Widok
Powiemy tak - nie moglibyśmy wymarzyć sobie lepszego miejsca na przeżycie tego wyjątkowego dnia naszego życia!
A teraz trochę konkretów:
- sala - klimatyczna, elegancka i bardzo wytworna,
- jedzenie - pyszne i bardzo dużo - starczyło na wesele, poprawiny i zostało jeszcze tyle, że możemy je właśnie dokańczać:),
- obsługa - profesjonalna, sprawdziła się w 100% (niejednokrotnie nie zdążyliśmy o coś prosić, a to już zostało zrobione),
Z tego miejsca jeszcze raz (już chyba po raz setny) chcielibyśmy bardzo podziękować:
właścicielom, za życzliwość, elastyczność i wyrozumiałość
kucharzom, za przygotowanie wyśmienitych dań
obsłudze, spisaliście się na medal (Grzesiu i Olu - wielkie dzięki!)
Warto nadmienić również o tym, że wszystko co właśnie napisaliśmy potwierdził KAŻDY z naszych gości.
Z czystym sumieniem polecamy Wam organizację swojego wesela właśnie w Cedrowym Dworku (jeśli jeszcze uda Wam się znaleźć jakiś wolny termin:))
Pozdrawiamy i jeśli macie jeszcze jakiś pytania to chętnie na nie odpowiemy.
A teraz trochę konkretów:
- sala - klimatyczna, elegancka i bardzo wytworna,
- jedzenie - pyszne i bardzo dużo - starczyło na wesele, poprawiny i zostało jeszcze tyle, że możemy je właśnie dokańczać:),
- obsługa - profesjonalna, sprawdziła się w 100% (niejednokrotnie nie zdążyliśmy o coś prosić, a to już zostało zrobione),
Z tego miejsca jeszcze raz (już chyba po raz setny) chcielibyśmy bardzo podziękować:
właścicielom, za życzliwość, elastyczność i wyrozumiałość
kucharzom, za przygotowanie wyśmienitych dań
obsłudze, spisaliście się na medal (Grzesiu i Olu - wielkie dzięki!)
Warto nadmienić również o tym, że wszystko co właśnie napisaliśmy potwierdził KAŻDY z naszych gości.
Z czystym sumieniem polecamy Wam organizację swojego wesela właśnie w Cedrowym Dworku (jeśli jeszcze uda Wam się znaleźć jakiś wolny termin:))
Pozdrawiamy i jeśli macie jeszcze jakiś pytania to chętnie na nie odpowiemy.
Gratuluję!
Mnie również cieszą te pozytywne opinie :)
Justyna - pomęczę Cię jeszcze kilkoma pytaniami:)
- na które menu się zdecydowaliście (ile było zakąsek, co było serwowane jako kolacja - szynka czy coś innego?)
- ilu kelnerów obsługiwało stoliki?
- czy korzystaliście dodatkowo z możliwosci zamówienia wiejskiego stołu (jeśli tak to ile płaciliście?)
Mnie również cieszą te pozytywne opinie :)
Justyna - pomęczę Cię jeszcze kilkoma pytaniami:)
- na które menu się zdecydowaliście (ile było zakąsek, co było serwowane jako kolacja - szynka czy coś innego?)
- ilu kelnerów obsługiwało stoliki?
- czy korzystaliście dodatkowo z możliwosci zamówienia wiejskiego stołu (jeśli tak to ile płaciliście?)
tak przypadkiem wpadłam na to
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/poszukujemny-zdolnego-ambitnego-kucharza-ogl5462816.html
mam nadzieję, że po zmianie kucharza jedzenie będzie równie pyszne...
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/poszukujemny-zdolnego-ambitnego-kucharza-ogl5462816.html
mam nadzieję, że po zmianie kucharza jedzenie będzie równie pyszne...
Byłam tam, pracownik Cedrowego Dworku oprowadził mnie po całym obiekcie. Śliczne sale (aż 3, ale sala na górze to raczej tylko na kawę czy obiad) dwie na dole duże, pięknie przystrojone, z parkietami do tańca. Patio ze stołami, pokoje hotelowe, apartament dla nowożeńców robi wrażenie. Wszystko jest nowe i obsłudze bardzo zależy na pozyskaniu klientów. Mnie się bardzo podobało, ceny również są przystępne.
