Widok

CZERWIEC 2011 CZ. II

Wesele Temat dostępny też na forum:
Panny Młode – czerwiec 2011:

03.06.2011 => aga (Agnieszka i Grzegodz)- Villa Uphangena
03.06.2011 => blondiigda ( Roma i Darek)
04.06.2011 => kopfer – sala weselna “Kania”/ zaspół Coemi/ video- Filmart/ foto- G.Laskowski Fotostan
04.06.2011 => Sasami- Hotel Amber/ Dj Gucio/ Kościół Bożego Miłosierdzia/ foto- K. Piotrowska
04.06.2011 => Celine - sala ZŁOTA RÓŻA/ orkiestra Ostry Dyżur/ foto Lupa Studio
04.06.2011 => gosiunia1108- (Małgorzata i Paweł) kościół Niepokalanego Poczęcia Najświętszej Maryi Panny w Gdańsku/ wesele Gospoda Gdańska/ Fotograf Marta Streng,/ dj Karol Balicki
04.06.2011 => dziundzia
04.06.2011 => Migotka
10.06.2011 (piątek) => Aniuulka86 i Patryk - sala Filip Osłonino, Kościół Pw.Św.Krzyża w Rumi /zespół Antares
10.06.2011 => zaba_zonk – kościoł św. Bernarda w Sopocie/ wesele NaturaTour Kolibki
11.06.2011 => patusix - Restauracja Kotwica / roman's band / sharkstudio / Kościół św. Maksymiliana w Gdyni godzina 16
11.06.2011 => calibera - Sala bankietowa Lublewo/ zespół na żywo/ Kościół NMP Królowej Polski w Lublewie
11.06.2011 => manka_gdansk (Monika i Sebastian) – hotel Gniecki/ foto tandem/ DJ Radziun/ kamerzysta Langa
11.06.2011 => aanita – Dwór Magnat w Bojanie
11.06.2011 => czarownica84 – sala i kościół w Gdańsku (godz.17)
11.06.2011=> Tragus – Dwór Magnat/foto Melrose Anna Grunwald/ DJ Maciek Józefowicz
11.06.2011 => yevele
11.06.2011 => jantarka (Maria i Piotr) w kościele P. w. Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywiu/ wesele w Maciejce w Koleczkowie/
11.06.2011 => Oliwka2010 – kościół p.w. Podwyższenia Krzyża Św. w Rumii
11.06.2011 => tinka79 – sala Dzikie Wino/ ślub w kościele św. Józefa i Judy Tadeusza w Rumii
11.06.2011 => Agajoop - Agnieszka i Łukasz / wesele Villa Palladium/
18.06.2011 => paquerette (Kasia i Bartek) – restauracja „Pod Aniołem”/ zespół Malibu Latino/ foto naszestudio/ video antrakt.net/ Kościół p.w. Św. Judy Tadeusza w Gdańsku-Łostowicach godz.16/ dekoracja kościoła- p.Beata Dekoracje Britain
18.06.2011 => Kasia&Tomek – parafia Św. Mateusza Apostoła w Nowym Stawie
18.06.2011 => Asia&Marek – Dworek Oleńka/ foto Foto Ars/ zespół R.S.R
18.06.2011 => aurinio88 – dworek Novello w Baninie/ zespół Sami Swoi/ foto Monika Urbaniak- Sepia
18.06.2011 => Agnieszka i Karol – Zajazd Jawor w Pruszczu Gdańskim
18.06.2011 => Nefele / sala Lukullus / fotograf
18.06.2011 => izula- sala hydroinstal w Bolszewie/ zespół PULS
18.06.2011 => Kitek888 i Marcin, Kościół św.Katarzyny w Redzie godz.15, wesele "Czardasz" w Luzinie, Dj. MC Mike
18.06.2011 => olcik44- sala dzikie wino reda/ kosciol w redzie katarzyne aleksandryjskiej
18.06.2011 => ania1988 (Ania i Jacek) Kościół św.A.Boboli , wesele: Zaścianek, zespół: Jerus Band
18.06.2011 => Aga i Karol, kościół Podwyższenia Krzyża w Pruszczu Gdańskim
18.06.2011 => Kama1312, ślub w Gdyni, wesele w Dworze Kaszubskim Magnat w Bojanie, fotograf Julia Malinowska, dj, K. Kleszczynski
18.06.2011. => gosia (Gosia i Przemek)
22.06.2011 => justa1 – ślub w parafii w Chmielnie
23.06.2011 => housik- Kościół Św. Walentego/ Dworek Magnat/ zespół: Party/foto BW photography/skrzypce: Agnes/kamera prawdopodobnie videotom (jeszcze nie zamowiona)
23.06.2011 => kamilka85 (Kamila i Patryk)
24.06.2011 => karolina1982 - Pod Lipami w Łęgowie/ Allbama
25.06.2011 => iliana – ślub w Irlandii
25.06.2011 => Sussi
25.06.2011 => malgos.1985 (Gosia i Adam) – Dworek Oleńka
25.06.2011 => endżi – sala Casilla/ zespół Paradise/ foto fotogrupa
25.06.2011 => Magda - sala Kłosowo
25.06.2011 => blyskawica (Sabina i Grzegorz) – Dom Rekolekcyjny Straszyn/ zespół Rex
25.06.2011 => Agnies (Agnieszka i Bartek) – Kościół Podwyższenia Krzyża Świętego w Pruszczu Gd./sala Kania/Dj Radziun/fotograf,kamerzysta - J. Bugaryn/oprawa Mszy Św. Joanna Sobowiec-Jamioł i Piotr Jamioł
25.06.2011 => luska- (Łukasz i Paulina)- Kościół MAtki Bożej Fatimskiej Gdańsk żabianka, a wesele Rzemieślnik w Jelitkowie
25.06.2011 => Evelyn
25.06.2011 => PrzyszlaPanna – ślub w USC, wesele w Hotelu Morskim w Gdyni
25.06.2011 => oceandream
25.06.2011 => m iki - ślub w katedrze w Pelplinie godz.14, wesele Hotel Na Wzgórzu Gniew
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej dziewczyny :)
Tyle spraw było do załatwiania , ze nie miałam czas tu wchodzic :(
Ja juz jestem po pierwszej przymiarce (wczoraj dokladie) - sukieka okazala sie troche za dluga wiec teraz czekam na II przymiasrke ale to juz tydzien pred weselem - ale sie denerwuje :(
Dodatki wszystke wczoraj zaupiłam, ale nie wzielam bolerk i teraz sie martwie - jak bedzie zimno albo deszcz bedzie padał? Podpowieddzie macie wszystkie bolerka?

