Widok

ღ CZERWCOWE MAMY ♣ MALUSZKI 2008 ღ 53

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to skoro Dagmary nie ma to ja stuknę sobie brand new wątek

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
DZien dobry!
chwilke mam zeby napisac.Dzis mam ostatni dzien z mezem a Stas ostatni dzien z tata przed wyjazdem.Smutno nam.Stas jest tak w tacie zakochany ze nie wiem co to bedzie.A czeka nas dluzsza rozlaka,moze 4 mce.
Stas ma teraz nowa fascynacje,uwielbia muchy!nieraz pol godziny obserwuje jakas sztuke i cieszy sie strasznie.Wola za nia mu! albo ma!zalezy jak mu sie zachce.
Nadal nie chodzi tchórz maly..hihi
Spraw mamy jeszcze milion a dzien krotki,nie wiem jak sie wyrobimy ze wszystkim.koszmar jakis zawsze tak jest jak maz jest w domu ze nie wyrabiamy sie,ale fakt ze zawsze lista prac jest mega dluga..
To tyle narazie.Trzymajcie sie cieplutko.Milego dnia dla wszystkich.
I niech ktos moze nowy watek zalozy bo ten juz dosc dlugi..Ja sie nie bede szarogesic,jeszcze jestem za nowa..hihi
Chyba nie przeoczyłam nowego wątku ;)
Czas wakacji-ciszaaaaa... :) Pogoda piękna, trzeba korzystać ;)
Kubuś śpi już 3 godzinki, a ja w garach :)
Ok :)
ok to nie ma problemu. dam znać jak już mu dostarczę towar :-)

Heh! Jak podrzuci, to super, bo ja musiałabym kombinować z autem :) Maila z telefonem zaraz wysyłam. Jestem w domu cały czas, więc spoko :)
:-) to teraz napisz czy sama odbierzesz czy ma podrzucić?

Maja właśnie gadałam z bratem i zawiezie Tobie na Suchanino. tylko muszę się najpierw z nim spotkać i dać te pieluchy. nie wiem czy jeszcze w tym tygodniu to nastapi, mam nadzieję. powiedz jak Ty jesteś zazwyczaj w domu? podaj mi telefon (mallasiaa@gmail.com) to mój bracki jakoś się dogada z Tobą co do godziny i dnia odbioru.

Asiu zostaw u brata. Po co płacić za kuriera, jak to rzut beretem. Odbierzemy, tylko daj znać, kiedy się zgłosić :)

Co do porodów szwagierek, to jedna miała termin na 5, a druga na 8 sierpnia. Chodziły do tego samego lekarza i chyba dla ich spokoju psychicznego wypisał im skierowanie na wywołanie na wczoraj właśnie (żeby nie było, ze ona już po, a ja jeszcze nie). Taka jest moja wersja :)
nieźle z tymi porodami, umówiły się czy cóś? :-)

Maja akurat Chełm i Suchanino mi nie po drodze więc są dwie opcje: albo zostawię pieluchy na Morenie u mojego brata i sobie odbierzecie, jeśli Wam blisko albo właśnie wyślę je kurierem. i tak pewnie będzie lepiej. jeszcze pogadam z brackim może będzie w pobliżu to podrzuci je na Suchanino.

u mnie właśnie był w odwiedzinach kumpel, taki jeszcze ze studiów. chociaż było do kogo buzię otworzyć. ah brakuje mi czasem ludzi i takich spotkań ale w większym gronie. wszyscy się wykruszyli i żeby się z kimś spotkać to czasem cud musi się zdarzyć.

Jak żadna nie pisze, to ja. Wyobraźcie sobie, że wczoraj dwie żony dwóch kuzynów urodziły (dla siebie szwagierki) i moja koleżanka :))) Wszystkie w jednym dniu :)
Chyba się jednak nadajesz Daga, bo wszystko zrozumiałam :)
Hello :)

Paulka, cieszę się, że udało się Wam odzyskać portfel. Rzeczywiście należy pochwalić policję za pomoc :)
I fajnie, że odebrałaś pieluchy, niech się Julci wygodnie zasikują :)

Paweł do ludzi sam raczej się nie śmieje, chyba że ktoś pierwszy zacznie. Za to wpatruje się bezczelnie w różne facjaty, co wzbudza ogólną radochę, Wtedy trochę się uśmiechnie, trochę zawstydzi, trochę zagada ... lekki podryw :)

