Widok

CZERWIEC 2011 CZ. II

Wesele Temat dostępny też na forum:
Panny Młode – czerwiec 2011:

03.06.2011 => aga (Agnieszka i Grzegodz)- Villa Uphangena
03.06.2011 => blondiigda ( Roma i Darek)
04.06.2011 => kopfer – sala weselna “Kania”/ zaspół Coemi/ video- Filmart/ foto- G.Laskowski Fotostan
04.06.2011 => Sasami- Hotel Amber/ Dj Gucio/ Kościół Bożego Miłosierdzia/ foto- K. Piotrowska
04.06.2011 => Celine - sala ZŁOTA RÓŻA/ orkiestra Ostry Dyżur/ foto Lupa Studio
04.06.2011 => gosiunia1108- (Małgorzata i Paweł) kościół Niepokalanego Poczęcia Najświętszej Maryi Panny w Gdańsku/ wesele Gospoda Gdańska/ Fotograf Marta Streng,/ dj Karol Balicki
04.06.2011 => dziundzia
04.06.2011 => Migotka
10.06.2011 (piątek) => Aniuulka86 i Patryk - sala Filip Osłonino, Kościół Pw.Św.Krzyża w Rumi /zespół Antares
10.06.2011 => zaba_zonk – kościoł św. Bernarda w Sopocie/ wesele NaturaTour Kolibki
11.06.2011 => patusix - Restauracja Kotwica / roman's band / sharkstudio / Kościół św. Maksymiliana w Gdyni godzina 16
11.06.2011 => calibera - Sala bankietowa Lublewo/ zespół na żywo/ Kościół NMP Królowej Polski w Lublewie
11.06.2011 => manka_gdansk (Monika i Sebastian) – hotel Gniecki/ foto tandem/ DJ Radziun/ kamerzysta Langa
11.06.2011 => aanita – Dwór Magnat w Bojanie
11.06.2011 => czarownica84 – sala i kościół w Gdańsku (godz.17)
11.06.2011=> Tragus – Dwór Magnat/foto Melrose Anna Grunwald/ DJ Maciek Józefowicz
11.06.2011 => yevele
11.06.2011 => jantarka (Maria i Piotr) w kościele P. w. Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywiu/ wesele w Maciejce w Koleczkowie/
11.06.2011 => Oliwka2010 – kościół p.w. Podwyższenia Krzyża Św. w Rumii
11.06.2011 => tinka79 – sala Dzikie Wino/ ślub w kościele św. Józefa i Judy Tadeusza w Rumii
11.06.2011 => Agajoop - Agnieszka i Łukasz / wesele Villa Palladium/
18.06.2011 => paquerette (Kasia i Bartek) – restauracja „Pod Aniołem”/ zespół Malibu Latino/ foto naszestudio/ video antrakt.net/ Kościół p.w. Św. Judy Tadeusza w Gdańsku-Łostowicach godz.16/ dekoracja kościoła- p.Beata Dekoracje Britain
18.06.2011 => Kasia&Tomek – parafia Św. Mateusza Apostoła w Nowym Stawie
18.06.2011 => Asia&Marek – Dworek Oleńka/ foto Foto Ars/ zespół R.S.R
18.06.2011 => aurinio88 – dworek Novello w Baninie/ zespół Sami Swoi/ foto Monika Urbaniak- Sepia
18.06.2011 => Agnieszka i Karol – Zajazd Jawor w Pruszczu Gdańskim
18.06.2011 => Nefele / sala Lukullus / fotograf
18.06.2011 => izula- sala hydroinstal w Bolszewie/ zespół PULS
18.06.2011 => Kitek888 i Marcin, Kościół św.Katarzyny w Redzie godz.15, wesele "Czardasz" w Luzinie, Dj. MC Mike
18.06.2011 => olcik44- sala dzikie wino reda/ kosciol w redzie katarzyne aleksandryjskiej
18.06.2011 => ania1988 (Ania i Jacek) Kościół św.A.Boboli , wesele: Zaścianek, zespół: Jerus Band
18.06.2011 => Aga i Karol, kościół Podwyższenia Krzyża w Pruszczu Gdańskim
18.06.2011 => Kama1312, ślub w Gdyni, wesele w Dworze Kaszubskim Magnat w Bojanie, fotograf Julia Malinowska, dj, K. Kleszczynski
18.06.2011. => gosia (Gosia i Przemek)
22.06.2011 => justa1 – ślub w parafii w Chmielnie
23.06.2011 => housik- Kościół Św. Walentego/ Dworek Magnat/ zespół: Party/foto BW photography/skrzypce: Agnes/kamera prawdopodobnie videotom (jeszcze nie zamowiona)
23.06.2011 => kamilka85 (Kamila i Patryk)
24.06.2011 => karolina1982 - Pod Lipami w Łęgowie/ Allbama
25.06.2011 => iliana – ślub w Irlandii
25.06.2011 => Sussi
25.06.2011 => malgos.1985 (Gosia i Adam) – Dworek Oleńka
25.06.2011 => endżi – sala Casilla/ zespół Paradise/ foto fotogrupa
25.06.2011 => Magda - sala Kłosowo
25.06.2011 => blyskawica (Sabina i Grzegorz) – Dom Rekolekcyjny Straszyn/ zespół Rex
25.06.2011 => Agnies (Agnieszka i Bartek) – Kościół Podwyższenia Krzyża Świętego w Pruszczu Gd./sala Kania/Dj Radziun/fotograf,kamerzysta - J. Bugaryn/oprawa Mszy Św. Joanna Sobowiec-Jamioł i Piotr Jamioł
25.06.2011 => luska- (Łukasz i Paulina)- Kościół MAtki Bożej Fatimskiej Gdańsk żabianka, a wesele Rzemieślnik w Jelitkowie
25.06.2011 => Evelyn
25.06.2011 => PrzyszlaPanna – ślub w USC, wesele w Hotelu Morskim w Gdyni
25.06.2011 => oceandream
25.06.2011 => m iki - ślub w katedrze w Pelplinie godz.14, wesele Hotel Na Wzgórzu Gniew
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hihi SUPER :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Voila!
Witam w II części wątku Panny Młode czerwiec 2011 :)
jeśli kogoś pominęłam to z góry przepraszam i proszę o wiadomość :)
miłych pogaduszek :P
Witam w nowym wątku;)
my wczoraj byliśmy w urzędzie i po obrączki:)
dzisiaj 2 nauki:)
w weekend byliśmy rozdać pierwsze zaproszenia:)
wiec już teraz z górki:P
a my w weekend zakupilismy dla narzeczonego koszulę i buty, a za dwa tygodnie czekaja nas ostatnie nauki:)
w drodze jest juz moja sluna bransoletka, tylko pozostanie mi kolczyki dokupić

generalnie jest jeszcze pare spraw jak sukienka na poprawiny albo bielizna, spinki itd ale to juz na koncu

pozdrawiam
My już ponad połowę zaproszeń rozdaliśmy, w następny weekend też trochę porozdajemy - mamy już pierwsze potwierdzenia, niestety też jedną odmowę (z przyczyn zdrowotnych)
eh żebym to ja jedną odpowiedź dostała, narazie są 3 ://
najpierw martwilam sie co to bedzie jak przyjdzie za dużo gosci i nie pomiescimy ich a teraz- trza będzie dopraszac, ale nie ma za bardzo kogo...

w ogole na weselu mojej siostry ludzie ktorzy nie przyszli mowili ze na moim sie pojawią i oczywiście teraz nie chca zawitać. Gdybym ja miala tak gadać, żeby gadać to wolałabym się nie odezwać:)
No u nas co do odmów to głównie ze strony rodziny Narzeczonego (ja akurat mam małą rodzinę i spodziewam się tylko jednej odmowy jeśli w ogóle) - a to właśnie z ich przyczyny braliśmy większą salę niż początkowo myśleliśmy i jak tak dalej pójdzie to będziemy na siłę dopraszać jakieś dalekie kuzynostwo :/
Czesc dziewczyny ja jak na razie skonczylam dopiero wypisywac zaproszenia a tak po zatym wszystko wtoku zalatwiania spraw dzisiaj tez mialam to zrobic ale niestety jakis dupek potracil moja kotke i musialam leciec z nia do weterynarza wiec jak widac i tak nie saowicie mam zajety dzien
Hej dziewczyny przepraszam że nie pisałam wcześniej nie miałam czasu jak na razie to mogę się pochwalić że pierwsze zaproszenia dostarczone i co ważniejsze już potwierdzone :) 1 marca spisaliśmy protokół w Kościele a teraz to już czekamy tylko ogólnie to zrobiłam już zawieszki na wódkę i karteczki do cukierków oraz podziękowania dla świadków i rodziców :)
Pozdrawiam Wszystkich
ps. 3.03 mieliśmy 100-dniówkę :)
Oj oj to mi w takim razie strasznie wolno idzie:) Zaproszenia dojdą do nas za tydzień, nauki rozpoczęte, zaraz skończy się poradnia, suknia jest, alkohol i napoje są, niebawem protokół, zamawianie obrączek, dodatków do sukni, ale jeszcze nic a nic z pierdółek typu zawieszki, podziękowania:) A mam ten sam termin co Patusix:)
Trzeba chyba zacząć się spinać:)
Pozdrawiam
No u mnie to się znajomi śmieją że ja to ślub mogę brać już za tydzień bo praktycznie wszystko zrobionę teraz tylko same formalności i już dopinanie wszystkiego na ostatni guzik obrączki są zaproszenia wypisane, zawiadomienia kupione podziękowania są kwiaty zamówione w sobotę idę na makijaż próbny tylko jednego co nie mam to fryzjera:) ale to dla mnie najmniejszy problem bo mam pod domem :)
dziewczyny jakie dokumenty trzeba mieć do spisania protokołu w USC?
dowód osobisty
i wasze akty urodzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
akty urodzenia muszą być z opłatą skarbową 22 zł za jeden plus opłata 84 zł dla urzędu, w którym bierzecie ślub.
A my nawet jeszcze nie zamówiliśmy zaproszeń :( I nie wiem,na które się zdecydować :(
my teraz czekamy na podziękowania dla rodziców, na naklejki na wódę i jakieś drobiazgi..
u nas może kilka osób z mojej rodziny nie przyjść z powodu żałoby..;(
w USC jeśli oboje urodziliście się w tym samym mieście co bierzecie ślub to potrzebne są tylko dowody osobiste żaden akt urodzenia nie jest potrzebny a opłata faktycznie 84 złotych ale to dopiero przy odbiorze Aktu małżeństwa:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
My opłatę 84 zł musieliśmy dokonać przed załatwieniem formalności.
my też opłatę 84 zł musieliśmy dokonać przed załatwieniem formalności.
do góry