29.06 - aniuko ~ dziewczynka Alicja (Szpital Wojewódzki Gdańsk)
30.06 - jolla ~ chłopczyk Marcin (Szpital Redłowo)
30.06 - baskasl ~ chłopczyk (Redłowo)
01.07 - cecha ~ chłopczyk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to już jest :) możecie się meldować :)

http://forum.trojmiasto.pl/CZERWCOWE-MAMUSIE-cz-21-t160313,1,16.html
załóż Okruszku.
myślę, że przy kroplówce to isoptin nie działa wogóle. tak mi się wydaje, ze jest za słaby w porównaniu z końskim działaniem fen.
i dziewczęta - założę może nowy wątek bo ten mi się cały czas podnosi do góry i mnie wkurza, zgadzacie się?? :)
aha, a apropo ubezpieczenia-ode mnie w szpitalu nie wymagali, ale od babeczki która przyszła po mnie juz wymagali, więc juz sama nie wiem???
3oko, dasz radę! Jakby chciał Cię oblać to powiedz mu że chyba właśnie zaczynasz rodzic ;p niech tez sie chlop wystraszy hihihi a Tobie się humor poprawi :D
ale raczej wierzę że nie będzie to potrzebne i że zdasz!!!!!!!! Wszyscy zdają!!!! :) Jedni za 1.razem (i najczęściej oni nie umieją jezdzic) inni za 4razem (np ja :D) a jeszcze inni za 12razem (mojej mamy kolezanka, ale ona raczej juz rady nie da hehe)....

Ps Filmik z tańczącym bobasem super:) Wysłałam mężusiowi i też się uśmiał :) Ja też go widzę w YCD :)

Iza to moze dlatego mną tak telepało przy tej kroplówce? Bo dostałam wszystkie leki na raz zamiast isoptin najpierw a potem kroplówę?????????
hej dziewczyny :-)
strasznie zakręcona jestem, bo zasnęłam po 9 i dopiero teraz sie obudziłam. cały mój napięty grafik dnia sie sypnął hehe.
śmigam chate ogarnąć trochę i pranko wywiesić.
miłego popołudnia :-)
ja już na żywo ją dokładnie oglądnęłam przed zakupem
Wiper jak byś mogła to napisz jakie będą wrażenia po obejrzeniu kołyski na żywo. Z tego co pamiętam planowałyśmy zakup takich samych kołysek.
dziś przychodzi moja kołyska dla Młodego :)
w szoku jestem że tak szybko wysłali, wczoraj zapłaciłam i dzisiaj ma być już kurier

zaraz się wybieram na poszukiwanie szlafroczka cieniutkiego i koszul kopertowcyh...jak nie znajde to trzeba będzie na allegro zakupić
Ja bym się wogóle nie przejmowała popularnością imienia. Teraz jest taka różnorodnosć w nadawaniu imion, że to wogóle nie jest problem. U mojej córci w przedszkolu czasami zdarza sie ,że dwoje dzieci w grupie ma tak samo na imię, ale przecież to nie tragedia.
Najważniejsze ,zeby rodzice byli zadowoleni z imienia (a w przyszłosci dziecko) nie ma chyba co robić z tego wielkiego problemu.
hej dziewczyny, dzieki ze we mnie wierzycie bo ja już przestałam! normalnie termin kolejnego egzaminu miałabym za 3 tygodnie, ale złożyłam podanie o przyśpieszenie w którym napisałam ze za 3 tygodnie to mogę już urodzić no i znalazło sie miejsce :) Wiem ze jak teraz tego nie zrobie to jak pojawi sie maleństwo to wiadomo ze nie bede miała ani czasu ani kasy na prawko.
Czytam o tych drukach ZUS RMUA, w tym linku podano ze jak sie posiada leg. ubezp. wydaną przed 1.01.10 to nie trzeba nic więcej, bo nie rozumiem....
Hej z rańca:)
Mnie imię Zosia tez bardzo się podobało, ale kuzynka mnie wyprzedziła;> Zuzanna tez śliczne,ale moj Fasolek okazał się synlkiem więc z imieniem dla chłopca się zastanawialiśmy. I padło na Borysa:) I juz pewnie tak zostanie- mnie odobają się też Gracjan, Kajetan i szymon ale moj małż-niemałż krecił głową i został Borysek :)

RMUA tez mam juz naszykowane, po dlugim weekendzie kompletuje juz na 100% torbę i zbiorę wszystkie potrzebne badania do porodu :)

A dzis smigam zaraz do kolezanki na kawusie:)

Słoneczko by mogło wyjść :)
Dziewczyny zobaczcie to:
http://www.allegro.pl/item1020643706_wozek_z_lat_80_tych.html
Pewnie każda z nas taki miała, hehe :) Mój brat w podobnym jeździł na pewno!
Hehehe! Nieźle mały rusza nogą ;)
dzień dobry:)
superowy ten filmik:) mały na pewno wygra You Can Dance:)
dobranoc :)
widziałyście to? : http://www.youtube.com/watch?v=ikTxfIDYx6Q
3oko daj czadu!!!

Dobranoc Wam! :)
3oko, ja to Cię podziwiam, że jeszcze masz siłę się dokulać na egzamin. I też jestem zaskoczona, że następny egzam masz już za dwa dni.. jakaś babka się nad ciężarną zlitowała? :) To super, że taka możliwość, nie musisz brać dodatkowych jazd. Trzymam kciuki
Daria http://www.prawapacjenta.eu/index.php?pId=2298 Jednak się pomyliłam, bo jest ważny przez dwa miesiące: miesiąc w którym wystawili to rmua i następny
Teraz za 2 dni masz egzamin?! Nie trzeba czekać tak jak jeszcze do niedawna miesiąc albo półtora?!

A że RMUA jest ważne 3 miesiące to nie wiedziałam, dzieki za info. Jak bede teraz w robocie to sobie od razu wezme.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry