Widok

CZERWIEC 2011 CZ. II

Wesele Temat dostępny też na forum:
Panny Młode – czerwiec 2011:

03.06.2011 => aga (Agnieszka i Grzegodz)- Villa Uphangena
03.06.2011 => blondiigda ( Roma i Darek)
04.06.2011 => kopfer – sala weselna “Kania”/ zaspół Coemi/ video- Filmart/ foto- G.Laskowski Fotostan
04.06.2011 => Sasami- Hotel Amber/ Dj Gucio/ Kościół Bożego Miłosierdzia/ foto- K. Piotrowska
04.06.2011 => Celine - sala ZŁOTA RÓŻA/ orkiestra Ostry Dyżur/ foto Lupa Studio
04.06.2011 => gosiunia1108- (Małgorzata i Paweł) kościół Niepokalanego Poczęcia Najświętszej Maryi Panny w Gdańsku/ wesele Gospoda Gdańska/ Fotograf Marta Streng,/ dj Karol Balicki
04.06.2011 => dziundzia
04.06.2011 => Migotka
10.06.2011 (piątek) => Aniuulka86 i Patryk - sala Filip Osłonino, Kościół Pw.Św.Krzyża w Rumi /zespół Antares
10.06.2011 => zaba_zonk – kościoł św. Bernarda w Sopocie/ wesele NaturaTour Kolibki
11.06.2011 => patusix - Restauracja Kotwica / roman's band / sharkstudio / Kościół św. Maksymiliana w Gdyni godzina 16
11.06.2011 => calibera - Sala bankietowa Lublewo/ zespół na żywo/ Kościół NMP Królowej Polski w Lublewie
11.06.2011 => manka_gdansk (Monika i Sebastian) – hotel Gniecki/ foto tandem/ DJ Radziun/ kamerzysta Langa
11.06.2011 => aanita – Dwór Magnat w Bojanie
11.06.2011 => czarownica84 – sala i kościół w Gdańsku (godz.17)
11.06.2011=> Tragus – Dwór Magnat/foto Melrose Anna Grunwald/ DJ Maciek Józefowicz
11.06.2011 => yevele
11.06.2011 => jantarka (Maria i Piotr) w kościele P. w. Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywiu/ wesele w Maciejce w Koleczkowie/
11.06.2011 => Oliwka2010 – kościół p.w. Podwyższenia Krzyża Św. w Rumii
11.06.2011 => tinka79 – sala Dzikie Wino/ ślub w kościele św. Józefa i Judy Tadeusza w Rumii
11.06.2011 => Agajoop - Agnieszka i Łukasz / wesele Villa Palladium/
18.06.2011 => paquerette (Kasia i Bartek) – restauracja „Pod Aniołem”/ zespół Malibu Latino/ foto naszestudio/ video antrakt.net/ Kościół p.w. Św. Judy Tadeusza w Gdańsku-Łostowicach godz.16/ dekoracja kościoła- p.Beata Dekoracje Britain
18.06.2011 => Kasia&Tomek – parafia Św. Mateusza Apostoła w Nowym Stawie
18.06.2011 => Asia&Marek – Dworek Oleńka/ foto Foto Ars/ zespół R.S.R
18.06.2011 => aurinio88 – dworek Novello w Baninie/ zespół Sami Swoi/ foto Monika Urbaniak- Sepia
18.06.2011 => Agnieszka i Karol – Zajazd Jawor w Pruszczu Gdańskim
18.06.2011 => Nefele / sala Lukullus / fotograf
18.06.2011 => izula- sala hydroinstal w Bolszewie/ zespół PULS
18.06.2011 => Kitek888 i Marcin, Kościół św.Katarzyny w Redzie godz.15, wesele "Czardasz" w Luzinie, Dj. MC Mike
18.06.2011 => olcik44- sala dzikie wino reda/ kosciol w redzie katarzyne aleksandryjskiej
18.06.2011 => ania1988 (Ania i Jacek) Kościół św.A.Boboli , wesele: Zaścianek, zespół: Jerus Band
18.06.2011 => Aga i Karol, kościół Podwyższenia Krzyża w Pruszczu Gdańskim
18.06.2011 => Kama1312, ślub w Gdyni, wesele w Dworze Kaszubskim Magnat w Bojanie, fotograf Julia Malinowska, dj, K. Kleszczynski
18.06.2011. => gosia (Gosia i Przemek)
22.06.2011 => justa1 – ślub w parafii w Chmielnie
23.06.2011 => housik- Kościół Św. Walentego/ Dworek Magnat/ zespół: Party/foto BW photography/skrzypce: Agnes/kamera prawdopodobnie videotom (jeszcze nie zamowiona)
23.06.2011 => kamilka85 (Kamila i Patryk)
24.06.2011 => karolina1982 - Pod Lipami w Łęgowie/ Allbama
25.06.2011 => iliana – ślub w Irlandii
25.06.2011 => Sussi
25.06.2011 => malgos.1985 (Gosia i Adam) – Dworek Oleńka
25.06.2011 => endżi – sala Casilla/ zespół Paradise/ foto fotogrupa
25.06.2011 => Magda - sala Kłosowo
25.06.2011 => blyskawica (Sabina i Grzegorz) – Dom Rekolekcyjny Straszyn/ zespół Rex
25.06.2011 => Agnies (Agnieszka i Bartek) – Kościół Podwyższenia Krzyża Świętego w Pruszczu Gd./sala Kania/Dj Radziun/fotograf,kamerzysta - J. Bugaryn/oprawa Mszy Św. Joanna Sobowiec-Jamioł i Piotr Jamioł
25.06.2011 => luska- (Łukasz i Paulina)- Kościół MAtki Bożej Fatimskiej Gdańsk żabianka, a wesele Rzemieślnik w Jelitkowie
25.06.2011 => Evelyn
25.06.2011 => PrzyszlaPanna – ślub w USC, wesele w Hotelu Morskim w Gdyni
25.06.2011 => oceandream
25.06.2011 => m iki - ślub w katedrze w Pelplinie godz.14, wesele Hotel Na Wzgórzu Gniew
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aniu, ponieważ zobaczyłam Twój wpis, a na temat opalania wiem dużo, zdecydowałam się odpowiedzieć . Nawet najlepsze solarium, jeżeli będzie miało dawno nie wymienione lampy nie spełni swojej roli. Dlatego musisz to sprawdzić. Następnie pamiętaj nie dłużej niż 10min. codziennie zaraz po przyjeździe. Dobrze byłoby gdybyś korzystała ze słońca teraz w miarę możliwości. I jeszcze jedno na allegro warto kupić dobre kosmetyki do opalania się przy lampach i po. Do dziewczyn, które chcą skorzystać z natrysku; na pewno brudzi. Ok. 2 miesiące wcześniej zróbcie próbę. Czasami wychodzą plamy.
Ja tez pojde na solarium bo cialo jednak ladniej b edzie wygladac :) Niesety nie znam zadnego dobrego solarium :( A moze ktos moze w gdyni jakies polecic?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to moze rzeczywiscie sproboj tego natrysku? z tym ze ja nigdy nie bylam- pamietaj by dowiedziec sie czy to aby nie poprudzi Ci sukienki...

