Widok
ja się tak rozpisałam i wszytko sie skasowało :(
Skrót :
Sliczny Piotruś :) Jeszcze raz gratulcje
Słabo spałam bo sie wczoraj objadłam na grillu i przesadziłam w sosem czosnkowym
Wczorajszy dzień bardzo miły , castoram, real, oczywiscie lody :) no i poźniej pyszny grill :)
Dziś jade zaraz na rynek kupić truskawy :) A poźniej bede robić tort bo teściu ma dziś urodzinki :))
Biedne jesteście dziewczyny ze tak wasze dzieciaczki na świat jeszcze nie chcą wychodzić a juz po teraminie , choć tak szczerze to mam wrażenie że ja tez przechodze :(
Skrót :
Sliczny Piotruś :) Jeszcze raz gratulcje
Słabo spałam bo sie wczoraj objadłam na grillu i przesadziłam w sosem czosnkowym
Wczorajszy dzień bardzo miły , castoram, real, oczywiscie lody :) no i poźniej pyszny grill :)
Dziś jade zaraz na rynek kupić truskawy :) A poźniej bede robić tort bo teściu ma dziś urodzinki :))
Biedne jesteście dziewczyny ze tak wasze dzieciaczki na świat jeszcze nie chcą wychodzić a juz po teraminie , choć tak szczerze to mam wrażenie że ja tez przechodze :(
Wiper, biedactwo :(( Może jak już tam trafisz to od razu będziesz się rozpakowywać :*
Ja na 12:30 do ogólnego lekarza idę z tym uchem po skierowanie do laryngologa, a po 14stej idę prosić laryngologa, żeby mnie przyjął, bo ból jest coraz bardziej nie do zniesienia. A jeśli nie, to znów zawitam do szpitala na Zaspie ;/ Aha, no i po 11stej pójdę do położnej, żeby mi zbadała ciśnienie i takie tam, bo coś mi się wydaje, że cały czas mam wysokie
Ja na 12:30 do ogólnego lekarza idę z tym uchem po skierowanie do laryngologa, a po 14stej idę prosić laryngologa, żeby mnie przyjął, bo ból jest coraz bardziej nie do zniesienia. A jeśli nie, to znów zawitam do szpitala na Zaspie ;/ Aha, no i po 11stej pójdę do położnej, żeby mi zbadała ciśnienie i takie tam, bo coś mi się wydaje, że cały czas mam wysokie
ano miałam 4 czerwiec bo jakoś sama tak sobie wyliczyłam...i chyba podobna była na pierwszym usg w 7 tyg.
no ale wg lekarza właściwa data to 30 maj-jak zwykle błędna ;)
drażnienie sutów jest w porzo...ale nie pomaga :(
mnie dopadła alergia ze zdwojoną siłą :(
zaraz będę się pakować do szpitala, Małż o 11 po mnie przyjedzie
najgorsze jest to, ze nie mam żadnej koszuli co by pomieścia mój brzuchol :/ muszę wziąć jakieś dresy i bluzkę
no ale wg lekarza właściwa data to 30 maj-jak zwykle błędna ;)
drażnienie sutów jest w porzo...ale nie pomaga :(
mnie dopadła alergia ze zdwojoną siłą :(
zaraz będę się pakować do szpitala, Małż o 11 po mnie przyjedzie
najgorsze jest to, ze nie mam żadnej koszuli co by pomieścia mój brzuchol :/ muszę wziąć jakieś dresy i bluzkę
Biedna Aniouka....
Mnie w nocy brzuch bolał jak ja cie krece, ale to nie były skurcze, bo nie ustawały, raczej ból stały jak przy mega zarombiście bolesnej miesiączce.
Dzisiaj mam w planie wytrzeć wszędzie kurze i umyć kwiatki. Warstwa kurzu po tym remoncie przekracza wszelkie dopuszczalne normy ;)
Ale po tym wczorajszym dniu jestem cała połamana.
Mnie w nocy brzuch bolał jak ja cie krece, ale to nie były skurcze, bo nie ustawały, raczej ból stały jak przy mega zarombiście bolesnej miesiączce.
Dzisiaj mam w planie wytrzeć wszędzie kurze i umyć kwiatki. Warstwa kurzu po tym remoncie przekracza wszelkie dopuszczalne normy ;)
Ale po tym wczorajszym dniu jestem cała połamana.
pierdzielę, już wszystkiego naprawdę spróbowałam. Daria, jakoś drażnienie sutów do mnie nie przemawia, ale całą resztę zrobiłam praktycznie jak Ty i Wiper. Wczoraj wymyłam okna i pojechaliśmy na plażę, przeszłam się po piachu z 5km na bosaka i przez to tylko dziś chodzę jak pokraka, bo wszystko mnie boli :(
No a żebym się pomęczyła więcej to dopadła mnie infekcja w drugim uchu, nosz ku..a!!!! Nie wiem, czy dziś znów nie będę musiała jechać na pogotowie do tych lachonów.
