Widok

CZERWIEC 2011 CZ. II

Wesele Temat dostępny też na forum:
Panny Młode – czerwiec 2011:

03.06.2011 => aga (Agnieszka i Grzegodz)- Villa Uphangena
03.06.2011 => blondiigda ( Roma i Darek)
04.06.2011 => kopfer – sala weselna “Kania”/ zaspół Coemi/ video- Filmart/ foto- G.Laskowski Fotostan
04.06.2011 => Sasami- Hotel Amber/ Dj Gucio/ Kościół Bożego Miłosierdzia/ foto- K. Piotrowska
04.06.2011 => Celine - sala ZŁOTA RÓŻA/ orkiestra Ostry Dyżur/ foto Lupa Studio
04.06.2011 => gosiunia1108- (Małgorzata i Paweł) kościół Niepokalanego Poczęcia Najświętszej Maryi Panny w Gdańsku/ wesele Gospoda Gdańska/ Fotograf Marta Streng,/ dj Karol Balicki
04.06.2011 => dziundzia
04.06.2011 => Migotka
10.06.2011 (piątek) => Aniuulka86 i Patryk - sala Filip Osłonino, Kościół Pw.Św.Krzyża w Rumi /zespół Antares
10.06.2011 => zaba_zonk – kościoł św. Bernarda w Sopocie/ wesele NaturaTour Kolibki
11.06.2011 => patusix - Restauracja Kotwica / roman's band / sharkstudio / Kościół św. Maksymiliana w Gdyni godzina 16
11.06.2011 => calibera - Sala bankietowa Lublewo/ zespół na żywo/ Kościół NMP Królowej Polski w Lublewie
11.06.2011 => manka_gdansk (Monika i Sebastian) – hotel Gniecki/ foto tandem/ DJ Radziun/ kamerzysta Langa
11.06.2011 => aanita – Dwór Magnat w Bojanie
11.06.2011 => czarownica84 – sala i kościół w Gdańsku (godz.17)
11.06.2011=> Tragus – Dwór Magnat/foto Melrose Anna Grunwald/ DJ Maciek Józefowicz
11.06.2011 => yevele
11.06.2011 => jantarka (Maria i Piotr) w kościele P. w. Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywiu/ wesele w Maciejce w Koleczkowie/
11.06.2011 => Oliwka2010 – kościół p.w. Podwyższenia Krzyża Św. w Rumii
11.06.2011 => tinka79 – sala Dzikie Wino/ ślub w kościele św. Józefa i Judy Tadeusza w Rumii
11.06.2011 => Agajoop - Agnieszka i Łukasz / wesele Villa Palladium/
18.06.2011 => paquerette (Kasia i Bartek) – restauracja „Pod Aniołem”/ zespół Malibu Latino/ foto naszestudio/ video antrakt.net/ Kościół p.w. Św. Judy Tadeusza w Gdańsku-Łostowicach godz.16/ dekoracja kościoła- p.Beata Dekoracje Britain
18.06.2011 => Kasia&Tomek – parafia Św. Mateusza Apostoła w Nowym Stawie
18.06.2011 => Asia&Marek – Dworek Oleńka/ foto Foto Ars/ zespół R.S.R
18.06.2011 => aurinio88 – dworek Novello w Baninie/ zespół Sami Swoi/ foto Monika Urbaniak- Sepia
18.06.2011 => Agnieszka i Karol – Zajazd Jawor w Pruszczu Gdańskim
18.06.2011 => Nefele / sala Lukullus / fotograf
18.06.2011 => izula- sala hydroinstal w Bolszewie/ zespół PULS
18.06.2011 => Kitek888 i Marcin, Kościół św.Katarzyny w Redzie godz.15, wesele "Czardasz" w Luzinie, Dj. MC Mike
18.06.2011 => olcik44- sala dzikie wino reda/ kosciol w redzie katarzyne aleksandryjskiej
18.06.2011 => ania1988 (Ania i Jacek) Kościół św.A.Boboli , wesele: Zaścianek, zespół: Jerus Band
18.06.2011 => Aga i Karol, kościół Podwyższenia Krzyża w Pruszczu Gdańskim
18.06.2011 => Kama1312, ślub w Gdyni, wesele w Dworze Kaszubskim Magnat w Bojanie, fotograf Julia Malinowska, dj, K. Kleszczynski
18.06.2011. => gosia (Gosia i Przemek)
22.06.2011 => justa1 – ślub w parafii w Chmielnie
23.06.2011 => housik- Kościół Św. Walentego/ Dworek Magnat/ zespół: Party/foto BW photography/skrzypce: Agnes/kamera prawdopodobnie videotom (jeszcze nie zamowiona)
23.06.2011 => kamilka85 (Kamila i Patryk)
24.06.2011 => karolina1982 - Pod Lipami w Łęgowie/ Allbama
25.06.2011 => iliana – ślub w Irlandii
25.06.2011 => Sussi
25.06.2011 => malgos.1985 (Gosia i Adam) – Dworek Oleńka
25.06.2011 => endżi – sala Casilla/ zespół Paradise/ foto fotogrupa
25.06.2011 => Magda - sala Kłosowo
25.06.2011 => blyskawica (Sabina i Grzegorz) – Dom Rekolekcyjny Straszyn/ zespół Rex
25.06.2011 => Agnies (Agnieszka i Bartek) – Kościół Podwyższenia Krzyża Świętego w Pruszczu Gd./sala Kania/Dj Radziun/fotograf,kamerzysta - J. Bugaryn/oprawa Mszy Św. Joanna Sobowiec-Jamioł i Piotr Jamioł
25.06.2011 => luska- (Łukasz i Paulina)- Kościół MAtki Bożej Fatimskiej Gdańsk żabianka, a wesele Rzemieślnik w Jelitkowie
25.06.2011 => Evelyn
25.06.2011 => PrzyszlaPanna – ślub w USC, wesele w Hotelu Morskim w Gdyni
25.06.2011 => oceandream
25.06.2011 => m iki - ślub w katedrze w Pelplinie godz.14, wesele Hotel Na Wzgórzu Gniew
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
fajnie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Derla i Tobie też:)
Drogie dziewczyny :)

