Widok

CZERWIEC 2011 CZ. II

Wesele Temat dostępny też na forum:
Panny Młode – czerwiec 2011:

03.06.2011 => aga (Agnieszka i Grzegodz)- Villa Uphangena
03.06.2011 => blondiigda ( Roma i Darek)
04.06.2011 => kopfer – sala weselna “Kania”/ zaspół Coemi/ video- Filmart/ foto- G.Laskowski Fotostan
04.06.2011 => Sasami- Hotel Amber/ Dj Gucio/ Kościół Bożego Miłosierdzia/ foto- K. Piotrowska
04.06.2011 => Celine - sala ZŁOTA RÓŻA/ orkiestra Ostry Dyżur/ foto Lupa Studio
04.06.2011 => gosiunia1108- (Małgorzata i Paweł) kościół Niepokalanego Poczęcia Najświętszej Maryi Panny w Gdańsku/ wesele Gospoda Gdańska/ Fotograf Marta Streng,/ dj Karol Balicki
04.06.2011 => dziundzia
04.06.2011 => Migotka
10.06.2011 (piątek) => Aniuulka86 i Patryk - sala Filip Osłonino, Kościół Pw.Św.Krzyża w Rumi /zespół Antares
10.06.2011 => zaba_zonk – kościoł św. Bernarda w Sopocie/ wesele NaturaTour Kolibki
11.06.2011 => patusix - Restauracja Kotwica / roman's band / sharkstudio / Kościół św. Maksymiliana w Gdyni godzina 16
11.06.2011 => calibera - Sala bankietowa Lublewo/ zespół na żywo/ Kościół NMP Królowej Polski w Lublewie
11.06.2011 => manka_gdansk (Monika i Sebastian) – hotel Gniecki/ foto tandem/ DJ Radziun/ kamerzysta Langa
11.06.2011 => aanita – Dwór Magnat w Bojanie
11.06.2011 => czarownica84 – sala i kościół w Gdańsku (godz.17)
11.06.2011=> Tragus – Dwór Magnat/foto Melrose Anna Grunwald/ DJ Maciek Józefowicz
11.06.2011 => yevele
11.06.2011 => jantarka (Maria i Piotr) w kościele P. w. Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywiu/ wesele w Maciejce w Koleczkowie/
11.06.2011 => Oliwka2010 – kościół p.w. Podwyższenia Krzyża Św. w Rumii
11.06.2011 => tinka79 – sala Dzikie Wino/ ślub w kościele św. Józefa i Judy Tadeusza w Rumii
11.06.2011 => Agajoop - Agnieszka i Łukasz / wesele Villa Palladium/
18.06.2011 => paquerette (Kasia i Bartek) – restauracja „Pod Aniołem”/ zespół Malibu Latino/ foto naszestudio/ video antrakt.net/ Kościół p.w. Św. Judy Tadeusza w Gdańsku-Łostowicach godz.16/ dekoracja kościoła- p.Beata Dekoracje Britain
18.06.2011 => Kasia&Tomek – parafia Św. Mateusza Apostoła w Nowym Stawie
18.06.2011 => Asia&Marek – Dworek Oleńka/ foto Foto Ars/ zespół R.S.R