No a żebym się pomęczyła więcej to dopadła mnie infekcja w drugim uchu, nosz ku..a!!!! Nie wiem, czy dziś znów nie będę musiała jechać na pogotowie do tych lachonów.
Daria, jak już przewiozą Ciebie i dziecko na oddział noworodków to nikt tam nie może z rodziny wchodzić. Jak ktoś przyjdzie Cie odwiedzic - wkładasz dzieciątko do wózeczka i jedziesz do szyby za którą jest pokoj odwiedzin (sa tam stoliki i automaty z kawa i batonami), dziecko zostawiasz za szybką a sama mozesz wejsc do tego pokoju odwiedzin. Przy wejsciu siedzi pielęgniarka i pilnuje zeby nikt nie wchodził, jednak tatusiów wpuszcza do dziecka na fotke czy pogłaskanie.
Uważam ze dobrze ze nikt nie moze włazić na sale gdzie lezy sie z dziecmi, ja tam chodziłam z gołymi cycami czy lezalam i "wietrzyłam" sie w spokoju.
Nadrobiłam wreszcie zaległe wątki zeby być na czasie.
Pisałyście na temat co widzi mąż przy porodzie - mój chociaz stał obok i nie wychylał sie do przodu widział wszystko - i jak mnie nacinali i jak dzieciaczek wychodził, to moze przez to ze mialam nogi bardzo do siebie podciągnięte.
Uważam ze dobrze ze nikt nie moze włazić na sale gdzie lezy sie z dziecmi, ja tam chodziłam z gołymi cycami czy lezalam i "wietrzyłam" sie w spokoju.
Nadrobiłam wreszcie zaległe wątki zeby być na czasie.
Pisałyście na temat co widzi mąż przy porodzie - mój chociaz stał obok i nie wychylał sie do przodu widział wszystko - i jak mnie nacinali i jak dzieciaczek wychodził, to moze przez to ze mialam nogi bardzo do siebie podciągnięte.
ojej, znowu nie nadążam za wątkami...
gratuluję wszystkim nowym mamuśkom! i jak Wam zazdroszczę;)
w przyszłym tygodniu ma być nawet ponad 30 stopni na dworze, więc trochę będziemy się męczyć.
3oko, wpisałaś Piotrusia chyba z datą majową, a nie czerwcową na listę.
jutro 7 czerwca i kilka terminów porodów. ciekawe, która dobrze wyceluje:))
gratuluję wszystkim nowym mamuśkom! i jak Wam zazdroszczę;)
w przyszłym tygodniu ma być nawet ponad 30 stopni na dworze, więc trochę będziemy się męczyć.
3oko, wpisałaś Piotrusia chyba z datą majową, a nie czerwcową na listę.
jutro 7 czerwca i kilka terminów porodów. ciekawe, która dobrze wyceluje:))
My już mamy kuchnię gotową! Ale sie dzisiaj namęczyłam. Byłam na statkach, malowałam ściane, umyłam kawałek podłogi, opróżniłam wszystkie kuchenne szafki, umyłam wszystkie kuchenne szafki, umyłam wszystkie szklanki, kubki, pokale, inne szkła (oj! jakoś dziwnie dużo tego wszystkiego sie nazbierało) i powsadzałam wszystko do szafek zawieszonych już w nowej kuchni. I co? I nic... :(
Witam dziewczyny. Ja dzisiaj dużo maszerowałam, sprzątałam itp. Mam co jakiś czas dziwne kłucia i jakieś parcia na odbyt, no i brzuch mi twardnieje. Moja malutka rusza się troszeczkę mniej. Brzuch mi bardzo się obniżył, już wszyscy to zauważają, nawet mój mąż. Już jak siedzę to trzymam go na kolanach dosłownie :) Zobaczymy co będzie. Już sama nie wiem.
O! To super! Kurka 3oko, z twoich opowiadań wynika, że w Redłowie jest szpital idealny! Wszystko czego pragniesz od szpitala dostaniesz w Redłowie, kto by pomyślał.... Jednak intuicja dobrze mnie w strone Redłowa pchała.
A powiedz mi jeszcze jak jest tam z odwiedzinami? Mogą ludzie wchodzić na sale, czy gdzieś do jakiegoś przedsionka sie wychodzi?
A powiedz mi jeszcze jak jest tam z odwiedzinami? Mogą ludzie wchodzić na sale, czy gdzieś do jakiegoś przedsionka sie wychodzi?