paquerette a myslałac o pokreceniu wlosów i upieciu na blok? Ja tak bede robic bo nie lubi calkowice spietych wlosów

Co do kwiatk ow to bylam wczoraj w kwiaciRNI ale mam na poczatku czerwc przyjsc bo Pani musi sie dowiedzic o dosteposc roz cool water :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej,
ja też się sporo czasu nie odzywałam ale nie miałam czasu..
oby szybko do tego czerwca zleciało:P
ja jeszcze muszę kupić sukienkę na poprawiny:P
jeszcze kilka rzeczy nam do załatwiania zostało :)
Również życzę Wam wszystkim radosnych i spokojnych świąt :)
Wesolych i spokojnych swiat dziewczyny ;) !
Co do mojej fryzury to jest tak, że ja często na takie imprezy jak studniówka, wesela, uroczystości rodzinne mam włosy półupięte lub rozpuszczone - co do zabawy i upału to do tej pory nigdy mi to nie przeszkadzało :P kolejnymi argumentami za półupięciem z moim przypadku jest to, że Narzeczony nie przepada za tym jak mam spięte włosy, no i to co wspomniała Emenems, że jednak fryzurkę widać najwięcej z przodu :) a z drugiej strony minimalnie obawiam się, że mimowolnie zacznę się bawić włosami, a także nie jestem przekonana akurat do sukienki czy nie powinny być całkowicie spięte (np. biżuteria zdecydowanie ładniej byłaby wyeksponowana przy spiętych włosach) - no nic fryzura próbna jakoś w maju to wtedy może będę wiedzieć czego chcę :)

A z rzeczy załatwianych to my przed chwilą wracając do domku zaszliśmy do kwiaciarni zamówić bukiet dla mnie, dla Świadkowej i butonierki :)
Hej, witam Was wszystkie!!!! Fakt mało czasu zostało, my we wtorek mamy spisanie protokołu, a tak wszystko już raczej pozałatwiane, choć jeszcze nie wiem jaką fryzurę chcę. Ale to chyba nie tylko ja mam taki problem. Przymiarkę mam 1 czerwca, także za miesiąc, a wtedy to już się zleci:)
Trzymajcie się laski
hej dziewczyny,
dawno nie pisalysmy w tym watku jakos milczał :]

rzeczywiscie zostalo niewiele do czerwca i trzeba dopinać wszystko na ostatni guzik.

