Widok

CZY KOLYSKA ZDAJE EGZAMIN ????????????????

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zastanawiam sie czy elektryczna kolyska to dobre rozwiazanie zeby dziecko dobrze spalo w ciagu dnia. jak myslicie?? jakies doswiadczenia??lub kolyski godne polecenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja nie miałam typowej kołyski ale miałam hustawkę akwarium fisher price bujającą w dwóch kierunkach i byłam bardzo zadowolona. wkońcu mogłam coś zrobić aw domu czy dla siebie...
o i nawet z tego sklepu zamawiałam - warto
http://allegro.pl/item1161637021_fisher_price_h7184_hustawka_akwarium_lezaczek.html
image

image
aha jeszcze jedno są drogie ale potem sprzedasz bez problemu albo zawsze możesz kupić używaną:)))
image

image
zgadzam sie z powyzszym , ja mam taka bujawe http://allegro.pl/item1167123823_fisher_price_hustawka_delux_z_projektorem_na_prad.html najlepiej wydana kasa jak do tej pory :)
zastanawiam się nad zakupem w przyszłości takiego cudeńka ale ostatnio oglądałam wypowiedz lekarza ortopedy i pediatry, którzy odradzali jakiekolwiek leżaczki i bujaczki czy taka kołyska jest lepsza..czy dziecku napewno nic się nie dzieje w takim ułożeniu... pamiętam też wypowiedz lekarza na temat przeciągania czasu "przetrzymywania" dzieciaczka w nosidełkach typu: do samochodu, pod rękę i do wózka - takie 3w1... podobno tylko 2 godziny max dziecko moze spędzić czasu w takiej pozycji..
to prawda co piszesz, ale kto trzyma niemowlaka dluzej niz 2 h w foteliku czy nosidelku? Ja sobie tego nie wyobrazam, przeciez taki maluch tez chce uwagi i pobawic sie i kupke przebrac i je... a jak spac to tylko lozeczko, badz wozek i na balkonik np. lub oczywiscie spacer hehehe:) Ja sie ogolnie dziwie jak widze na miescie mamy z dzieciatkiem i fotelikiem na stelazu wozka. No trzeba zrobic lans... glupota jakich malo. No chyba ze te mamy tylko wyskoczyly na moment z auta do sklepu, w co watpie po wiekszosci co idac w miescie:P Spokojnie mozesz lezaczek - bujaczek kupic (ja mialam taki do lezacej niemal pozycji) i kladlam Mala na nim od jej tyg. zycia. Do spania to tylko lozeczko uwazam, lub wozek:) Jesli mowimy o w ciazgu dnia.
image
image
kolyska to tak jak lozeczko wiec wszystko fajnie tylko, ze nie praktyczne bo na krociutko starczy:)
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

polećcie pakiet medyczny (112 odpowiedzi)

jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie. Nie ukrywam, że szukam pod...

Gdzie się fajnie ubrać w rozmiarze xxl? :-( (47 odpowiedzi)

Mam dwoje dzieci. Przed drugą ciążą mocno przytyłam. Teraz młodsze dziecko ma prawie 6 miesięcy....

do góry