Maja, pieluchowo-ochroniarską historię pleciemy z Paulką, bo miałam w domu 2 paczki pampków o nr za małych dla Pawła. Julka akurat takie używa, więc Paulina odkupiła je ode mnie za pośrednictwem ochroniarza z mojego bloku, bo ja akuratnie przesiaduję we Wrocławiu, a moje mieszkanie okupują rodzice, którzy te pieluchy ze sobą przywieźli :)
Hmmm....nie nadaje się na narratora :P
Kubuś sam też szczerzy się do każdego, dopiero jak ktoś chce go dotknąć, to przestaje udawać bohatera i odsuwa od siebie rękę :)
Asiu ja mieszkam na Suchaninie, a koleżanka na Chełmie.
Maja super, że weźmiesz te pieluszki. Skąd jesteś dokładnie (dzielnica) albo Twoja znajoma? Jak się nie dogadamy osobiście to poproszę brata, żeby wysłał kurierem na koszt firmy :-) a kasę najwyżej na konto mi prześlecie.

dzisiaj byliśmy popołudniu troszkę na plaży ale było chłodnawo, za to woda super ciepła. Qba jest strasznie rozbrajający bo podchodzi do obcych ludzi i się do nich szczerzy tymi swoimi ośmioma klejnotami a oni wymiękają z niego. a jak ktoś się śmieje na głos to on też zaczyna udawać głośny śmiech i ogólnie jest beka! co oczywiście nie zmienia faktu, że ogólnie jest niegrzeczny!

Paulina super, że się odnalazła zguba, szok! w dzisiejszych czasach to rzadkość. masz już telefon sprawny? może uda nam się zgadać w końcu na spotkanie?

Super Paulka!!!!! Nic z niego nie zginęło?
hej:)
portfel znalazła nasza wspaniała policja,chociaż raz się spisała:)naprawdę szczęście,ze tak szybko.a no i wyszłam z domu po 21,wróciłam w nocy a o 6 mała wstała,więc padam,ale niestety nie mogę odpocząć,bo mam dzisiaj plener do zrobienia.w każdym razie cieszę się mimo zmęczenia,bo jakoś wracam powoli do ludzi i czuję się z tym świetnie.mała nawet nie wie,że mamy nie ma,bo zawsze o tej porze już śpi:)dagmara,pieluszki odebrałam,dzięki bardzo:)
Heja!
Ojej Paulka-to macie zmartwienie z tym portfelem :/
A co to za wymiany ochroniarsko-pieluszkowe? :)))
Siedzę sobie i w sumie nie za bardzo wiem, co mam ze sobą zrobić. To, co zaplanowałam na czas drzemki małego, już zrobiłam, a on dalej śpi. Hmmm... W sumie nie wiem, czy śpi, ale w każdym razie się nie odzywa :)
Co do książki, to zaczytuję się znów z Kalicińskiej-tym razem "Miłość nad rozlewiskiem"-taka fajna lekka książeczka :)
dagmara jutro przyjedziemy po pieluchy,bo piotrek jadac po nie zorientował się,że nie ma portfela,znaczy ktoś mu prawdopodobnie ukradł.i reraz lata załatwiać wszystko na policji;/a miał tam wszystko....masakra jakaś.na dodatek dzisiaj miałam w końcu od dawien dawna wyjść gdzieś sama z domu,spotkać się ze znajomą,której dawno nie widziałam,bo studiuje w toruniu a skończyło się na tym,ze siedzę w domu;/a tak się cieszyłam...wiem,że to niy nic,ale bardzo mi na tym zależało.ah,mam zrąbany humor;/
hejhej!

Paulina sorki ale nie byłam na kompie i na nk więc nie przeczytałam wiadomości od Ciebie, jaki zonk! a taka szkoda bo sama siedziałam w domku ale jakoś tak nie miałam czasu zasiąść do sprzętu. może wtorek Ci pasuje co? teraz już obiecuje czytać wiadomości!

a tak poza tym to byliśmy wczoraj u rodzinki w Słupsku, straszne korasy przez Gdynię, Rumię, Redę, wiadomo wszyscy na półwysep walą. jechaliśmy prawie 3h, szok! na szczęście powrót był lepszy bo tylko 1,5h. dostaliśmy od ciotki dużo zapasów na zimę, dla Qbusia jagódki a dla nas kurki. oni lubią łazić po lesie i potem rozdają co zbiorą. a my korzystamy jak możemy!

idę kłasć Małego bo marudzi. papule!

Dostałam mesa, że już zaopatrzyli ochronę w pampki :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry