Widok

Całkowity koszt??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie,

To mój pierwszy dzień na weselniku ;)
Wczoraj przeliczyłam ile bedzie nas kosztowało wesele (na 90 osob) i wyszla mi przerazajaca suma - 20 tysiecy ;(( załamałam się!
Powiedzcie mi prosze jeśli to nie jest jakaś tajemnica ile wy wydaliście badz zamierzacie wydać na ślub?
pozdrawiam Rozi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziekuje bardzo;)
Odpowiedź wysłałam na maila.

W skarpowej jest bardzo fajnie ;) bylam tam niedawno na weselu kuzynki i super sie bawilam ale niestety sala malutka wiec na moje 90 osobowe wesele jest za mala:( a czy moglabys napisac jaki tam jest koszt od osoby??
pozdrawiam serdecznie ;*
Na 48 osób, a miało być na 40. W Skarpowej. Doszły poprawiny, hotele, samochód, rzeczy bez których mysśeliśmy że się obejdziemy, ale jednak chyba sie nie obejdziemy ;) No i koszty niektórych usług okazały sie bardzo wysokie, wyższe niż początkowo przypuszczalismy.

Gwisia a gdzie robisz wesele i na ile osób??
Na początku miało być 12tys. ale już sporo kupilismy, a kwota nadal nie chce zejść poniżej tych 12tys, a nawet podskoczyła do 13tys. Też sie podłamaliśmy, doszło sporo nieprzewidzianych wydatków :(

sam fotograg, dj, opłaty w kościele, obrączki, alkohol i napoje... to już 4000,-... do tego ubranie naszej dwójki wyszło jakieś 1500,- no i samo wesele 4500,00 ..a może się jeszcze pojawić kilka nieprzewidzianych wydatków...

Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
Witaj.. ja nie robię dużego wesela, będzie około 30-35 osób... ceny w restauracjach są najróżniejsze.. zaczynają się już od 110.. są i wyższe.. staram się rozsądnie wydawać pieniądze..ogólnie i tak skończy się na około 10 tysiącach..

Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
do góry