Ochłonęliśmy już po weselu, więc lista plusów i minusów od nas:
+ organizacja na 5+, wszystkie pomysly Pary Młodej są brane pod uwagę i realizowane. Właściciele służą dobrą radą i wszelką pomocą, pamiętają o tych wszystkich rzeczach, o których para zapomina w ferworze walki. No i mogą pójść na pewne ustępstwa :)
+ obsługa, krząta się, uwija, a prawie jej nie widać
+ wystrój i klimat sali, choć de gustibus non est disputandum
+ jedzenie wyśmienite, świeże, orygianalne ale uwaga co do ilości: w przypadku dobrze bawiących się, wygłodniałych gości, wcale dużo nie zostanie
+ nocleg tuż obok, w dodatku w świetnych warunkach i za świetną cenę
+- w przypadku rzeczy extra (np. stołu wiejskiego, prosiaka czy dzika) lepszym rozwiazaniem byłoby określenie ilości/wagi i zapłata za całość (a nie od osoby)
+- rozliczenie. Nie wątpiąc w dobre intencje właścicieli, to jednak może być trudno o rzetelne wyliczenie ile butelek/kartonów/... w rzeczywistości zeszło
+- cena, nie jest wygórowana jak na jakość usługi, którą otrzymujemy, ale do najniższych też nie należy
- wydanie resztek jedzenia/picia, niestety może się okazać że goście skonsumowali znacznie więcej wbrew naszemu oraz ich przekonaniu
Reasumując:
Czy polecamy dworek innych parom: TAK
Czy jeszcze raz zdecydowalibyśmy się tam na wesele: zdecydowanie TAK
+ organizacja na 5+, wszystkie pomysly Pary Młodej są brane pod uwagę i realizowane. Właściciele służą dobrą radą i wszelką pomocą, pamiętają o tych wszystkich rzeczach, o których para zapomina w ferworze walki. No i mogą pójść na pewne ustępstwa :)
+ obsługa, krząta się, uwija, a prawie jej nie widać
+ wystrój i klimat sali, choć de gustibus non est disputandum
+ jedzenie wyśmienite, świeże, orygianalne ale uwaga co do ilości: w przypadku dobrze bawiących się, wygłodniałych gości, wcale dużo nie zostanie
+ nocleg tuż obok, w dodatku w świetnych warunkach i za świetną cenę
+- w przypadku rzeczy extra (np. stołu wiejskiego, prosiaka czy dzika) lepszym rozwiazaniem byłoby określenie ilości/wagi i zapłata za całość (a nie od osoby)
+- rozliczenie. Nie wątpiąc w dobre intencje właścicieli, to jednak może być trudno o rzetelne wyliczenie ile butelek/kartonów/... w rzeczywistości zeszło
+- cena, nie jest wygórowana jak na jakość usługi, którą otrzymujemy, ale do najniższych też nie należy
- wydanie resztek jedzenia/picia, niestety może się okazać że goście skonsumowali znacznie więcej wbrew naszemu oraz ich przekonaniu
Reasumując:
Czy polecamy dworek innych parom: TAK
Czy jeszcze raz zdecydowalibyśmy się tam na wesele: zdecydowanie TAK
Mieliśmy tam wesele w ubiegły weekend. Menu za 200 zł. Jeśli ktokolwiek powie cokolwiek złego na lokal/obsługę/właścicieli będę stać w obronie jak Rejtan! ;)
Nasze wesele było bardzo nieduże, na 40 osób po połowa gości się wykruszyła więc zaproponowano nam imprezę na mniejszej sali, tj. jedzonko na górze, tańce na dole. Było świetnie!! Jedzenie przepyszne, doprawione i duuuużo. Następnego dnia wszystko zapakowane do domku. Obsługa zwijała się jak pszczółki w ulu. Naprawdę nie mam się do czego przyczepić (a lubię się czepiać!hihi) i szczerze wszystkim POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nasze wesele było bardzo nieduże, na 40 osób po połowa gości się wykruszyła więc zaproponowano nam imprezę na mniejszej sali, tj. jedzonko na górze, tańce na dole. Było świetnie!! Jedzenie przepyszne, doprawione i duuuużo. Następnego dnia wszystko zapakowane do domku. Obsługa zwijała się jak pszczółki w ulu. Naprawdę nie mam się do czego przyczepić (a lubię się czepiać!hihi) i szczerze wszystkim POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z całym sercem mogę polecić Cedrowy Dworek. Przygotowując się do ślubu, poświęciliśmy bardzo dużo czasu aby znaleźć odpowiednie miejsce. Gdy stanęliśmy w progach Cedrowego, od razu wiedzieliśmy, że trafiliśmy pod właściwy adres. Oczywiście najpierw pojawiliśmy się na obiedzie incognito, aby sprawdzić jakość podawanych potraw. Wszystko było pięknie podane oraz smaczne, więc utwierdziliśmy się w naszej decyzji. Klimat tego miejsca jest niesamowity, a właściciele to wspaniali ludzie, którzy służą swoim doświadczeniem oraz pomocą w gąszczu zadań przedślubnych. Obsługa na najwyższym poziomie, będąca do dyspozycji nie tylko w dzień wesela, ale także na drugi dzień, kiedy trzeba się ze wszystkim ogarnąć. Głównymi atutami tego miejsca jest to, że jest to restauracja, a więc jakość dań jest na najwyższym poziomie oraz fakt, że Cedrowy jest firmą rodzinną - stąd dbałość o każdy szczegół i jakość usług. Dla par, które planują ślub kościelny polecam także kościół w Cedrach Wielkich. Niezwykle skromny i klimatyczny, a Ksiądz Leszek to niezwykle przemiły człowiek, otwarty i pomocny. Dzięki Niemu nasza msza była wyjątkowa - wybraliśmy pierwsze czytanie, a kazanie było o nas, nie jakieś standardowe i wygłoszone taśmowo. Było nam bardzo miło i praktycznie w ogóle się nie stresowaliśmy. Jednym słowem - w całym naszym ślubnym łańcuchu Cedrowy Dworek okazał się najsilniejszym ogniwem. Polecam!
W zeszłą sobotę 23 listopada mieliśmy przyjemność bawić się na naszym weselu zorganizowanym w Cedrowym Dworku. Rewelacja to zbyt skromne określenie :) Wszystko było dopięte na ostatni guzik: kuchnia wyśmienita - wszystko świeże, pięknie podane, smaczne i nie do przejedzenia (śledzie w sosie musztardowym zrobiły furorę wśród gości :) ). Obsługa na najwyższym poziomie: szybka, profesjonalna i dyskretna (Ania i Grzesiu - jesteście super!). Właściciele niezwykle elastyczni i otwarci na wszelkie nasze pomysły, a jednocześnie chętnie dzielący się swoimi doświadczeniami dzięki czemu uniknęliśmy niepotrzebnych kosztów (np. zamówione ilości alkoholi, liczba gości na poprawinach itp.). Dla gości - wegetarian przygotowano specjalnie oddzielne dania.
Wszyscy goście byli oczarowani klimatem tego miejsca i gościnnością właścicieli (czuliśmy się jak w domu :) ). Już rok temu, kiedy odwiedziliśmy Cedrowy Dworek po raz pierwszy wiedzieliśmy, że to właśnie tutaj chcemy spędzić pierwsze godziny naszego małżeństwa, mimo że pierwszy wolny termin wypadał dopiero w listopadzie i okazało się, że była to jedna z lepszych naszych decyzji (zaraz po decyzji o ślubie oczywiście ;) ). Gorąco polecamy!
Wszyscy goście byli oczarowani klimatem tego miejsca i gościnnością właścicieli (czuliśmy się jak w domu :) ). Już rok temu, kiedy odwiedziliśmy Cedrowy Dworek po raz pierwszy wiedzieliśmy, że to właśnie tutaj chcemy spędzić pierwsze godziny naszego małżeństwa, mimo że pierwszy wolny termin wypadał dopiero w listopadzie i okazało się, że była to jedna z lepszych naszych decyzji (zaraz po decyzji o ślubie oczywiście ;) ). Gorąco polecamy!
My przyłączamy się do tych pozytywnych opinii. Miejsce eleganckie i klimatyczne, obsługa bardzo profesjonalna, jedzenie przepyszne. Nikt z naszych gości nie narzekał, że jedzenia było zbyt mało. Oprócz standardowego menu zamówiliśmy także wiejski stół, który cieszył się dużym powodzeniem. Co do małych porcji ciast - naszym zdaniem pomysł się sprawdził, goście mogli spróbować kilku rodzajów ciast. Właściciele naprawdę zadbali, żebyśmy czuli się w ten dzień wyjątkowo i nie martwili się o nic w trakcie imprezy. Polecamy gorąco!
