Widok

Cedrowy Dworek

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jeśli ktoś ma jakieś informacje na temat Cedrowego Dworku prosze o wpisy.... Lokal bardzo mi sie podoba!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mieliśmy tam uroczystość, imprezę rodzinną.
Lokal SUPER, jedzenie SUPER, obsługa SUPER.
Grał też DJ nie wiem jak się nazywał ale SUPER rozbawił wszystkich
gości. Generalnie wszystko SUPER - POLECAM.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wiecie może ile jest tam miejsc noclegowych?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba na ok 9 osób, sprawdż na stronie pownno bnyć info
na 90:) wkradł się błąd
No w końcu ktoś normalny napisał prawde przecież to była kiedyś obora a obsługa jest z łapanki tyra na czarno wiem bo znajomej córka robii tam za mórzyna
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Skoro uważa że tyra i jest MURZYNEM to po co tam pracuje?... ;) Przecież mamy wolny kraj, nikt jej raczej do tej pracy nie zmusza...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
macie jakieś nowe opinie o weselach w Cedrowym?
wesele mieliśmy w maju2013 na ok 70osób. Wygląd sali weselnej i całego kompleksu z klasą. Podejście pani menager oraz obsługi weselnej profesjonalne- mozna się dogadać i ustalic wszystko wg własnej wizjii. Jedzonko pyszne. Wszystko odbyło się wg wczesniejszych ustaleń. Moim zdaniem stosunek jakości do ceny jest atrakcyjny.Polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
mnie zaszokowało, że oferta na wesele 2014 podrożała o prawie 20% w porównaniu z rokiem 2013... :/
a w zeszłym roku deklarowana cena za noclegi miała wynosić 50zł od osoby, a teraz kosztują 75zł... :O
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dom - a na które menu się dezydowaliście. Jestem ciekawa czy jest wystarczająco jedzenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam wszystkich!

31 maja tego roku mielismy zaszczyt zrobic nasze wesele w 'Cedrowym Dworku'. Uwazam, ze lepiej nie moglismy wybrac! Nasza opinie rowniez podzielaja nasi gosci ktorzy byli z nami tego pieknego dnia! Nie wiem od czego zaczac ...moze od wlascicieli - wspaniali ludzie ktorzy pomogli nam sie poczuc jak rodzinnym miejscu a to przeciez jest bardzo wazne! Pani Manager - przemila kobieta, bardzo pomocna, profesjonalna I wysoko zorganizowana....obsluga rewelacyjna - super dziewczyny! I Grzesiu rodzynek o ile dobrze pamietam imie;) zamienilam z dziewczynami kilka zdac bo widzialam ze sa zabiegane przygotowaniem dla nas wszystkiego jak najlepiej tylko potrafia, I musze przyznac ze zadna nie narzekala a wrecz przeciwnie! Jedzenie jest bardzo dobre I bardzo duzo...na drugi dzien wszystko co zostalo po weselu dostalismy zapakowane w pojemniki I moglismy zabrac do domu ..bylo tego sporo. Jezeli chodzi o wprowadzanie zmian czy wlasnych idei co do wygladu sali ..tez nie bylo z tym problem. Bardzo polecamy Cedrowy Dworek ...zreszta sami tam bedziemy wracac jak tylko bedzie okazja! Jeszcze raz dziekujemy calej zalodze Cedrowego ! Dozobaczenia
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
a na jakie menu się decydowaliści, I, II, czy trzecie najdroższe?
Witam! Podbijam pytanie na jakie menu się zdecydowaliście?:)
Czy mozecie poleci zespól lub d'ja , który tam grał?
zastanawiam się, czy w tym najtańszym menu nie ma za mało "zimnej płyty" jakoś ubogo to wygląda - 6 rzeczy, w tym sałatki - to mało.
Nie wiem czy goście najedzą się tym
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mieliśmy tam wesele w ubiegły weekend. Menu za 200 zł. Jeśli ktokolwiek powie cokolwiek złego na lokal/obsługę/właścicieli będę stać w obronie jak Rejtan! ;)
Nasze wesele było bardzo nieduże, na 40 osób po połowa gości się wykruszyła więc zaproponowano nam imprezę na mniejszej sali, tj. jedzonko na górze, tańce na dole. Było świetnie!! Jedzenie przepyszne, doprawione i duuuużo. Następnego dnia wszystko zapakowane do domku. Obsługa zwijała się jak pszczółki w ulu. Naprawdę nie mam się do czego przyczepić (a lubię się czepiać!hihi) i szczerze wszystkim POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy ktos wie jak wyglada kwestia noclegow?
Czy ktos wie jak wyglada kwestia noclegow?
Z tego co sie dowiadywalam doba hotelowa dla gosci weselnych nie jest wydluzona plus sniadanie nie jest wliczone w cene.
Czy ktos wie czy jest mozliwosc negocjacji?
cena dla gości weselnych jest znacznie niższa niż ta podana na stronie. Śniadanie też nie kosztuje wiele. Doba hotelowa jest wydłużona, niekt nie wyrzuci gości weselnych o 10.00
Dziś w Cedrowym mi powiedzieli że nocleg dla gości to koszt 75zł i w tym jest śniadanie. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jako firma martadecor robiliśmy w Cedrowym Dworku dekorację sali.
Stwierdzam,ze własciciele są SUPER,mają dograny każdy szczegół urządzając wesele.Od strony potraw nie wypowiem się ale jeśli tak gotują jak są w organizacji to tylko Ich polecać :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry