Widok

CZY TO PRAWDA

CO SIE DZIEJE NA UNIWERSYTECIE GDAŃSKIM STUDENCI NIE MOGĄ POŻYCZAĆ KSIĄŻEK DO DOMU
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

today

Gdy ktoś dzień zaczyna od krzyków, wrzasków i pokazu własnych naleciałości, wtedy zawsze idę do lodówki.
Kroję cytrynę na połowę,
przynoszę na białym talerzyku i spokojnie mówię:
- " proszę zakwaś jeszcze bardziej, jeśli chcesz"
Pomaga.
Czasem.

c

o, a gdzie jest prom do poprowadzenia?

Stworku

Mroczne te 2 minuty.
Mimo wszystko, gdy to oglądałem, uśmiech nie schodził mi z twarzy.

Wczoraj prowadziłem prom kosmiczny i nadal żyję.
;)

WISZĄ ?...

... ale jak to wygodnie
nosić za duże spodnie.

Zawsze są modne
Odry czy Rajfle przysypane kurzem
wszystkie są dobre
byle za duże.

Ona mówi że wiszą
ale to przesąd.

Grzegorz Rymopis

MM

dzisiaj było smutno bez Ciebie Kropeczko!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Pewna Marysia z Gminy Jurków
w domu jest szefową pułku
jaki ten Świat dziwny
że Trzeciego Maja ma też urodziny
a zawsze znajdzie obiekt kultu.

Grzegorz Rymopis

WIĘCEJ TAKIEJ MOCY

Zawsze po imprezie
gdy idąc z panienką wkraczam na chodnik
czuję się jak zwierzę
bo już chcę ją zapłodnić.

Że można tak szybko kto da wiarę
a wszystko czeka na nas tu
i prędko stroję gitarę
jest ok bo jest nastrój.

W Parku stoją przełamane pochylone drzewa
i każde samo z sobą się mocuje
Ty też się śmiało przełam
i Spędź tę noc u mnie.

Grzegorz Rymopis

a stworkopolis...

tu, po 6 minucie.
Kurczę, jak ja lubię tego, który rozpływa się w cieniu (przed 6 min.)

:)

Uświadomiłam sobie że nie widziałam nigdy wiosny pana sierżanta w całości i podjęłam kroki żeby naprawić ten błąd jak najszybciej.
A stworki są wszędzie :) Jedno z moich ulubionych stworkopolis to wioska Barbarois w Vampire Hunter D. To za chwilę, bo teraz wstęp do filmu. Pierwsze 2 minuty - uwielbiam :)

piesek leszek

żywcem ściągnięte z włatcy móch...

T

Ciężko jest kogoś polecać ponieważ opinia może być subiektywna. Osobiście mam dobre zdanie na temat dr Cieśli który jest ordynatorem szpitala miejskiego w Gdyni. Ma prywatny gabinet na ul. Armii Krajowej.

hahahaha

:)))

;)

Uwaga na Stworki, czasami śpią w najmniej przewidywalnym miejscu.
Potrafią nawet kędzierzawą grzywkę przerzedzić.
;))

ortopeda kogo poleciacie?

Witam od 3 lat borykam sie z powaznym problemem z kregoslupem leczenie w oradni rehabiitacyjnej nie daje efektow (masaze ,lampy naswietlanie,DD) rowniez tabletki ketonal ,nabuton niewiele pomagaja zostalem skierowany do ortopedy wybralem centrum zdrowia w nowym porcie lekarz powiedzial ze wyjsciem moze byc wstawienie blokady jednak wydawal sie byc dosc mloda osoba chcialbym zasiegnac opini rozniez innego specjalisty moze zna ktos ortopede godnego polecenia ktory ma doswiadczenie w sprawach zw z kregoslupem bede bardzo wdzieczny za kazde info bo juz naprawde niewiem co robic ;/ pozdrawiam

Witam od 3 lat borykam sie z powaznym problemem z kregoslupem leczenie w oradni rehabiitacyjnej nie daje efektow (masaze ,lampy naswietlanie,DD) rowniez tabletki ketonal ,nabuton niewiele pomagaja zostalem skierowany do ortopedy wybralem centrum zdrowia w nowym porcie lekarz powiedzial ze wyjsciem moze byc wstawienie blokady jednak wydawal sie byc dosc mloda osoba chcialbym zasiegnac opini rozniez innego specjalisty moze zna ktos ortopede godnego polecenia ktory ma doswiadczenie w sprawach zw z kregoslupem bede bardzo wdzieczny za kazde info bo juz naprawde niewiem co robic ;/ pozdrawiam

POKONAĆ RAKA

Dowiedz się, na przykładzie autentycznych wydarzeń, jak pokonać RAKA w 90 dni.

Przeczytaj, co ma do powiedzenia osoba, która pokonała nowotwór złośliwy.

Adaś

Pomiar powierzchni Bałtyku...
od razu nasunął mi się temat wysokości Mount Everest.
Ja się w podstawówce uczyłem się, że to 8848m n.p.m. ale to tak jak z pomiarem mocy biernej -wynik jest uzależniony od metody (definicji)pomiaru.

Wymiana linków - oferty

Oferuję wymianę linków, butonów, reklam. Moja strona to http://www.noclegi365.pl
Ma page rank=2 Drugi serwis ma też PR2. Wymiana może być dwustronna lub trójstronna. Jestem zainteresowany
stronami o tematyce: turystyka, agroturystyka, podróże, gastronomia, noclegi w górach, nad morzem, nad jeziorem, rozrywka, zdrowie, uroda, apartamenty,informacje regionalne, newsy i podobne. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy podany w serwisie.

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Hotel w Raciborzu (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

Vibracje (35 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

do góry