Widok

CZY TYLKO JA MAM TAKI KłOPOT Z PORADNICTWEM?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Słuchajcie, jak to jest, bo ja już zgłupiałam... Czy poradnictwo można zrobić gdziekolwiek, czy tylko w swojej parafii?
Wczoraj odesłano nas z "kwitkiem" z Okrąglaka na Przymorzu, pani z poradnictwa powiedziała,że mamy iść do naszej parafii (pomimo że w Okrąglaku ślub bierzemy).
Ale z kolei przy spisywaniu protokołu mówiono nam że możemy je odbyć gdziekolwiek.

Ale co tam, poszliśmy dzisiaj do naszej parafii.
Przywitała nas wstrętna baba, która na dzień dobry zakomunikowała że ona za "Bóg zapłać' nie pracuje i zażądała pieniędzy za jakieś tam "materiały dodatkowe".
Wyszłam.
I nie wiem co dalej ...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
juz:))

image

Amsta, wyślij proszę nr gg na: cot75@wp.pl
Onet zdziczał ;)

Coś poczta onetu szwankuje, jeszcze nie doszedł email...

Ja robiłam kurs w zupełnie innym mieście niż mieszkam, niż jestem zameldowana, niż biore slub (ślub bierzemy w Gdańsku, a kurs i poradnictwo robilismy w Warszawie). Nikt nawet nie pytał skąd jestesmy i nikt za nic nie kazal nam płacić. Pani proponowała nam materiały szkoleniowe za jakis tam grosz, ale nie były nam potrzebne.
Powodzenia :)
image

image
wyslalam ci maila... ;)

image

Amsta, może wyślesz mi mailem nr gg (jeśli masz) ?

Cot a kiedy zawozisz napoje alko itp do knajpy??? w dniu wesela czy przed??wybralas juz wstepnie menu?? moze sie skonsultujemy?:))

image

Amsta- zgadza się :)

Cot, wysłałam Ci namiary na poradnictwo, na maila:)
cot Ty masz wesele w Czardaszu na Przymorzu????

image

karcia dzis po poradnictwie czekam na relacje!

image
Amsta, w poprzedni czwartek nie mogliśmy pójść, więc dlatego dzisiaj jeszcze raz było podejście w okrąglaku.

ej no mowie sprobuj na jana Pawla 2.... my teraz w czw mamy 2 spotkanie

image

Ale jaja- po raz drugi pogonili nas z poradnictwa w okrąglaku.
Przed chwilką dzwonił mój narzczony, wyszedł wściekły z kościoła,
baba się uparła i nie chce nas zapisać.
W biurze parafialnym kazali zgłosić to proboszczowi, tak zrobię bo to już przesada co ta baba wyprawia.

Oto nr.tel.do p.Justyny Stopy z Wrzeszcza:606460630 tylko nie mowcie,ze macie z neta ten nr.bo to w sumie jej prywatny.Jakby co to powiedzcie ,ze ktos wam polecil.
ollciu a czy za poradnictwo kasowali? ja myslalam ze to tak jak z naukami.. za friko... ale jednak wyglada na to ze trzeba placic tak? wlasnie w orlowie konczymy nauki i chcemy to poradnictwo... gdzie trzeba pojsc i sie umowic?:)
dzieki za infooo

image
image
to jest jakies chore...moj luby w poniedzialek dzwonil do pani B. i umowila go na 4/12 czerwca ( ślub 16) ja wczcoraj zadzwonilam znowu i dzisiaj idziemy..leniuchy wstrętne! dodam ze mialam nawet godzine do wyboru

image
my bralismy slub w okraglaku i tez ta pani z poradnictwa nas pogonila tlumaczac sie brakiem wolnych terminow w koncu zalatwilismy poradnictwo przy katedrze oliwskiej

image
my mieliśmy poradnicywo w NSPJ w Gdyni i dzięki potakiwaniu Krzysia i udzielaniu się bebeczka była w szoku hehe że facet się udziela i skończylo się na 2spotkaniach (ogólnie są tam3), było miło i przyjemnie, wykresów nie kazała robić, nie oburzyła sie na hasło tabletki antykoncepcyjne. A płacilismy 10 zł za materiały, ale nie było to wymuszone. Spytalismy sie sami czy cos mamy zapłacić i dopiero wtedy Pani powiedziała że jakbyśmy mogli to by bardzo była wdzieczna bo musi zapłacić za te materiały itd itd. Także było miło i przyjemnie a do tego nauczyła szybko jak robić wykresik więc jeżeli będę chciała z tego korzystac w przyszłości to wiem juz jak. Także my polecamy NSPJ (Krzysiek się troche cykał tengo poradnictwa ale sam powiedział że jest w szoku że było tak fajnie, no i robił te przykładowe wykresiki w mgnieniu oka hehe) także powiedzcie waszym panom żeby nie siedzieli ciuchutko tylko żeby potakiwali nawet jak czegos nie rozumieją :D bo babeczka sama powiedziała że wiekszosć facetów chyba sie wstydzi i siedzi cicho itd. powodzonka :)

image
image

ja sie wlasnie umowilam na poradnictwo z tym ze dopiero za miesiac ale mamy tylko jedno dluzsze psotkanie zamiast 2 obylo sie bez problemow

image
image

Inne tematy z forum Przymorze Małe

Willa Krzywoustego (7 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

rośliny na balkon - jakie? (18 odpowiedzi)

Może pomożecie... Chcę coś posadzić na balkonie, tylko w lato tak strasznie tam praży słońce...

do góry