Widok

Casting co byście zrobiły?;)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Młoda dostała zaproszenie na casting do reklamy organizowany przez 5.10.15 ale odbywa się on warszawie w poniedziałek o 18.
Z jednej strony pojechałabym, fajna przygoda ale z drugiej szkoda mi ciągać ją tyle kilometrow...mam mieszane uczucia.
Parcia nie mam na takie akcje w sumie to podesłałam jej fotę ot tak sobie a tu niepodzianka i ja wybrali...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Godzina 18???
To chyba jakaś pomyłka;)

Dzieci o tej porze śpią!
Może to czemuś służy?Potrzebują zapłakanych maluchów, drących się. a może najbardziej wytrzymałych-jak zwał, tak zwał, chore to.
Nawet by mi na myśl nie przyszło, aby startować do czegoś takiego z chłopakami!
chyba na najbardziej zdesperowanych rodzicow liza, co za byle ochlap beda sie cieszyc ze dziecko w gazetce wystepuje,
olalabym, bo to bardziej rodzicow lechce niz dzieciom- im sie bardziej spodoba dzien na placu zabaw(no chyba ze to juz takie starsze dzieciaki ok 10lat i wyzej)

jakby bylo na miejscu to mozna podejsc ocenic na wlasne oczy ale do akcji typu casting mam talent nie pchac.
szczególnie że przecież zapraszają dzieci z północy Polski ... chyba domyślają się jak długą podróż muszą one odbyć.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry