Widok

CZY KOLYSKA ZDAJE EGZAMIN ????????????????

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zastanawiam sie czy elektryczna kolyska to dobre rozwiazanie zeby dziecko dobrze spalo w ciagu dnia. jak myslicie?? jakies doswiadczenia??lub kolyski godne polecenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja nie miałam typowej kołyski ale miałam hustawkę akwarium fisher price bujającą w dwóch kierunkach i byłam bardzo zadowolona. wkońcu mogłam coś zrobić aw domu czy dla siebie...
o i nawet z tego sklepu zamawiałam - warto
http://allegro.pl/item1161637021_fisher_price_h7184_hustawka_akwarium_lezaczek.html
image

image
aha jeszcze jedno są drogie ale potem sprzedasz bez problemu albo zawsze możesz kupić używaną:)))
image

image
zgadzam sie z powyzszym , ja mam taka bujawe http://allegro.pl/item1167123823_fisher_price_hustawka_delux_z_projektorem_na_prad.html najlepiej wydana kasa jak do tej pory :)
zastanawiam się nad zakupem w przyszłości takiego cudeńka ale ostatnio oglądałam wypowiedz lekarza ortopedy i pediatry, którzy odradzali jakiekolwiek leżaczki i bujaczki czy taka kołyska jest lepsza..czy dziecku napewno nic się nie dzieje w takim ułożeniu... pamiętam też wypowiedz lekarza na temat przeciągania czasu "przetrzymywania" dzieciaczka w nosidełkach typu: do samochodu, pod rękę i do wózka - takie 3w1... podobno tylko 2 godziny max dziecko moze spędzić czasu w takiej pozycji..
to prawda co piszesz, ale kto trzyma niemowlaka dluzej niz 2 h w foteliku czy nosidelku? Ja sobie tego nie wyobrazam, przeciez taki maluch tez chce uwagi i pobawic sie i kupke przebrac i je... a jak spac to tylko lozeczko, badz wozek i na balkonik np. lub oczywiscie spacer hehehe:) Ja sie ogolnie dziwie jak widze na miescie mamy z dzieciatkiem i fotelikiem na stelazu wozka. No trzeba zrobic lans... glupota jakich malo. No chyba ze te mamy tylko wyskoczyly na moment z auta do sklepu, w co watpie po wiekszosci co idac w miescie:P Spokojnie mozesz lezaczek - bujaczek kupic (ja mialam taki do lezacej niemal pozycji) i kladlam Mala na nim od jej tyg. zycia. Do spania to tylko lozeczko uwazam, lub wozek:) Jesli mowimy o w ciazgu dnia.
image
image
kolyska to tak jak lozeczko wiec wszystko fajnie tylko, ze nie praktyczne bo na krociutko starczy:)
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

opinia położna kuzepska magdalena (3 odpowiedzi)

Proszę o opinie, o tej położnej :)

wierszyk na dzień babci i dziadka (24 odpowiedzi)

potrzebuję ładnego wierszyka na DZIEŃ BABCI, DZIADKA może Wasze dzieci uczą się czegoś fajnego...

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...

do góry