Cedrowy Dworek to bardzo ładny,elegancki obiekt na odpowiednim poziomie.Ceny również są odpowiednie-najtańsze menu za 185 zł-dosyć ubogie.I trudno się dziwić,bo za takie wnętrza się płaci.Jest to obiekt raczej dla ludzi zamożnych,więc nie chce mi się wierzyć,że wszystkie terminy na 2013 i część na 2014 są już zajęte.Może coś żle zrozumiałaś?A może miałaś za mało osób a obiekt czeka raczej na większe rezerwacje?Chyba nie warto przekładać ślubu z takiego powodu:)Pozdrawiam i życzę powodzenia.
nie wydaje mi się, żeby cedrowy był jakiś mega drogi. Ceny normalne, jak w więkoszści lokali. A jeśli chodzi o dostepność terminów - rezerwowałam salę zanim obiekt był oddany do użytku. We wrześniu nie było już wolnym terminów na 2013 (chodzi mi o letnie miesiace, pewnie w listopadzie coś by sie znalazło) a i na 2014 część sobót była zarezerwowana.
Dziwne jest to że IP 95.51.173. Cedrowego Dworeka posiada również Aśka. Podobnie IP 81.95.206 ma Aga, która później zowie się Mała Mi. W innym wątku też zwrócono na to uwagę. Tam zamiast Małej Mi znajdujemy Misie, Anie..
http://forum.trojmiasto.pl/poszukuje-Dja-ktory-gra-z-plyt-nie-z-laptopa-t62618,1,11.html
http://forum.trojmiasto.pl/poszukuje-Dja-ktory-gra-z-plyt-nie-z-laptopa-t62618,1,11.html
Nie ma się co dziwić... Większość nieufnie spogląda na nowe lokale szczególnie jeśli chodzi o organizację takiej imprezy jak wesele, która do najtańszych przecież nie należy. Ale dobrze, że ktoś zwrócił uwagę na takie "podszywanie się" pod klientów... szkoda, bo teraz nie wiadomo, kto rzeczywiście miał juz do czynienia z lokalem :(
Znalazłam wpisy, które jednak w innym świetle przedstawiają to miejsce..link poniżej
http://www.trojmiasto.pl/Cedrowy-Dworek-o47537.html
Opinie także są pozytywne.
Anonimowość daje nam swobodę wypowiedzi na forum.....ale czy zawsze zgodnie z prawdą?
http://www.trojmiasto.pl/Cedrowy-Dworek-o47537.html
Opinie także są pozytywne.
Anonimowość daje nam swobodę wypowiedzi na forum.....ale czy zawsze zgodnie z prawdą?
wesele mieliśmy w maju2013 na ok 70osób. Wygląd sali weselnej i całego kompleksu z klasą. Podejście pani menager oraz obsługi weselnej profesjonalne- mozna się dogadać i ustalic wszystko wg własnej wizjii. Jedzonko pyszne. Wszystko odbyło się wg wczesniejszych ustaleń. Moim zdaniem stosunek jakości do ceny jest atrakcyjny.Polecam.
Witam wszystkich!
31 maja tego roku mielismy zaszczyt zrobic nasze wesele w 'Cedrowym Dworku'. Uwazam, ze lepiej nie moglismy wybrac! Nasza opinie rowniez podzielaja nasi gosci ktorzy byli z nami tego pieknego dnia! Nie wiem od czego zaczac ...moze od wlascicieli - wspaniali ludzie ktorzy pomogli nam sie poczuc jak rodzinnym miejscu a to przeciez jest bardzo wazne! Pani Manager - przemila kobieta, bardzo pomocna, profesjonalna I wysoko zorganizowana....obsluga rewelacyjna - super dziewczyny! I Grzesiu rodzynek o ile dobrze pamietam imie;) zamienilam z dziewczynami kilka zdac bo widzialam ze sa zabiegane przygotowaniem dla nas wszystkiego jak najlepiej tylko potrafia, I musze przyznac ze zadna nie narzekala a wrecz przeciwnie! Jedzenie jest bardzo dobre I bardzo duzo...na drugi dzien wszystko co zostalo po weselu dostalismy zapakowane w pojemniki I moglismy zabrac do domu ..bylo tego sporo. Jezeli chodzi o wprowadzanie zmian czy wlasnych idei co do wygladu sali ..tez nie bylo z tym problem. Bardzo polecamy Cedrowy Dworek ...zreszta sami tam bedziemy wracac jak tylko bedzie okazja! Jeszcze raz dziekujemy calej zalodze Cedrowego ! Dozobaczenia
