Widok

CZY W GDYNI MOŻNA WYPOŻYCZYĆ INHALATOR?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś się orientuje czy można np. z apteki wypożyczyć inhalator?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
inhalator kosztuje okolo 100zł z dostawa do domu w aptece GEMINi...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale to jak ktoś chce kupić tak ?

a ja chciałabym wypożyczyć.
wypozyczyc tylko i wylaczie moża w niektorych przychodniach....
np na wzgorzu ale maja tylko jeden, jak go zobaczylam to czym predzej kupilam swoj.
Ja jakoś miałabym opory przed używaniem takiego sprzętu ze świadomością, że nie wiadomo kto go używał przede mną :/ To urządzenie nie jest aż takie drogie żeby nie móc go kupić. A przydaje się co jakiś czas.
image
image

image
Agusia ma racje,,,
A ja nie miałam oporów przed wypożyczeniem.
Wypożycza się samą "maszynkę", a maskę z nebulizatorem i wężykiem i tak trzeba sobie dokupić bo jest to rzecz nie do wypożyczenia (przynajmniej w mojej przychodni), stąd mój brak oporów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
też nie widzę nic złego w wypożyczaniu, bo tak jak pisze martka wypożycza się tylko samą maszynę a resztę ma się nową
ja chodziłam ze starszą na inhalacje do przychodni rano i wieczorem i zawsze dostawałyśmy nowy zestaw maseczka, nebulizator i wężyk
ale w końcu kupiłam swój i naprawdę często się przydaje, szczególnie przy dwójce dzieci, z których jedno ciągle coś z przedszkola przynosi :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jaki jest koszt wypożyczenia ? Pytam z ciekawości jak to się ma do zakupu swojego inhalatora.
image
image

image
Ja na kilka dni wypożyczyłam z przychodni przyszpitalnej na Zaspie. Maseczkę z nebulizatorem i wężyk dostałam nowe. Płaciłam 3 zł za dzień. Teraz już mamy własny.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zadania do gry dla dzieci (17 odpowiedzi)

Szukam pomysłów na zadania do gry dla dzieci w wieku przedszkolnym. Np. udawaj kota, zrób...

dr Hanna Prajs czy przyjmuje prywatnie (12 odpowiedzi)

szukam w necie,ale nie znalazłam, wiecie może czy przyjmuje prywatnie i gdzie? z góry dzięki za...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

do góry