18.06.2011 => aurinio88 – dworek Novello w Baninie/ zespół Sami Swoi/ foto Monika Urbaniak- Sepia
18.06.2011 => Agnieszka i Karol – Zajazd Jawor w Pruszczu Gdańskim
18.06.2011 => Nefele / sala Lukullus / fotograf
18.06.2011 => izula- sala hydroinstal w Bolszewie/ zespół PULS
18.06.2011 => Kitek888 i Marcin, Kościół św.Katarzyny w Redzie godz.15, wesele "Czardasz" w Luzinie, Dj. MC Mike
18.06.2011 => olcik44- sala dzikie wino reda/ kosciol w redzie katarzyne aleksandryjskiej
18.06.2011 => ania1988 (Ania i Jacek) Kościół św.A.Boboli , wesele: Zaścianek, zespół: Jerus Band
18.06.2011 => Aga i Karol, kościół Podwyższenia Krzyża w Pruszczu Gdańskim
18.06.2011 => Kama1312, ślub w Gdyni, wesele w Dworze Kaszubskim Magnat w Bojanie, fotograf Julia Malinowska, dj, K. Kleszczynski
18.06.2011. => gosia (Gosia i Przemek)
22.06.2011 => justa1 – ślub w parafii w Chmielnie
23.06.2011 => housik- Kościół Św. Walentego/ Dworek Magnat/ zespół: Party/foto BW photography/skrzypce: Agnes/kamera prawdopodobnie videotom (jeszcze nie zamowiona)
23.06.2011 => kamilka85 (Kamila i Patryk)
24.06.2011 => karolina1982 - Pod Lipami w Łęgowie/ Allbama
25.06.2011 => iliana – ślub w Irlandii
25.06.2011 => Sussi
25.06.2011 => malgos.1985 (Gosia i Adam) – Dworek Oleńka
25.06.2011 => endżi – sala Casilla/ zespół Paradise/ foto fotogrupa
25.06.2011 => Magda - sala Kłosowo
25.06.2011 => blyskawica (Sabina i Grzegorz) – Dom Rekolekcyjny Straszyn/ zespół Rex
25.06.2011 => Agnies (Agnieszka i Bartek) – Kościół Podwyższenia Krzyża Świętego w Pruszczu Gd./sala Kania/Dj Radziun/fotograf,kamerzysta - J. Bugaryn/oprawa Mszy Św. Joanna Sobowiec-Jamioł i Piotr Jamioł
25.06.2011 => luska- (Łukasz i Paulina)- Kościół MAtki Bożej Fatimskiej Gdańsk żabianka, a wesele Rzemieślnik w Jelitkowie
25.06.2011 => Evelyn
25.06.2011 => PrzyszlaPanna – ślub w USC, wesele w Hotelu Morskim w Gdyni
25.06.2011 => oceandream
25.06.2011 => m iki - ślub w katedrze w Pelplinie godz.14, wesele Hotel Na Wzgórzu Gniew
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
paquerette dziekuję za fotki :) Piekna wyszła :) Ja też przesle jak będę miała :) Fajnie, że już masz ja teraz czekam na swoją.