31 maja tego roku mielismy zaszczyt zrobic nasze wesele w 'Cedrowym Dworku'. Uwazam, ze lepiej nie moglismy wybrac! Nasza opinie rowniez podzielaja nasi gosci ktorzy byli z nami tego pieknego dnia! Nie wiem od czego zaczac ...moze od wlascicieli - wspaniali ludzie ktorzy pomogli nam sie poczuc jak rodzinnym miejscu a to przeciez jest bardzo wazne! Pani Manager - przemila kobieta, bardzo pomocna, profesjonalna I wysoko zorganizowana....obsluga rewelacyjna - super dziewczyny! I Grzesiu rodzynek o ile dobrze pamietam imie;) zamienilam z dziewczynami kilka zdac bo widzialam ze sa zabiegane przygotowaniem dla nas wszystkiego jak najlepiej tylko potrafia, I musze przyznac ze zadna nie narzekala a wrecz przeciwnie! Jedzenie jest bardzo dobre I bardzo duzo...na drugi dzien wszystko co zostalo po weselu dostalismy zapakowane w pojemniki I moglismy zabrac do domu ..bylo tego sporo. Jezeli chodzi o wprowadzanie zmian czy wlasnych idei co do wygladu sali ..tez nie bylo z tym problem. Bardzo polecamy Cedrowy Dworek ...zreszta sami tam bedziemy wracac jak tylko bedzie okazja! Jeszcze raz dziekujemy calej zalodze Cedrowego ! Dozobaczenia
dekorowalismy Cedrowy na wesele w tę sobotę, a następnie zjedliśmy tam obiad- porcje duże, smaczne, mięso soczyste- pyszny sos jeżynowy!. podane szybko, mimo przyjazdu Młodych w międzyczasie- restauracja ma inne kelnerki. Przystawki podawane obsłudze technicznej, która siedziala obok nas w restauracji wygladały bardzo ładnie. Obsługa dba o szczegóły. zaskoczyla mnie tez tak duza dbałosc o higiene podczas podawania surówek na stoły ( rękawiczki, a przystawki przyjechały na stokaju osłonietym flią widac, ze z chłodni), z czym nie spotkałam sie w innych miejscach. własciciele i manager ubrani "w stylu", dokładnie przygotowani i służący pomoca.
Zdecydowaliśmy się na organizację wesele w Cedrowym Dworku mimo, że w momencie podpisywania umowy właściciele nie zorganizowali jeszcze żadnego wesela, hotel był w budowie a restauracja jeszcze nie funkcjonowała. Urzekł nas klimat tego miejsca i właściciel - pan Bartosz, człowiek bardzo otwarty, chętny do współpracy i elastyczny. Dzięki postawie właściciela udało się nam zorganizować wymarzone wesele, które odbyło się po ponad roku od podpisania umowy. Goście bardzo chwalili jedzenie - różnorodne i przepyszne. Obsługa spisała się świetnie. Szczerze polecamy Cedrowy Dworek na miejsce organizacji wesela a także innych spotkań rodzinnych. Na pewno jeszcze tam wrócimy! Agnieszka i Karol
Dziwię się powyższej opinii. Właśnie niedawno byłam na weselu w Cedrowym i mam sporo zarzutów. Obiad może był i smaczny ale bardzo mało, brakowało dla wszystkich. Jak się potem okazało na stole gdzie siedzieli młodzi i rodzina było tyle ile zamówili a im stoliki dalej od młodych tym podawali mniej !!! Brakowało ziemniaków, nie starczyło mięsa dla każdego.Poza tym nigdy w życiu nie widziałam tak brzydko podanych zakąsek. Na jednym talerzu wrzucone wszystko na raz - mięsa, sałaty, jakieś zielone badyle, wyglądało jak sterta resztek. Kawałki ciasta, raczej mikro kawałeczki podane w papilotkach na muffinki, w których się topiły! Wygłądało to bardzo nieestetycznie.
Papierowe serwetki , które szybko się zużyły(zawsze na weselach których byłam były z materiału) Sama się zastanawiałam na weselem tam, ale niestety piękna sala to nie wszystko.
Papierowe serwetki , które szybko się zużyły(zawsze na weselach których byłam były z materiału) Sama się zastanawiałam na weselem tam, ale niestety piękna sala to nie wszystko.