co jeszcze zalatwiacie?
Jestem podobnego zdania. Musisz się zastanowić czy po kilku godzinach zabawy nie zaczniesz "podnosić" włosów z karku w celu ochłodzenia się :/ Ja czasem pokuszę się na fryzurę z rozpuszczonych włosów na imprezę z tańcami a potem po jakimś czasie zaczynam nimi "wachlować" bo okazuje się że jest mi za gorąco.....hmm my też już staramy się dopiąć wszelkie organizacyjne sprawy choć myślę sobie że trochę jeszcze tego zostało. Mamy już garnitur ale kupno butów i koszul i dodatków dla Pana Młodego zostawiliśmy na "po świętach". Teraz czeka nas wycieczka na pomorze do mamy na święta i zakończenie roznoszenia zaproszeń- została jeszcze moja rodzinka. I... końcowa przymiarka sukni (bo więcej czasu nie będzie na dopasowywanie) wizyta u księdza, próbny makijaż, spotkanie w sprawie dekoracji sali i pewnie jeszcze kilka spraw o których w tym momencie nie pamiętam- ufff dobrze że mam listę ;)
to tak jak pisalam do innych dziewczyn jezeli chodzi o fryzury, musisz sobie zadac kilka pytan, czy nie masz odruchu poprawiania ciagle wlosow jak sa rozpuszczone,znaczy zakladania za ucho "odchylania"na czole?czy nie bedzie ci za cieplo z rozpuszczonymi, wiesz jak to jest jak sie hasa :D
oraz jak wygladasz dobirze na zdjeciach od przodu, bo moim zdaniem przod fryzury jest najwazniejszy, czasami wlosy sa pieknie fantazyjnie upiete z tylu a z porzdu tylko "przylizane"a pozniej zostaja tlyko zdjecia na pamiatke, głownie od przodu...
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dawno nikt się w tym wątku nie odzywał więc postanowiłam trochę go odświeżyć :P co tam u Was słychać? Jak tam przygotowania? Już coraz bliżej w końcu :)))

Ja niespełna tydzień temu byłam na przymiarce mojej sukni - leży bardzo ładnie i generalnie jestem zadowolona :) Zastanawiam się tylko jaka fryzura by do niej pasowała?
image

zdjęcie oczywiście katalogowe. Ja sama jestem średniego wzrostu blondynką i mam włosy długości trochę za ramiona - początkowo myślałam o lokach i tzw. półupięciu, ale teraz już nie jestem przekonana :P

A tak poza tym to moja mama kupiła sobie w ostatnim czasie w końcu sukienkę na nasz ślub (teściowa swoją kupiła już parę miesięcy temu). Mój tata też już zaopatrzył się w garnitur i wszelkie dodatki i się śmieje, że jak dla niego to ślub moglibyśmy brać nawet dzisiaj.
Udało nam się też akurat dzisiaj załatwić papiery z USC, no i nabyć koszulę dla Narzeczonego na poprawiny :)
Też mysle zeby nie odczepiac bo mozesz cos popsuc, lepiej wtedy chyba kwiatami.

Ja mam dopiero pierwsza przymiarke w maju ale juz sie nie moge oczekac :)
Moja kuzynka poradzila mi zeby nawet jesli masz wczepiony np. kwiat, to kupic drugi i nim rzucac bo jak odczepisz swoj to caly fryz moze sie zespuc...
Dziewczyny, czy któraś z was planuje mieć woalkę zamiast welonu? Jak zrobić wtedy oczepiny? Zdjąć woalkę i nią rzucać, czy może nie zdejmować, a rzucić kwiatami? Jak myślicie?
suuuper pomysl a i bedzie duzo smiechu :)))

ja stwierdzilam ze kupie kubeczki ze smiesznymi napisami z lubiany i wloze do nich lakocie zawijajac w przezroczysty papier z atlasowa wstazeczka :)

Swietnie ze sukienka juz do odbioru, ale to juzz zbliza sie wielkimi krokami nasz dzien!! :D a ja czekam na uszycie bolerka
świetne pomysły z tymi nagrdami zamiat wodki - przynajmniej os innego. Moze jeszcze cos wymysle :)
My zamiast wódki będziemy dawać takie śmieszne nagrody typu:
• Ekspres do kawy -> super Express plus kawa
• Wycieczka dookoła świata – globus
• Wieczór z blondynką -> lalka Barbie
• Deskorolka – deska do krojenia plus 4 rolki papieru toaletowego
• 2 bilety do nadmorskiego kurortu -> 2 bilety skm do Sopotu
• Kolacja przy świecach w restauracji chińskiej – pałeczki, ryż, świeczka
• Zastawa stołowa -> papierowe tacki i plastikowe sztućce
• Odkurzacz bezprzewodowy -> szufelka i zmiotka
• Zmywarka -> płyn do naczyń i ścierka
• 7 dniowy karnet na opalanie – 7 saszetek samoopalacza

Dzwoniła dzisiaj do mnie babka z first lady, że wreszcie przyszła moja sukienka ślubna! :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co takiego?:)))
My będziemy mieli inne nagrody zamiast Flaszek :) Wódka będzie na stole i to powinno wystarczyć :)
a myslalyscie o innych nagrodach niz flaszki jako nagrody za konkursy? my raczej zamawiamy kubki kolorowe na pamiatke z jakas ciekawa grafika :))
dziekuje- niezastąpiona Pani Grazynka :)
do góry