ja zamierzam isc na solarium-chociaz nie rpzepadam,ale ten jedyny dzien to chcialabym byc z lekka opalona.czy moze ktos polecic jakies solarium w Gdansku dobre?
skora zmienia sie dlugo w braz i jestem taka rozowa po solarium, nawet po kilku dniach, a zeby byc brazowa to moge sobie pomarzyc, poza tym ja chyba nie moge chodzic na solarium bo mnie skora swedzi i mam czasami takie czerwone plamy w niektorych miejscach... nawet nie probuje przed slubem... to mogloby sie zle skonczyc... :)
Derla dopiszę tylko podaj mi proszę datę ślubu oraz fakultatywnie inne sprawy typu kościół, sala, itp.
I ja poproszę o dopisanie na liste ;) A co do solarium to może jak dużo wczesniej pójdziesz to na samym slubie nie bedziesz czerwona bo opwoli zamieni się to w ładna opalenizne? Jak opalasz sie na słońcu to jak Twoja opalenizna się zmienia?
Gosiamik na liście pojawisz się w następnej części wątku :) mam Cię już dopisaną u siebie na komputerze więc jak w tym wątku napiszemy tak pod 300 postów, bo wtedy zaczynają się wolniej otwierać to założymy nowy i tam już będziesz na liście się wyświetlać :)
to raczej wybiore tradycyjna...
nie bede placic kolejne 50zl za super tacke ktorej nikt nie zauwazy :)))

a co do tego opalania to chyba sobie daruje...

