Widok
Moi rodzice mają taki dom na wsi. Budowali go wiele lat temu,więc nie mam pojęcia jaki to był koszt. Ale mogę odpowiedzieć na pytanie jak się w takim domu mieszka - CUDOWNIE!!!! ;-) Latem,piekny ogródek, las, grill w miłym towarzystwie. A zimą kominek, skóry, winko...ech - rewelacja! Na górze mają 3 sypialnie (jedną dużą z łazienką i super dużą wanną), na dole jest salon z kominkiem łączony z kuchnią i łazienka z toaletą, spiżarnia. Na górze balkon, na dole spory taras. Jesli kiedyś będzie mnie stać,to też wybuduję sobie taki dom ;-) Uwielbiam tam do nich jeździć.
Pozdrawiam
Ola
Pozdrawiam
Ola
my własnie z mezem kupujemy taki domek jest z drewna sosnowego 90m2 do tego zielono na około cena zaj.....poprostu jeden wielki wypas a opłaty? zadnego czynszu tylko prad woda ile zrobisz tyle zapłacisz i rocznie my bedziemy płacic za grunt.latem gril do upadłego a znajomi moga nawet pod namiotami spac.Wypas poprostu
Casi, napisz ile Was taki domek wyniesie, chodzi mi o całkowity orientacyjny koszt tzn projekt+ konstrukcja+postawienie do stanu gdzie można mieszkać ale nie urządzone.Gdzie kupiliście kto Wam to wykonuje i jak to się odbywa tzn ile wykonuje firma, która zajmuje się sprzedażą takiego domu.Czy robią to kompleksowo? Napisz wszystko co możesz. Jeśli nie chcesz na forum proszę napisz na GG 3757974.
sorki ze dopiero teraz odpisuje ale tu nie zagladałam:) nie pomoge Ci za bardzo w tej chwili bo domek kupujemy juz wybudowany my tylko robimy srodek a jeszcze troche czasu na to mamy wiec nawet nie wiem dokładnie jak z meblamy i ze wszystkim.Musiałabym sie zapytac mojej kumpeli bo to ona go budowała ale nie wiem czy bedzie chciała mi udzielac takich informacji.wiem ze ona jeszcze jeden taki domek bedzie budowac.Wiem jedno ze 350 tys sie zmiescimy( no przy najmniej mam taki zamiar:)jak chchesz to moge ci przesłac zdjecie tego domku.Ale dopiero jutro bo mam go w drugim kompie.
Casi ja tez prosze fotki :)
Casi-wrzuć mi fotki domku na maila: annalis10@wp.pl. Poza tym mam jeszcze pytanko liczysz że 350tys powinno starczyć, ale oczywiście działkę już macie?Najwięcej interesuje mnie czy jak się kupuje taki domek od firm które się tym zajmują to jaki ma zakres robót ta firma? Czy może to jest tak że oni stawiają a ja urządzam czy oni dają mi materiał i dalej samodzielnie?
super domek :)
Wszelkie informacje na temat całorocznych oraz letniskowych domów z drewna dostępne są na stronie gdańskiego producenta:
http://www.fides.gda.pl/
Fides
ul. Beethovena 121
80-171 Gdańsk
tel. +48 58 710 1575
kom. +48 508 734 133
kom. +48 604 351 940
biuro@fides.gda.pl
http://www.fides.gda.pl/
Fides
ul. Beethovena 121
80-171 Gdańsk