Byłem tam na imprezie i;
LOKAL - fajny klimat,zbudowany na bazie starego budynku inny niż wszystkie standardowe restauracje.polecam ma swój urok.
JEDZENIE -zależy co kto lubi,dominuje kuchnia Żuławska -polecam
OBSŁUGA - super,cały czas do dyspozycji gosci,pomagali i byli dostepni
MUZYKA - nigdy nie byłem przekonany do DJ-a na imprezie,ale ten który tam grał to super.muzyka dla kazdego i fajne oswietlenie,słyszałem,że podobno z Grudziadza - polecam
Generalnie byłem zaskoczony że w naszym rejonie jest taki lokal.
Znajomi nocowali w hotelu przy restauracji i tez same pozytywy
LOKAL - fajny klimat,zbudowany na bazie starego budynku inny niż wszystkie standardowe restauracje.polecam ma swój urok.
JEDZENIE -zależy co kto lubi,dominuje kuchnia Żuławska -polecam
OBSŁUGA - super,cały czas do dyspozycji gosci,pomagali i byli dostepni
MUZYKA - nigdy nie byłem przekonany do DJ-a na imprezie,ale ten który tam grał to super.muzyka dla kazdego i fajne oswietlenie,słyszałem,że podobno z Grudziadza - polecam
Generalnie byłem zaskoczony że w naszym rejonie jest taki lokal.
Znajomi nocowali w hotelu przy restauracji i tez same pozytywy
chyba na głowę upadłeś... od kiedy to zamawia się "ilość jedzenia" w menu weselnym... masz różne pozycje, nie podaje się gramatur itd., jedzenia ma być tyle ile trzeba, żeby goście się najedli - Para Młoda nie ma zielonego pojęcia, ile jedzenia zamówić, żeby było dobrze, od tego sa menagerowie knajpy - w końcu jak goście są głodni, to dla kogo jest to antyreklama??
słuchaj to chyba każdy rozumie, nie musisz tłumaczyć...
w Cedrowym było ledwo po 1porcji jakiekogolwiek mięsa na tych stołach dalej od Młodych
nie wiem kto pisze te pozytywne opinie, ja wiem swoje, byłam przy organizacji, byłam na weselu, choć miejsce jest piękne i bardzo stylowe jakich brakuje w Trójmieście, to ODRADZAM ze względu na jedzenie i podejście włascicieli
w Cedrowym było ledwo po 1porcji jakiekogolwiek mięsa na tych stołach dalej od Młodych
nie wiem kto pisze te pozytywne opinie, ja wiem swoje, byłam przy organizacji, byłam na weselu, choć miejsce jest piękne i bardzo stylowe jakich brakuje w Trójmieście, to ODRADZAM ze względu na jedzenie i podejście włascicieli
Niestety chyba muszę się zgodzić. O ile dla młodych jedzenia było w brud (choć pewnie też mało jedzą, bo przejęci są i dużo się dzieje), to jakimś dziwnym trafem ostatnie 2 stoły zwróciły uwagę że było jedzenia po prostu mało. Nie wyglądali na obżartuchów, przez tydzień też nie głodowali. To psuje opinie, podwyższenie cen albo jawne informowanie klientów co i jak jest wskazane. ..
Nie wiem kiedy organizowaliście bądź byliście na weselu, ale u nas żadna z powyższych sytuacji nie miała miejsca. A właściciele sympatyczni jak nigdzie! W sierpniu 2013r. organizowaliśmy wesele w Cedrowym Dworku. Jedzenie pyszne, obsługa na najwyższym poziomie. Miejsce ma niesamowity urok i klimat. Sielankowa, radosna atmosfera sprawia, że nie chce się stamtąd wyjeżdżać:) Ceny jak najbardziej adekwatne do jakości usług. Dworek był pierwszym (i zarazem ostatnim) miejscem gdzie rozmowa przebiegała w bardzo miły, a zarazem profesjonalny sposób. Właściciele otwarci na nowe pomysły i sugestie, zaangażowani w 100% w swoje działania. Sala piękna, bez zbędnego przepychu i kiczu, po prostu bardzo elegancka i gustowna. Jedzenie pyszne, w ilości wystarczającej dla największego łasucha:) Potrawy klasyczne dla kuchni żuławskiej, jednocześnie odbiegające od standardowego weselnego duetu "rosół i schabowy". Nie ma drugiego takiego miejsca w trójmieście! Polecamy!