PS. widzę ze masz ślub dzień po mnie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeśli któraś z Was jest chętna na makijaż to zapraszam :) 11, 18 jeszcze wolny talkowska.justyna@gmail.com
Spróbuje wrzucić jeszcze raz, bo widzę, że coś za duże wyszło:
image
Derla zdjęcia naszej księgi gości:
image

image
Hej dziewczyny :)
paquerette super, będę bardzo wdzięczna jak jakąś foteczke podeslesz ;) Ja zamówiłam wczoraj i jeszcze musze im pieniazki wplacić, mam nadzieje ze bedzie OK ;)

W sobotę mam makijaż próbny - mam nadzieje, że się uda bo ide do kosmetyczki a nie do wizazystki ;(

Za tydzień czeka mnie protokol - i przyznam sie boje tego hihi
NIe mam jeszcze zawiadomien i zadnej odoby do włosów a także balerinek białych na przebranie jakby co ;)wiec musze zaczac działac bo czas biegnie bardzo bardzo szybko
Jak mnie tu dawno nie było :) a już za 3,5 tygodnia będę się stresować :)
U mnie na razie wszystko do przodu.
W piątek byłam na przymiarce sukni i 23 maja jadę odebrać. Biżuteria, buty i bielizna jest :) Suknia na poprawiny jest. Tż też ma wszystko do ubrania. Makijażystkę mam, w sobotę idę na próbną fryzurę.
Podziękowania dla gości, zawieszki, winiety zrobione. Zawiadomienia też rozdane. Tylko podziękowania dla rodziców jeszcze nie są wybrane. Nie wiem co z tym zrobić.
No i jestem w trakcie kursu tańca, ale ciężko idzie więc pewnie nic z tego nie będzie. Pobujamy się na boki :)
Reszta rzeczy z zespołem, salą fotografem na tydzień przed.
Teraz już tylko zostaje miesiąc dla urody - na oczyszczanie, solarium i tym podobne rzeczy.
u nas tez juz wiekszosc ogarniete,jeszcze tylko garnitur i te ostatki dograc kwiaty,dekoracje itd ale to juz przed samym slubem.dzis kolejna osoba odpadla czyli jest juz 49 masakra :-(
A Derla dotarła dzisiaj nasza księga gości weselnych z Decorisus oraz poduszka na obrączki, którą dostaliśmy od nich gratis jako rekompensatę za opóźnienie - jesteśmy zadowoleni :) jak nie zapomnę to później wrzucę jakieś fotki :)
My wczoraj zanieśliśmy zaświadczenie o zapowiedziach i zaświadczenie z USC do księdza więc z dokumentów już wszystko mamy załatwione. Jeszcze tylko spowiedź przedślubna nas czeka.

Dzisiaj byłam na przymiarce mojej sukni już w przyszłym tygodniu będę ją odbierać. Także w przyszłym tygodniu będę miała próbną fryzurę i makijaż :)
Hej dziewczynki, uspokoilo się tutaj. A nektorym z nas zostal mniej niż miesiac do malzenstwa!!

Czy juz sie stresujecie?
Bo ja tak.Tymbardziej ze zalatwiam wiekszosc na odleglosc.Na ostatnia chwilke bedziemy leciec do USC.a poza tym wszystko gra

goscie sie koncza okreslac,chociaz i tak byly z tym oogromneee przejscia

pozdr
w sumie jak mam dostać na czas to powinnam już chyba zamawiać bo nie zdąże :( Ale się chyba zdecyduje bo z tych wszystkich ksiąg co oglądałm to mają najładniejsze ;)
Derla ja zamawiałam, ale jeszcze na nią czekam - niestety mają termin realizacji 21 dni roboczych i na dodatek ostatnio dzwoniła do mnie pani, że przepraszają za opóźnienie, ale gdzieś im się moje zamówienie zawieruszyło - jako że to ich wina to mamy dostać gratis poduszkę na obrączki. Zamówienie ma przyjść teraz po niedzieli do mnie to jak dojdzie to dam znać jak wyszło, bo na razie niestety nic nie jestem w stanie powiedzieć.
Dziewczyny,

Pisałyscie ze zamawiałyscie ksiegi z decorisusa - jak wrazenia? Bo dużo negatywów czytałam
My jutro wybieramy się na spisanie protokołu. Mój luby garnitur już ma,tylko koszuli i butów brak :) Pierwszą przymiarkę sukienki mam dopiero za ponad 3 tygodnie :( Poza tym kupiliśmy część alkoholu.
A my już po protokole, poszło dość szybko bo całość tylko 40 min. Teraz tylko jedna spowiedź i spotkanie dzień przed. To ze spraw kościelnych, a inne jakoś toczą się dalej. Mój wybranek jeszcze garnituru nie ma bo uważa że jeszcze zdąży,a ja już si stresuję bo czerwiec już prawie. A co u Was?
gosiamik ja polecam step up - maja placowki zarowno w gdyni jak i gdansk ;)
napisałam :)
a moglabys dac mi jakis namiar oraz napisac jaki jest koszt takich spotkan? gosiamik@poczta.fm serdecznie dziekuje
My chodzimy do Roberta Melona we Wrzeszczu. Też mamy dwie lewe nogi do tańca,ale póki co całkiem nieźle nam idzie :P
jesteśmy z Gdanska wiec to jest za daleko ale dziekuje :)
do góry