Pewnie żadko tu juz każda z Was zagląda wiec ja już Wam wszystkim życze wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :) :)
paquerette, dzieki wielkie, dobrze ze teraz to pewnei zdaze sie wykurowac, a masz racje duzo sie zalatwia a ja zwlaszcza duzo przez telefon i musze powtarzac bo ludzie mnie nie rozumieja i nie slysza dobrze :D

wczoraj dzwonie do pary ktora ma przed nami slub zeby zapytac sie o wystroj kosciola czy sie skladamy, a oni mi mowia ze przeciez to ma byc omowione na spotkaniu z ksiedzem w ten czwartek i ze ksiadz mial wszystkich powiadomic..
hehe no coz, w sumie teraz nie wiem czy dam rade zajechac, zobaczymy
Evelyn, nie przejmuj się tym kolorem koszuli. Nam pani w salonie przyłożyła koszulę do sukienki i powiedziała, że tak naprawdę to ten sam odcień, tyle że sukienka jest z połyskiem i wydaje się przez to być jaśniejsza.

W każdym razie poleciła nam wyprać koszulę jeszcze przed ślubem i będzie o ton jaśniejsza :)
Aha,no i miała być w kolorze ecru i taka chyba jest..z tym że narzeczony ma też koszulę ecru i teraz wydaje mi się,że jednak jest ciemniejsza niż sukienka.A biała znowu będzie za biała :(
No to zaczynamy nasz miesiąc! :)
Ja wprawdzie chora nie jestem,ale zaczyna się dla mnie czas alergii i znając życie,pewnie będę kichać i puchnąć na ślubie :/
Wczoraj byłam na pierwszej przymiarce...Moje uczucia są mieszane.Sukienka piękna i taka jak miała być,ale jakoś mało wygodna i taka "sztywna".Nie wiem,może to pierwsze wrażenie i jest to kwestia przyzwyczajenia.No i bede miała halkę,bo zdecydowanie lepiej się suknia układa.
Hej dziewczyny :)

No ja jestem własnie chora :( Katar leci - amsakra jakas a w pracy musze siedziec :( :( A z przyjemniejszych rzeczy to przyszły mi własnie podziekowanie dla rodziców i sa piekne :):)
Kwiaty zamówiono wiec powoli do przodu, dzis jeszcze spotkanie z orkiestra i mam nadzieje ze pojdzie sprawnie ;)
yevele to szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę :*
ja się właśnie też boję, żeby się teraz nie przeziębić, bo tyle na głowie jest :(
no jest latania
a ja sie przeziebilam, 30 stopnia a ja bez chuseczek sie nie ruszam, great
dziewczyny udalo sie, dzisiaj mam probny makijaz i czesanie. na 18. 30 przychodza Pani do mnie do domu;) juz nie moge sie doczekac. My juz prawie wszystko mamy oprocz alkoholu. No i zostalo 18 dni):
Dokładnie przysługuje Ci urlop okolicznościowy w wymiarze 2 dni

U nas na studiach też pojawiają się problemy z przełożeniem egzaminów, które odbywają się w okresie około ślubnym - na szczęście egzamin, który mamy dzień po poprawinach udało się jakoś przełożyć.

Niby większość rzeczy już mamy zorganizowane (właściwie to wszystko a i tak tego latania dużo jeszcze jest)
wiem że przysługuje dlatego mam to w dupie i jakieś szkolenia mnie nie obchodzą:)
patusix, przecież z okazji ślubu przysługuje ci urlop okolicznościowy zgodnie z kodeksem pracy
u nas na szczescie gorące chwile zażegnane, ale po przyjezdzie do Polski- latanina..... eh eh a ja myslalam ze np w piatek przed weselem pojdziemy na jakis relaksujacy masaz- a mozna sie juz z tym pozegnac hehe
Ja kupiłam sobie białe :) i powiem szczerze że na ten jeden dzień mogę mieć właśnie takie U mnie coraz bliżej ślubu a ja nie mam czasu na załatwianie bo w pracy cały czas jestem:( normalnie masakra a jeszcze wczoraj kierowniczka do mnie dzwoniła i spytała czy 13 nie chcę iść na szkolenie:/ a 11 ślub 12.06 poprawiny no po prostu CHORE nie wiem za co się złapać :(
tak... ja mam wlasnie sukienke w kolorze ivory i gdybym wiedziala ze taki problem bedzie z szukaniem butow, koszuli czy dodatkow pasujacych w tym kolorze to ponownie bym sie nie zdecydowala na ten kolor....
kolor ivory to kolor kości słoniowej
ivory to chyba taki między bielą a ecru....
No ja mam ogromny dylemat, czasem biale na zdjeciu tak ladnie wygladaja np z bialym pasem a czesem poprostu masakrycznie :/ NIe moge nigdzie znalezc jak ten kolor ivory wyglada :(
do góry