ps. prosze mnie wpisac na liste :D
gosiamik ja nigdy nie byłam, ale czytałam gdzieś, że po tym zostają ślady na jasnych ubraniach - mniej więcej tak jak w przypadku samoopalacza :/ ale wiesz spróbować zawsze można, ale ja bym Ci radziła najpierw wypróbować i wtedy się decydować czy chcesz robić coś takiego tuż przed ślubem.

Co do obrączek to mogą być jeszcze na tradycyjnej tacce dostępnej u księdza albo ewentualnie tacce wg nowocześniejszej konwencji np. takiej: http://allegro.pl/tacka-na-obraczki-swarovski-slub-zobacz-film-i1520525484.html
Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie... Nie moge sie opalac bo jestem czerwona po solarium i mam jasna karnacje (lekkie piegi)... Myslalam o balsamie brazujacym aby byc lekko "musnieta sloncem" ;) Ale... Dzis jest fajna oferta na gruponie do kupienia na opalnie natryskowe, co o tym myslicie? czy ktoras z Was byla kiedys na takim opalaniu natryskowym? Poradźcie!
to jak nie te poduszeczki to w czym/na czym beda te obraczki?? :/
Mogę się Wam pochwalić :) w niedzielę w kościele w mojej parafii ogłoszono nasze zapowiedzi :) właściwie dowiedzieliśmy się po fakcie ale i tak jest mi miło :)
Ja mam wlasnie 2 poduszki w ksztalcie seraca i na kazdej jest pudeleczko i szczerze mowia nie rzuca sie mocno w oczy :)
u mnie będą normalnie na tacy położone nie będę miała żadnych poduszek przepraszam Was dziewczyny że się ostatnio przestałam udzielać na forum ale szukamy mieszkania i teraz kiedy już je znaleźliśmy mamy problem z załatwieniem kredytu i nie mam głowy do niczego :( a co do przygotowań jak na razie zostały nam jeszcze kilka zaproszeń do rozniesienia ale mówię wszystko koliduje z mieszkaniem i z tym innymi sprawami :(
amnie niesie mój 4 letni synek:) i nie wyobrażam sobie żeby tak nie było. Poza tym to już sporo pozałatwiane, aczkolwiek ciągle coś dochodzi, a czasu coraz mniej..... nie mam czasu żeby tu zaglądać niestety, a widzę że Wy ciągle w stałym kontakcie!!!!
Pozdrowienia dla wszystkich czerwcowych panien.
no tak, ale wlasnie takie pudeleczko wystajace z poduchy nie bardzo mi sie podoba
Przede wszystkim to powinna być taka, żeby można było do niej przymocować obrączki bez obawy, że spadną są np. z kieszonkami na obrączki czy z pudełeczkami :)
my tez myslimy o zaangazowaniu chrześniaka w niesie obrączek na poduszcze-ale najpierw musze ja kupic- powinna byc wieksza czy taka malutka?
A u mnie być może bedą poduszki. Mojego przyszłego męża będzie niósł mój chrzesniak a moja chrzesnica mojej siostry - są w tym samym wieku i bardzo ładnie razem wyglądają. A w zasadzie ten pomysł wyszedł przypadkiem bo dostałam poduszki od koleżanki więc pomylślałam , że może skorzystem :)
A ja uważam, że to zależy :P mi się osobiście nawet podobają, ale akurat nie mamy żadnego dziecka, które by nam obrączki miało podawać (nikt z nas nie ma ani chrześniaka ani chrześniaczki a brać jakieś dziecko z rodziny na siłę tylko po to by ktoś niósł obrączki to bez sensu) w związku z czym zdecydowaliśmy, że u nas poduszki na obrączki nie będzie.
Prawda większość tych poduszeczek jest tandetna, ale moim zdaniem da się wśród nich znaleźć perełki, które są śliczne :)
do góry