Widok
Całkowity koszt??
Witajcie,
To mój pierwszy dzień na weselniku ;)
Wczoraj przeliczyłam ile bedzie nas kosztowało wesele (na 90 osob) i wyszla mi przerazajaca suma - 20 tysiecy ;(( załamałam się!
Powiedzcie mi prosze jeśli to nie jest jakaś tajemnica ile wy wydaliście badz zamierzacie wydać na ślub?
pozdrawiam Rozi
To mój pierwszy dzień na weselniku ;)
Wczoraj przeliczyłam ile bedzie nas kosztowało wesele (na 90 osob) i wyszla mi przerazajaca suma - 20 tysiecy ;(( załamałam się!
Powiedzcie mi prosze jeśli to nie jest jakaś tajemnica ile wy wydaliście badz zamierzacie wydać na ślub?
pozdrawiam Rozi
planujecie na wakacje?
oj ciezko bedzie z salą i zespołem,
już troche późno,
ja chciałam w czerwcu 2006, zaczęłam organizację we wrześniu 2005,
było za późno, poważnie, nic nie mogłam zalatwić,
przełozyliśmy slub na 19 sierpnia2006, i juz było ciasno z terminami...
ale..... życzę szczęścia, jak załatwisz, daj znać na forum
Pozdrawiam, Beata
oj ciezko bedzie z salą i zespołem,
już troche późno,
ja chciałam w czerwcu 2006, zaczęłam organizację we wrześniu 2005,
było za późno, poważnie, nic nie mogłam zalatwić,
przełozyliśmy slub na 19 sierpnia2006, i juz było ciasno z terminami...
ale..... życzę szczęścia, jak załatwisz, daj znać na forum
Pozdrawiam, Beata
My robimy na 60 osób i wyjdzie około 22 tysiące. To są normalne kwoty i w żaden sposób nie da się tego zredukować. Chce ostrzec wszystkic przed nadmierny oszczędzaniem gdyż dzień po ślubie może sami zobaczycie, iż warto było dodać tysiąc lub dwa aby było lepiej. Tak było u kolegi, ale w myśl powiedzenia mądry ........Pozdrawiamy kwietniowe pary.Pozostałe także.
witam serdecznie
Może już nie jestem taką świeżą mężatka, ale brałam ślub 6 sierpnia tego roku, i nie dawno podliczyliśmy nasze wspólne wydatki i wyszło....18 tysięcy. Salę mieliśmy wynajętą, a kucharki i jedzenie swoje.
To zależy ile możecie przeznaczyć na własne wesele, z z mężem musieliśmy sami zbierać na swoje wesele, rodzice pomogli ile mogli.
Ale wszystko pięknie wyszło:))) Powodzenia
Może już nie jestem taką świeżą mężatka, ale brałam ślub 6 sierpnia tego roku, i nie dawno podliczyliśmy nasze wspólne wydatki i wyszło....18 tysięcy. Salę mieliśmy wynajętą, a kucharki i jedzenie swoje.
To zależy ile możecie przeznaczyć na własne wesele, z z mężem musieliśmy sami zbierać na swoje wesele, rodzice pomogli ile mogli.
Ale wszystko pięknie wyszło:))) Powodzenia
Hej ja mam tez wesele w czerwcu przyszlego roku i kwota w jakiej "chcemy sie zmiescic" to 28tys. Tak jak napisal ktos wczesniej tego nie da sie zredukowac! Moze tylko o 1 czy 2 tys zl. To by bylo na mojej sukni i na noclegach (musimy przenocowac jakies 60osob). Wszystkie nasze koszta sa przystepne a wesele bedzie na 80 osob.